BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 41!

Σεζόν 41!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
291331.50 in reply to 291331.49
Date: 1/23/2018 1:49:46 PM
Overall Posts Rated:
118118
Μου πήρε την προπονητική μου ταυτότητα σήμερα ο johnny15 με ενα σύστημα το οποίο δεν είχα ποτέ σε υπόληψη. Λίγο το οτι ανακάτεψα τη τραπουλα δοκιμάζοντας το pg μου σαν sg, λίγο οι καταστάσεις, λίγο η χαμηλή σε δυναμικότητα ποιότητα του πάγκου μου και το οτι είμαι %@#@στομος (
Ο μπλε όμιλος έχει πολύ δυνατές ομάδες και το Hawaii 5-0 έχει και τεράστιο ποσοστό τύχης! Θα δούμε πολλούς αγώνες να κρίνονται στο τελευταίο καλάθι φέτος! Το 26-0 της σέζον 39 φαντάζει μακρινό όνειρο!
) έφεραν την 1η φετινή μου ήττα!

Ημέρα 6 (Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Giouxtas 67 - Pagrati City 84
Tiptoners 32 - Syros Knicks 140
Red&White Bulls 83 - revence 70
Averof Larisas Spurs 81 - Batsi 83
BORBA B.C. 82 - green pride 13 85
L e g e n d 77 - North Eagles 66
Vortexx 60 - Sons Of Anarchy 75
ARIS DUBAI 70 - Supernova Elites 78

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 140 : Syros Knicks
Ριμπάουντ : 67 : Syros Knicks
Ασσίστ : 27 : Syros Knicks
Κλεψίματα : 9 : BORBA B.C.
Τάπες : 12 : North Eagles

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 54 : T. Pekoć (Red&White Bulls)
Ριμπάουντ : 23 : G. Kovačić (L e g e n d)
Ασσίστ : 8 : E. Fernández Lorca (Averof Larisas Spurs), P. Teliomidis (Sons Of Anarchy)
Κλεψίματα : 4 : T. Fang (ARIS DUBAI)
Τάπες : 4 : E. Platania (North Eagles), V. Tsaris (North Eagles)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : T. Pekoć (Red&White Bulls) (54 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Σούτινγκ Γκάρντ : Y. Yanlin (Red&White Bulls) (14 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 20
Σμολ Φόργουορντ : S. Canizares (North Eagles) (16 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες), C. Denis (Syros Knicks) (20 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 23
Πάουερ Φόργουορντ : R. Jelveh Moghadam (Syros Knicks) (22 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 45
Σέντερ : V. Tziortzopoulos (L e g e n d) (29 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38

Ο MVP της βραδιάς
R. Jelveh Moghadam (Syros Knicks) (22 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 45

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
M. Yiannos (Tiptoners) (10 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -13

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : M. Ezaval (revence), Y. Ying Ming (Giouxtas) : 5 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : M. Skóra (green pride 13), A. Yiannakoglou (Tiptoners), Z. Kebadze (ARIS DUBAI), M. Smiley (Sons Of Anarchy), C. Burbery (Vortexx) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : Y. Vrochopoulos (Tiptoners), M. Yiannos (Tiptoners), Z. Tzalakostas (Tiptoners), N. Gkizelis (Tiptoners), N. Çil (North Eagles), I. Ftiaratos (North Eagles), V. Tsaris (North Eagles), J. Soikinas (Red&White Bulls), C. liontos (ARIS DUBAI), A. Mousouris (Batsi), V. Tziortzopoulos (L e g e n d) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : T. Pekoć (Red&White Bulls) : 6 Τρίποντα

Ο καλύτερος : A. Prinianakis (Vortexx) : Αξιολόγηση : 19.0

Ο χειρότερος : Z. Tzalakostas (Tiptoners), N. Gkizelis (Tiptoners) : Αξιολόγηση : 4.5

From: BORBA
This Post:
00
291331.51 in reply to 291331.50
Date: 1/23/2018 3:02:13 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Άλλη μία πικρή ήττα για την ομάδα μας απόψε! Μετά την εφιαλτική 1η περίοδο, όπου σκοράραμε σχεδόν αποκλειστικά με βολές, οι παίχτες μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το παιχνίδι και μάλιστα να προηγηθούν με 4 πόντους λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης!

