Ελλάδα - Δανία 107-90Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η εθνική μας ομάδα στο φετινό ευρωπαικό. Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και σε συνδυασμό με το πολύ νεανικό ρόστερ που παρατάξαμε υπήρχε μια ανησυχία για τον αγώνα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Στο live του αγώνα πήραμε μια διαφορά από την 1η περίοδο και την ανεβάζαμε λίγο σε κάθε περίοδο δείχνοντας να ελέγχουμε το παιχνίδι αν και ποτέ δεν ξεφύγαμε με πάνω από 22-23 πόντους.
Δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε ατομικά και ομαδικά στατιστικά. Από την στιγμή που ο αντίπαλος είναι σαφώς κατωτέρου επιπέδου δεν έχουμε σοβαρή εικόνα της δυναμικής μας. Κρατάμε την νίκη και πηγαίνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια που το σκηνικό θα είναι λογικά παρόμοιο. Το πρώτο δυνατό τεστ μας περιμένει την 4η αγωνιστική με τους Σέρβους. Μέχρι τότε οι μικροί θα χαίρονται που παίζουν και σκοράρουν και φυσικά θα τους έρθει μεγάλη κατραπακιά όταν δουν τους μεγάλους να ξελασπώνουν στα δύσκολα.
@Kung FluΑπαντάω κι εγώ σε σένα για να φέρω την απόλυτη ισορροπία στο νήμα!
Επειδή παρακολουθώ Α1 να πω κι εγώ ότι είμαι υπερ της παλαιάς κοπής ψηλών. Οι νέοι έχουν γίνει πολύ σοφτ και δεν ακουμπάνε ζωγραφιστό. Μόνο σουτάκια γύρω γύρω και να φτιάχνουν το μανίκι στο χέρι. Που να έβλεπαν εποχές Αγγελίκου.
Επίσης τι να την κάνω την διάκριση με 5άδα 160 σκιλ ο καθένας; Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη κατάσταση από το να βλέπεις τον Βασάκη να κάνει ματσάρες απέναντι στα θηρία!
Last edited by τεράστιος at 5/30/2023 2:07:03 PM