BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
208673.50 in reply to 208673.49
Date: 2/19/2012 7:33:49 PM
Overall Posts Rated:
162162
Η επίθεση μου ήταν στημενη σωστα για να χτυπήσω στο 3 όπου υπήρχε το φίπ (χαμηλού ρισκου φυσικά).
Για παραπάνω φοβήθηκα οτι δεν θα έφτανε (μ@λ@κι@ μου).
Ρίσκαρα μήπως κατεβαινε με 3 ψηλούς και Look inside και θα τον έπινε εκει το 3αρι του.

Το 11/41 δηλ. 27% βέβαια δεν δικαιολογείται του γκαρντ μου με το σουτ που έχει........
Ο Νιόμπλιας πρέπει να είναι καλός αμυντικός βέβαια.

Αυτο που με ''έβλαψε'' κυρίως είναι μάλλον δεν είχα πολυ καλή ροη μια πάνω απο το 40% των σουτ
έγιναν κατω απο τα 5 τελευταια δευτερόλεπτα.
Μιλάμε για τεραστιο ποσοστό, δηλαδή μιλάμε για σουτ απελπισίας..............

Το παλικάρι μάλιστα είχε 22/41 ελευθερα σούτ και έβαλε μόνο τα 11..........
Έχω πάρει την απόφαση να τον πουλήσω πάντως τωρα ή στα πλειοφ.

Η 2-3 όντως είναι ψιλο άκυρη ζώνη άσε που ξεχασα να βαλω το τριάρι μου πίσω και έβαλα το γκάρντ,
για αυτό είπα οτι απέτυχα παταγωδώς.
Βέβαια φέτος θα κάνω πολλές δοκιμές..............

Έμενα με βλέπω να χτίζω εσωτερικά συστήματα πάντως σιγα σιγα μια και βλέπω οτι είναι τα πιο πετυχημένα.
Όσο για το run and gun είναι απο τα πιο γρήγορα και εύκολα συστήματα να χτίσεις αλλα αντιμετωπίζεται
εξίσου εύκολα..............
Μιλάμε θεωρητικα πάντα γιατι αν έχεις παιχταραδες αλλάζουν τα πράγματα ή αν δεν έχει ο άλλος το υλικό να σε αντιμετωπίσει.

@ Nteloc

Οι μπαλίσες και τα ευχαρισώ δεν κουράζουν κανένα πίστεψε με :-)
Αν έχω χρόνο και διάθεση θα συνεχίσω,
φυσικά καλό θα ήταν να το κάνει και κανείς άλλος και οχι μονο εγω για να ακούγονται πιο πολλές γνώμες και να έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον η φάση.....................
Άλλωστε δεν γραφω και πολλά εγω 1-2 σειρές για καθε αγώνα :Ρ

This Post:
00
208673.51 in reply to 208673.50
Date: 2/20/2012 12:59:19 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
treliarides thanks. στο σωστό δρόμο είσαι.
Νομίζω πως οι αναλύσεις μετράνε ariva, ενώ όσον αφορά τα συστήματα όσο πιο πολλά μπορείς να παίξεις τόσο το καλύτερο.

Αναλύσεις:

treliarides - ariva: Εύκολη νίκη για Αρίβα. Στο στοίχημα δεν προσφέρεται καν...

bad greens - lioumi: Νομίζω πως η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και οι λιούμι θα πάρουν τη δεύτερη νίκη τους πρωτάθλημα.

pamesa - trela mirmigkia: Είναι τραυματίας ο καλύτερός μου παίκτης. Οπότε χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο, νομίζω πως θα πάρω την τρίτη μου νίκη.

xavalencia - volos: Όσο και να θέλω να κερδίσει η μεγάλη Βαλένθια, νομίζω πως θα έχουμε ακόμη μία νίκη γηπεδούχου και μάλιστα εύκολα.

bombay - afalarida: Από τα πιο αμφίρροπα. Ο μπομπάι έχει έναν καλό του παίκτη τραυματία. Ο book είναι ψιλιασμένος και δίνει 1,90 και στους δύο. No bet...

ktp - retro: Διπλό για τον Πανάθα, ίσως δύσκολα.

biribakides - united knights: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, ελαφρύ προβάδισμα στον μπιρίμπα.

tiptoners - ela mwri panatha: Θα κάνει καμιά γκέλα ο τίπτονερς; Μάλλον όχι...

