BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.6 > III.6 / 9.Szezon

III.6 / 9.Szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96158.50 in reply to 96158.49
Date: 7/4/2009 2:40:43 PM
Overall Posts Rated:
00
1. Vereség

Várva várt meccs a III.6 bajnokságban...A két konferencia első helyezettjének összecsapása...Hazai pályán a Keleti első BC Casaubon fogadta a Nyugati és egyben ligaelső Ferencvárosi TC-t...Az FTC-n nagy a nyomás:mindenki őket akarja megverni,eddig veretlenek és vendégként lépnek pályára...Teltház (5500 néző),pokoli hangulat...

A hazai csapat edzője nagyon felkészítette csapatát,így nagy nyomást gyakorolva a vendégekre az első negyedet fölényesen nyerik 31-17-re.Második negyedre összeszedik magukat a zöld-fehérek és nyernek 1 ponttal.A harmadik és negyedik negyedre a különbség pár ponttal emelkedik,így a BC Casaubon a meccset fölényesen nyeri 106-87-re.

Vendég menedzser értékelése:

A csapat úgy érzem tudásának megfelelően teljesített,sajnos a dobások nem estek be,ezt mutatja a 38%-os dobóteljesítmény.A meccsen kevesebbet dobtunk gyűrűre és kevesebb is esett be mint az ellenfélnek.A zónánk nem működött tökéletesen és bár célunkat elértük,a triplák számát csökkentettük,de ez a lepattanózásunk rovására ment,így tudott a BC Casaubon 30 támadó pattanót begyűjteni és ért el 3 emberük is dupla-duplát.
Kis hiányérzetem a meccsel kapcsolatban,hogy csak az egyik negyedet tudtuk megnyerni,így tudott a különbség ekkorára megnőni...
A csapat eddig nagyszerű formában szerepelt és ideje volt egy vereségnek,mert kezdtünk túl magabiztossá válni,ez meglátszott a dobóteljesítményen is,hiszen akik múlt héten fantasztikusan dobott,annak a mai napi dobóteljesítménye említésre sem méltó...
Összességében megérdemelt és szükséges vereséget szenvedtünk el,de ezek után csak erősebbél és jobbá válhatunk!

Hazai menedzser értékelése:

This Post:
00
96158.51 in reply to 96158.50
Date: 7/5/2009 11:34:23 AM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
A hazai menedzser csak most értékel, mert hosszasan ünnepelte a győzelmet (meg egy barátja esküvőjét...).

Szóval, a meccsen mindkét csapat védekezése kifejezetten jó volt, ezt mutatják a dobószázalékok, és az is, hogy a vendégek Röst Csabát 11 ponton tudták tartani. Ezt ellensúlyozta a két erőcsatár, összesen 32 pontjával és 26 lepattanójával. Valóban, nagyon sok múlott a lepattanókon, ebből 14-gyel szedtünk többet, illetve mi szereztünk 6 labdát, a vendégek pedig egyet sem. Ez 20-szal több támadáslehetőséget jelentett, amit okosan ki is használtunk. Még egy mondat a belső emberekről: kifejezetten jó, hogy rájuk is lehet számítani, ha a kinti dobóknak nem megy annyira.

A szezon feléhez közeledve a menedzser rendkívül elégedett a csapattal, az első két forduló vereségei óta általában magabiztosan nyerjük a mérkőzéseinket, és még a kupában is versenyben vagyunk. Sőt, mivel megint egy botcsapattal játszunk majd, jó esélyünk van most is a továbbjutásra. Csak így tovább :)

This Post:
00
96158.52 in reply to 96158.51
Date: 7/7/2009 3:28:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Hát itt nyugaton érdekes lesz a 2-8. hely sorsa...

Én meg majd jövök még szombat előtt az előző 3 meccs elemzésével...

Last edited by asteras555 at 7/7/2009 3:28:29 PM

This Post:
00
96158.53 in reply to 96158.52
Date: 7/8/2009 7:32:25 AM
Overall Posts Rated:
00
Ha zónát védekezek...ejj :S elrontottam a védekező stratégiát vereség lett a vége.

This Post:
00
96158.54 in reply to 96158.53
Date: 7/8/2009 3:27:05 PM
Overall Posts Rated:
00
Balika CF - Ferencvárosi TC

Hazai menedzser értékelése:

Csapatom javítva az elkövetett hibát tegnap bombaformában játszott!A meccset jóval kevesebb néző előtt játszottuk mint eddig azt megszokhattuk a Budapest Sportarénában,amelynek oka az állóhely díjának emelése,de nem mennék nagyon bele a gazdasági dolgokba...
Tehát a mérkőzésen remek dobóformát mutattunk (50% fölött!!!),a húzóemberek is hozták a tőlük elvárhatót,emellett a cserék többet is nyújtottak,mint vártam volna tőlük.
Sajnos Zsombok-ot nem tudtuk megfogni,de így is magabiztos győzelmet arattunk.