Δύο κακές άμυνες, αλλά και δύο κακές επιθετικά επιλογές στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα είχαν ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μας κλέψει στην κυριολεξία την μπουκιά από το στόμα!

Η ήττα αυτή, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα και το πρόγραμμα "βουνό" που ακολουθεί φέρνει την ομάδα μας σε δύσκολη θέση!

Κατά τα άλλα... μεγάλες νίκες απόψε για Batsi και Pagrati City, ειδικά για τον Γιάννη κάτι μου έλεγε ότι θα κάνει το ξέσπασμά του απόψε!

Για το τέλος αφήνω την πολύ άσχημη εντύπωση που μου άφησε το αποτέλεσμα ενός από τα σημερινά ματς, χωρίς να θέλω να το σχολιάσω περισσότερο...

From: ngio
This Post:
00
291331.52 in reply to 291331.51
Date: 1/23/2018 3:43:28 PM
Red&White Bulls
IV.13
Overall Posts Rated:
1818
Καλησπέρα και από μένα. Είμαι ο Νίκος για όσους δεν το γνωρίζουν. Πολύ ανταγωνιστικός φέτος ο όμιλός μας με μεγάλα budget που αν δεν κάνω λάθος έχουμε και το μεγαλύτερο τηλ συμβόλαιο τις τελευταίες 4 σεζόν που είμαι στον II.2. Αν δεν γίνουν προσθήκες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα είναι σχεδόν όλοι οι αγώνες αμφίρροποι κάτι που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη της βαθμολογίας και κατά συνέπεια και στον τελικό πρωταθλητή.

From: And1coach

To: ngio
This Post:
00
291331.53 in reply to 291331.52
Date: 1/23/2018 3:56:09 PM
Syros Knicks
III.16
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Vaporia Ducks
Καλησπέρα και από εμένα, είναι η πρώτη μου σεζόν στην δεύτερη κατηγορία, ο όμιλος φαίνεται πολύ ισορροπημένος, σήμερα ο αντιπαλος μου δεν κατέβασε ομάδα και μου έδωσε σημαντικό +/-.
Μέχρι στιγμής τα πιο σημαντικά που έχω κάνει:
Νίκησα με πολύ τύχη τον red&white bulls, πήγα να νικήσω τον averof larisas spurs ο οποίος το γύρισε στη 4η και πήγε το ματς παράταση, δεν έχω κερδίσει ακόμα εκτός έδρας αλλά δεν έχω εντός. Έχω ένα ποσό στα ταμεία αλλά δεν υπάρχουν παίκτες διαθέσιμοι.

Last edited by And1coach at 1/23/2018 3:57:38 PM

This Post:
11
291331.54 in reply to 291331.48
Date: 1/23/2018 4:02:58 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπαλάκι τόσο στο Borba (γιατί έδωσε μια ώθηση στο φόρουμ και για τους pregame σχολιασμούς του) όσο και στο Kon (γιατί έφερε λίγο από την αίγλη του παρελθόντος με παρουσία στο φόρουμ του N.Tsig και του μπαρμπά-Κοτίδη!)

Ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης σας χαιρετά όλους και έχει να σας δώσει και ένα μήνυμα..Επειδή στον όμιλό σας υπάρχει ένας πρωτοξάδερφος του άμπαλου και βυσματία μάνατζερ ΑΛέξανδρου7,σας παρακαλεί να τον βρείτε και να τον σκίσετε!!!!! :@

Πραγματικά σας ζηλεύω!Καλό κλίμα,πολλά ποστ,μέχρι και pre-game!Καμία σχέση με έμας εκεί πάνω!!!! (y)