From: tsohas

This Post:
00
208673.52 in reply to 208673.50
Date: 2/20/2012 1:16:57 PM
Overall Posts Rated:
7474
ειχα πει απ την αρχη της περιοδου οτι η παμεσα ειναι το φαβορι,ειχε βγαλει τους παικτες για πουλημα και ειδα τα σκιλ τους(εκτος κι αν το εκανε για να μας τρομαξει!).εγω δεν εχω ελπιδες κι απ οτι φαινεται η δευτερη θεση θα ναι επιτυχια αφου ο αποκλεισμος απ το κυπελλο σημαινει 0 50χιλιαρα και 0 ανεβασμα ενθουσιασμου.ο κτπ προφανως διαθετει φοβερο επιθετικο οιστρο αλλα χωλαινει στην αμυνα,οποτε προβλεπω μπιριμπα και τιπτονερς να πανε τελικο,ο αριβα ειναι επικινδυνος αλλα εχει μπλεξει σε δυσκολο ομιλο,η εισοδος στα πλει οφφ ομως ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος.κριμα για τους τρελιαρηδες αλλα ο μανατζερ τους κανει το σωστο!παντως εντυπωσιαστηκα κι απ την επιβλητικη νικη της μπομπαης επι της λιουμη,η σωστη αμυνα μαλλον επαιξε τον ρολο της.για τις υπολοιπες ομαδες θελω να δω μερικους αγωνες ακομα για να εξακριβωσω τη δυναμικη τους.κι απο μενα μπραβο στον getho!

This Post:
00
208673.53 in reply to 208673.52
Date: 2/20/2012 5:17:11 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καταρχήν να συγχαρώ τον Αιμάρ που πήρε το θάρος να κάνει τις δικές του προβλέψεις :Ρ

Τσόχα φίλε εγω θα βγάλω συμπεράσματα για την δυναμικότητα της Παμέσα όταν θα παίξει με τους Τιπτόνερς δεν ξέρω αλλα για μενα προς το παρόν αυτός είναι το μεγάλο φαβορί.............................
Όσο για τον κτπ θα σοβαρευτεί σαν ομάδα όταν επιτέλους κόψει το day trading και αγοράσει κάποια αξιόλογα παιχτάκια
με τα λεφτα που θα κερδίσει.
Εγω δυστηχώς δεν έχω ομάδα ακόμα να κοντράρω τους κορυφαίους του πρωταθλήματος...............
Σε δυο σεζόν αν όλα πάνε καλά πιστευω οτι ισως το κάνω.

Ας σχολιάσω μερικά παιχνίδια και εγώ με την σειρά μου :

Αρίβα - τρελιάρηδες : Κάτι μου λέει πως θα ξεκινήσει ενα καλό σερί απο αυτό το ματς που θα με ξεκολήσει απο τα πλέυαουτ :Ρ

Λιούμι - Μπάντ : Οι Λιούμι έχουν οτι χρειάζεται να πάρουν αυτο το παιχνίδι.

Μυρμήγκια - Παμέσα : Η Παμέσα έχει δείξει οτι πάει για μεγάλα πράγματα φέτος, διπλό.

Βόλος - Βαλένθια : Άνετη νίκη του γηπεδούχου.

Αφαλαρίδα - Μπομπάυ : Αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι αλλα πιστέυω ο μπομπάυ θα επικρατήσει στο τέλος.

Ρετρό - κτπ : Πίστευω οτι ο παλιός θα επικρατήσει αλλα θα είναι και αυτό ενδιαφέρον ματσάκι (ίσως).

Γιουνάιτεντ - Μπιρίμπα : Πίστευω οτι ο μπιρίμπα ευκολα δύσκολα θα κερδίσει τον Κοσμά που μάλλον έχει μείνει κάπως πίσω προς το παρόν.

Ελα μωρή - Τίπτονερς : Πολυ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη και σε αυτο το παιχνίδι με τους Τιπτόνερς να είναι το απόλυτο φαβορί.