Vendég menedzser értékelése:

Last edited by Coach Májki at 7/8/2009 3:27:51 PM

This Post:
00
96158.55 in reply to 96158.54
Date: 7/9/2009 5:34:56 AM
Overall Posts Rated:
00
Asteras Tripolisz- Real Margit 102:108
Itt elég tatrtalékosan álltam ki, hiszen olyanok is játszottak mint pl. Sydihin, Paulik és Cabral. Igaz ott volt a kezdőben Kohlbreite, Birok és Phillips. Úgy érzem azon mehetett el a meccs, hogy rossz védekezési stratégiát választottam, talán 1-1-el jobban le tudtam volna őket védekezni...
Az utolsó negyedet csúnyán elbuktam (31-43) ami a meccs elvesztésébe került. Úgy gondolom döntő szempont volt a faultok (és büntetők száma, mert ha többet dobhattam volna, több pontot is szerezhettem volna), a lepattanózás, mezőnyből hasonló volt a két csapat mutatója. Nem tudtuk megfogni náluk a Gosztola-Vaskó párost, akik így összesen 57 pontot, 11 assistot, és 32 lepattanót szedtek összesen. Nálam Kohlbreite teljesítménye meccsek óta a legjobb, rendre 30
pont felett termel. Sydihin szedett ugyan 10 lepattanót, de mezőnyből elég gyengén dobott (1/9).

The Big Jordan- Asteras Tripolisz 119:129
Nagy és egyben fontos győzelem is volt ez, pláne hogy egy élcsapatot sikerült elkapni a csarnokunkban. Itt könnyebb dolgom volt a védekezést kiválasztani, hiszen megnéztem Jordan előző meccseit (mint minden ellenfélnél szoktam:) és ott láttam hogy sok TO-t szoktak produkálni, így kézenfekvő volt az egész pályás letámadás. Döntő volt a statisztika szerint, hogy az ellenfél rengeteget szabálytalankodott, így összesen 44 büntetőt dobhattam, amit nem túl jól használtam ki. Mezőnyből pontosabban találtam be, 50%-al dobtuk a hármasokat, de az ellenfél 14/30-as muatatója sem rossz. Kohlbreite-t ezúttal sem tudták tartani, a német DH ezúttal 46 pontig, 5 labdaszerzésig és lepattanóig jutott. BD poszton szinte osztották egymásnak a blokkokat a felek, Meksraitis és Merényi is 3-3-at adott. 3-al több lepattanót gyűjtöttünk még, de ez talán nem volt döntő...

Asteras Tripolisz- Pirates of Krisz 114:122
Folytatódott a tendencia, hogy otthon nyerek, idegenben kikapok... Laza játékot állítottam, mert a Jordan elleni MOTS után elég alacsony volt a TS-em, azt vártam szoros meccsen győzök majd, hát nem így lett... Ez a meccs is a DH-k csatáját hozta, ezúttal az ellenfélé nyert 31-29-re. Érdekes,
hogy gyengébb lp-értékeléssel is több lepattanót szedtek nálunk.

Cserkút- Asteras Tripolisz 75:121
Ezen a meccsen győzelmet vártam, de közelsem ilyen arányban. Cserkút óriási csalódás volt, nagyon gyengén dobtak (29/101), úgy látszik Yousif nálkül valahogy nem megy. A játék szinte minden elemében sokkal jobb voltam, megérdemelten arattam fölényes győzelmet. Cserkút se kívül se belül nem dobott elég jól, nálam Kohlbreite (szokás szerint) szórta a pontokat, ezúttal 39-et. Phillips 23
lepattanója is nagyon jónak számít.Az első és utolsó negyed kivételével kategóriákkal gyengébb teljesítményt nyújtott a cserkúti csapat.

This Post:
00
96158.56 in reply to 96158.55
Date: 7/11/2009 1:42:05 PM
Overall Posts Rated:
00
Egyébként most vettem észre hogy az egyik korábbi centerem most a Pöle BSC-t erősíti. :) Ismerős volt a neve... A mérkőzést, azért már valószínű hogy megnyerem.

This Post:
00
96158.57 in reply to 96158.56
Date: 7/11/2009 5:01:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Nekem folytatódott a tendencia: otthon győzelem, idegenben sima vereség. De újonc csapatként nagy szó hogy csak a simán első Fradi tudott nálunk győzelemmel távozni.
Idegenben...? Majd köv. szezonban jobban megy majd:)

This Post:
00
96158.58 in reply to 96158.57
Date: 7/11/2009 5:03:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Most nézem elég nagy harc lesz itt nyugaton a 2-7. hely megszerzéséért... Ezek a csapatok közül mindegyik 5-6-al áll, sokat számíthat majd a pontarány. Én speciel mint a szezon elején is kiegyeznék egy 5. hellyel, csak legyen meg a biztos bennmaradás:)

This Post:
00
96158.59 in reply to 96158.58
Date: 7/11/2009 5:29:10 PM
Overall Posts Rated:
00
A 8. FC is simán ott lehet az elődöntőben. Egyébként eléggé ritka ilyet látni ráadásul keleten sem egy átlagos a tabella én is a több vereség ellenére elődöntős helyen állok.
De most már tényleg nekem is úgy vannak a meccseim, hogy otthol győzelem, idegenben vereség :-).

Kedden a ligaelső Ferencvároshoz megyünk. De előre megígérem, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket ;-)

This Post:
00
96158.60 in reply to 96158.59
Date: 7/12/2009 5:41:09 AM
Overall Posts Rated:
00
Ne is!azért talán otthon én nyerek:D

Advertisement