Az, hogyan jutottam be a döntőbe, az egy egy egyszerű számadat, én nyerem a legtöbb meccset úgy például, hogy ellened feladtam az idegenbeli meccset.
Hja ellened adták fel a legtöbben a kupa miatt.

Ellenem feladtad az idegenbeli meccset, és leütötted az egyik legjobb játékosom. Az utolsó fordulóban már nem volt fontos neked a meccs, majd a perceket se kellett figyelned, mert az első rájátszás meccsen ellenfél nélkül jutottál tovább, ott is lazázhattál, ez is vicces. Majd hazai pályán TS előnnyel egy formán kívül lévő (a percek miatt amivel neked ugyebár nem volt gond mivel nem volt ellenfeled az előző fordulókban) és sérültekkel felálló csapatot tudtál nagy nehezen megverni amikor már elfáradtunk. Szóval továbbra is írom, hogy becsüld meg ezt az eredményt, a csapatodban nem volt több. A tavalyi döntőbe jutásod körülményeiről ne is beszéljünk.
A két kupadöntődet meg a két bajnoki döntődet meg bármikor elcserélem egy Bajnoki vagy Kupa aranyra! Szóval kössz, nem perspektíva utánad csinálni a dolgot. Számomra a kupa eleve többet ér, mivel azt semleges pályán kell megnyerni.
Ha Farkas neked hipermultis, akkor az ECS-re aki nem tudott játszani ellened mert szétverted nincsenek szavak. Szóval hidd el, se multiba se monoba a kanyarba se volt a csapatod az év végére.