Υ.γ φέτος ελπίζω να ξεπεράσουμε τα 200 μυνήματα :Ρ

From: WINDASS

This Post:
00
208673.54 in reply to 208673.50
Date: 2/21/2012 12:28:31 AM
Overall Posts Rated:
6868
Οι ομάδες που χρησιμοποιούν σε μόνιμη βάση το rng, δεν έχουν πρωταρχικό στόχο την συλλογή τίτλων αλλά την προσφορά θεάματος στο κοινό με απώτερο σκοπό την επέκταση του πελατολογίου τους. Για ποιο λόγο έδωσα ένα σκασμο λεφτά για την επέκταση και τον καλλοπισμό του γηπέδου ?
Πιστεύω με το rng μπορείς να φτιάξεις ομάδα ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους παίκτες για να το στηρίξει.
Όσο για το run and gun είναι απο τα πιο γρήγορα και εύκολα συστήματα να χτίσεις αλλα αντιμετωπίζεται
εξίσου εύκολα..............
Μιλάμε θεωρητικα πάντα γιατι αν έχεις παιχταραδες αλλάζουν τα πράγματα ή αν δεν έχει ο άλλος το υλικό να σε αντιμετωπίσει

φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα ένα κακοστημένο rng, με μεγάλες εμβέλειες στα γκαρντ, με μέτριες πάσες κλπ,και φυσικά αντιμετωπίζονται πάρα πολύ εύκολα με τις ζώνες 3-2 ή και 1-3-1 αν έχεις τα απαιτούμενα ριμπάουντ. Οι περισσότερες ομάδες που στηρίζονται στο rng χρησιμοποιούν μονοδιάστατους παίκτες ή και λάθος παίκτες, έχω δει να χρησιμποιείται με τρεις κοντούς οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν 4 αντοχή. Θα μπορούσε κάποιος να με αντικρούσει λέγοντας πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν πολυχρησιμποιείται σε υψηλό επίπεδο. Εκεί αποδίδει μόνο το κοίτα μέσα.
Ακόμη και το κοίτα μέσα αντιμετωπίζεται, αρκεί να προσαρμόσεις το ρόστερ σου για την αντιμετώπισή του.
Τέσπα, για την σημερινή αγωνιστική πιστεύω δεν υπάρχει ενδιαφέρον ματς, σε όλα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αναμένω νίκες άνω των 10 πόντων. αριβας,λιούμι,παμέσα,βόλος, ΜΙΧΧ,κτπ, μπιρίμπα και τιπς θα πάρουν το ροζ φύλλο.

Υ.Γ έχω να μπω από προχθές και έχω εκατοντάδες αδιάβαστα μυνήματα, τι διάολο έγινε ?

Last edited by WINDASS at 2/24/2012 1:01:19 AM

From: kosmio

This Post:
00
208673.55 in reply to 208673.54
Date: 2/21/2012 2:59:53 PM
Overall Posts Rated:
88
Εσπασε το αηττητο ολων των ομαδων σημερα, αγωνιστικη με πολλες εκπληξεις θα την χαρακτηριζα, οπως και η δικια μου μεγαλη νικη πολυ σημαντικη για την συνεχεια της ομαδας μου, αντε καλη συνεχεια σε ολους

This Post:
00
208673.56 in reply to 208673.55
Date: 2/21/2012 3:43:08 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Πολλές εκπλήξεις δε θα πει τίποτα...

This Post:
00
208673.57 in reply to 208673.55
Date: 2/21/2012 3:53:51 PM
Overall Posts Rated:
162162
Ακριβώς όπως το είπε ο Κοσμάς αγωνιστική των εκπλήξεων σήμερα!

Πάμε όμως να δούμε τα μάτς ενα ενα.

Αριβα - Τρελιάρηδες : Δεν υπήρξε αγώνας εδω παρόλα αυτά πάλι σουτάραμε με κάτω απο 50% :-(

Αφαλαρίδα - Μπομπάυ : Άνετη νίκη απο τον πολύ σταθερό μέχρι τώρα Μπομπάυ.

Μυρμήγκια - Παμέσα : Η Παμέσα πήρε το διπλό σε ενα ματς διαφήμιση του μπάσκετ!
Ενδιαφέρουσα άμυνα απο τα μυρμήγκια που όμως δεν καρποφόρησε τελικά.
Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Γκέρσον οτι η Παμέσα παίζει το καλύτερο μπάσκετ μέχρι στιγμης αν και νεοφώτιστη!
Δεν παει να φαει 130 - 140 θα βάλει παραπάνω, με τον πλέυμεικερ της να βγάζει 18 ασίστ!