This Post:
11
291331.55 in reply to 291331.54
Date: 1/23/2018 4:34:13 PM
Overall Posts Rated:
118118
Ίσως μια μέρα φιλαράκι να το σκεφτείς και να εκδώσεις τα μυθιστορήματα του γέροντα Κοτίδη! Πράγματικα κάθε ιστόρια είναι και καλύτερη! Συνέχισε έτσι! Μέχρι τότε μπαλάκι σε κάθε στόρι! Το ξαδερφάκι σου φέτος σίγουρα θα περάσει καλά! Το μόνο κακό για μένα είναι οτι συνήθως ανεβαίνω κατηγορίες όταν είμαι στο κόκκινο όμιλο! Ο μπλε μου φέρνει υποβιβασμούς μόνο!

This Post:
00
291331.56 in reply to 291331.54
Date: 1/23/2018 4:49:21 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Χαίρομαι που manager από άλλες κατηγορίες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον όμιλο μας... μάλλον φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει κάτι να κάνουμε καλά στο φόρουμ μας... ας πάμε λοιπόν πιο γερά όλοι μαζί και στη συνέχεια!

Άντε και σας υπόσχομαι ένα ζουμερό pre game την επόμενη αγωνιστική! χαχαχαχα!

This Post:
00
291331.57 in reply to 291331.56
Date: 1/23/2018 6:41:32 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Επιτέλους μεγάλη νίκη για την ομάδα που πήρε σημαντική βοήθεια από τις μεταγραφές αλλά και τους παλαίμαχους :Ρ
Μεγάλη σεζόν αναμένεται και η σημερινή μου νίκη αποδεικνύει ότι θα γίνει χαμός και επίσης έδειξε για μένα ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρα στόχος φέτος.

This Post:
11
291331.58 in reply to 291331.55
Date: 1/24/2018 8:59:34 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ίσως μια μέρα φιλαράκι να το σκεφτείς και να εκδώσεις τα μυθιστορήματα του γέροντα Κοτίδη! Πράγματικα κάθε ιστόρια είναι και καλύτερη! Συνέχισε έτσι!

Πλάκα-πλάκα,αν μαζέψουμε όλες τις περιπέτειες του Κοτίδη τόσες σεζόν,άνετα βγαίνει ένα μυθιστόρημα!Σίγουρα περίοπτη θέση θα κατέχει στο βιβλίο και η συνύπαρξη του γέροντα μαζί με τους άλλους 2 σπουδαίους ηγέτες,Da Boss και Νίκο Τσιγγουνόπουλο!!! :)

This Post:
22
291331.59 in reply to 291331.58
Date: 1/26/2018 11:20:31 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε (λέμε τώρα)… ήρθε η ώρα για το pre game της 7ης αγωνιστικής που ολοκληρώνει το 1/3 της φετινής σεζόν! Για πάμε λοιπόν…

Pre Game
7η αγωνιστικής

green pride 13 - North Eagles
Δύο ομάδες που διάγουν βίους αντίθετους αναμετρώνται στον πρώτο αγώνα αυτής της αγωνιστικής! Από τη μία οι Αετοί που έχουν πάρει την κατηφόρα και βρίσκονται ουραγοί στον όμιλο και από την άλλοι οι πράσινοι που προέρχονται από μεγάλη νίκη και έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη! Αν συνυπολογίσει κανείς πως οι γηπεδούχοι πούλησαν δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τότε η λογική (που δεν υπάρχει στον όμιλό μας) λέει πως οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση.

Averof Larisas Spurs - Red&White Bulls
Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής οι Λαρισαίοι που καλούνται αύριο να δώσουν έναν ακόμα δύσκολο αγώνα! Ο πρόεδρος της ομάδας έχει δώσει το σύνθημα για άμεση αντίδραση και επαναφορά στις νίκες… το θέμα είναι αν θα εισακουστεί και από τους παίχτες του! Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι Ταύροι (νέο είδος στο ζωικό βασίλειο) δείχνουν να απολαμβάνουν την κορυφή και θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν εκεί! Το αήττητο της έδρας τους, μάλιστα, μαρτυρά και τις αυριανές τους διαθέσεις! Σαφώς και πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες!

