Аз нямам нужда от кораб-майка, за да ми казва какво да говоря и какво да правя. Независимо дали съм в А група или бях останал във 2ра - отбора ми щеше да изглежда по този начин. Аз си държа на думата и когато взех Каменов с едничката цел да е в български мениджър и да бъде държан във форма, не съм го правил с цел да го продам след 2 седмици, достатъчно се набутах с 1.5М + всичката заплата, която му плащам (и плащах най-вече във 2ра), за да успееш да проумееш, че съм го направил само и единствено с тази цел и щях да си го храня и във 2ра. А злобата ти към минкача е обяснима, все пак той постига по-добри резултати от теб поради простата причина, че разбира повече играта. Кофти, но факт.
Коментара на Baluka не го разбрах, ама то и той малко ни в клин, ни в ръкав се намеси в разговора, а как пък точно днеска реши да отвори този форум и да напише нещо, ей богу не знам! Не исках да пиша в темата в националния форум, защото веднага ще се започне с това понеже не съм бил избран аз и веднага критикувам, макар че всички знаем как беше избран той, а вие двамата най-добре.
Нико, пич, спокойно, след 3-4 години като си останете само 2та в играта ще вземеш титла (то и за него се отнася същото).