Sons Of Anarchy - Supernova Elites
Αναβρασμός και προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των δύο ομάδων του συγκεκριμένου αγώνα, μετά το πρόωρο αποκλεισμό τους από τον θεσμό του κυπέλλου! Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, μάλιστα, από την Πέμπτη έχει μαντρώσει τους παίχτες του στην Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia (ακούστε όνομα για γήπεδο βρε παιδιά) μη μπορώντας να πιστέψει πως τους πέταξε έξω μια ομάδα από την IV κατηγορία! Η λέξη «νίκη» είναι η μόνη που ακούγεται στα χείλη και των δύο ομάδων, προκειμένου να γιατρέψουν τις πληγές που τους άφησε το κύπελλο!

L e g e n d – BORBA B.C.
Και μιας και μιλήσαμε πριν για πληγές… τι να πούμε κι εμείς που δεν έχουμε καταφέρει να σταυρώσουμε νίκη μακριά από τον Τάφο του Ινδού! Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί θεωρητικά να αναμετρώνται ο πρώτος με τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης! Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου και δεν βλέπουν το λόγο γιατί να το χάσουν αυτό! Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν χάσει μέχρι τώρα στην έδρα τους, ωστόσο αύριο είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ του αγώνα!

Σε λίγο η συνέχεια…

This Post:
33
291331.60 in reply to 291331.59
Date: 1/26/2018 11:23:34 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα η συνέχεια…

revence – Batsi
Με ανανεωμένο και στα ύψη το ηθικό τους μετά την σπουδαία νίκη τους την Τρίτη, οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών και να αποδείξουν σε όλους πως η ομάδα τους είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα! Γιατί το κυπελλάκι για τον Γιάννη τελείωσε από ομάδα μάλιστα της IV κατηγορίας. Στο δρόμο τους θα βρουν, όμως, μία ομάδα που διψά για ανάκαμψη, καθώς μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα! Μάλιστα, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, αγνοώντας την δύναμη του αντιπάλου αλλά και την έδρα, έχει ζητήσει μετ’ επιτάσεως από τους παίχτες του να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τους προειδοποίησε να μην γυρίσουν πίσω στο revence arena!!!

Tiptoners – Giouxtas
Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει ο Νικόλας που είδε την ομάδα του την προηγούμενη αγωνιστική να διασύρεται μέσα στο Pagrati Arena! Αυτή τη φορά δεν χωρούν δικαιολογίες… η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου! Λέτε, όμως, οι φιλοξενούμενοι να έχουν αντίθεση άποψη και να βαδίσουν και αυτοί στα χνάρια που χάραξε το Παγκράτι; Ιδού το ερώτημα… το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο δεν θα κατέβουν για τουρισμό στην αναμέτρηση και θα δώσουν τα πάντα για την παραμονή στην κατηγορία, απαλλαγμένοι μάλιστα από το βραχνά του κυπέλλου!

Pagrati City - Syros Knicks
«Πολύ σκληρή για να πεθάνει», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της ταινίας για την ομάδα του Κοσμά, που μπορεί να μην ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, ωστόσο τώρα τελευταία μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Οι Συριανοί, όμως, δεν μασάνε από τέτοια και δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμα νίκη που θα τους κάνουν να αισθανθούν ακόμα πιο άνετα στον όμιλο ενόψει και της συνέχειας! Πολύ ενδιαφέρον ματσάκι που θα κριθεί πραγματικά στις λεπτομέρειες!

ARIS DUBAI – Vortexx
Στο Ντουμπάι βράζουν - όχι από την ζέστη – αλλά από τις δύο συνεχόμενες ήττες του Άρη στο πρωτάθλημα, που είχαν ως αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν σημαντικά στην βαθμολογία! Από την άλλη, και οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, στον αγώνα που κάνουν προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία! Μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κι αυτή, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα την νίκη!

Καλούς αγώνες σε όλους!!!

Advertisement