Βόλος - Βαλένθια : Ένα ευχάριστο απόγευμα για τον Βόλο!

Λιούμι - Μπάντ : Έκπληξη βόμβα με τους τελαυταίους μέχρι πρότινος Μπάντ να παίρνουν διπλό μέσα στην έδρα των Λιούμι!
Δεν ξεκίνησε καλά φέτος ο Λιούμι.

Γοιυνάιτεντ - Μπιριμπα : Τεράστια νίκη απο τους Γιουνάιτεντ οι οποίοι κέρδισαν καθαρά τους Μπιριμπάκηδες οι οποίοι έπαιξαν
με την βασική τους ομάδα.
Συγχαρητήρια στον Κοσμά για την μεγάλη του νίκη!

Ελα μωρή - Τιπτόνερς : Μεγάλη νίκη απο την Έλα μωρή ενάντια στους πολυ δυνατούς Τιπτόνερς!
Το θέμα είναι οτι οι Τιπτόνερς δεν κατέβασαν σχεδόν ομάδα είτε λόγω κυπέλου άφησαν το ματς είτε υποτίμησαν τους αντιπάλους τους.
Μεγάλη νικη παρόλα αυτά για την Ελα μωρή η οποία έκανε τα πράγματα στον κόκκινο ακόμα πιο σύνθετα!

Ρετρό - κτπ : Μεγάλη νίκη και για Ρετρό παίζοντας την ίδια πετυχημένη συνταγή με κάποια άλλη ομάδα. :Ρ
Παρα τους υπέρογκους μισθούς του κτπ είναι φανερό οτι χωλαίνει προς το παρόν.

Νομίζω οτι το πρωτάθλημα μέχρις στιγμής εξελίσεται πολύ ανταγωνιστικά και στους δύο ομίλους!
Στον μπλέ ο πρώτος απο τον τελευταίο έχουν δυο νίκες διαφορά! (βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα)
Στον κόκινο εκτος του σίγουρου 8ου (?) ο 1ος με τον 7ο είναι στην 1 νίκη!

Καλή συνέχεια παίδες!

This Post:
00
208673.58 in reply to 208673.57
Date: 2/21/2012 5:18:10 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
1) Ο Μπομπάι δείχνει δυνατός. Λογικά δε βγαίνει από την τριάδα των μπλε.
2) Το πρέσινγκ από τα μυρμήγκια οδήγησε την ομάδα μου σε πολλά λάθη, αλλά με 60% ποσοστό που να χάσεις!
3) Δεν περίμενα ούτε τη νίκη του Μπαντ, αλλά ούτε και αυτή του ρετρό.
4) Ο τίπτονερς μάλλον είχε το μυαλό του στο Κύπελλο και πραγματκά όπως λέει ο Αρίβας οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες.
Παρά την ήττα πρώτο φαβορί παραμένει ο τίπτονερς...

From: Anemos

This Post:
00
208673.59 in reply to 208673.58
Date: 2/22/2012 7:02:16 AM
Retro b.c.
III.16
Overall Posts Rated:
88
Εμένα πάντως δε με χάλασε καθόλου η συγκεκριμένη νίκη :)
Η αλήθεια πάντως είναι ότι με υποτίμησε παίζοντας χαλαρά στην έδρα μου, αφού αν και επιθετικά υστερώ στην άμυνα μέχρι τώρα και σε ματς με τους πρωτοπόρους πήγα αρκετά καλά (δέχτηκα κάτω από 80 πόντους), ενώ ο αντίπαλος έχοντας κακή περιφερειακή άμυνα ακόμα και παίζοντας κοίτα μέσα δεν κατάφερε πολλά πράγματα απέναντι στη ζώνη 1-3-1 στην οποία είχε πρόβλημα και απέναντι στον Αρίβα. Είναι νωρίς ακόμα αλλά οι ελπίδες μου για παραμονή μου φαίνεται ότι μεγαλώνουν.

Καλή επιτυχία σε όλους στο κύπελλο!!!

This Post:
00
208673.60 in reply to 208673.59
Date: 2/22/2012 10:11:05 AM
Overall Posts Rated:
162162
Κοίτα η ζώνη 1-3-1 απέναντι σε κοίτα μέσα είναι ψιλοκαταστροφική γαιτι ναι μεν πιέζει πολύ την κυκλοφορία της μπάλας και την τροφοδοσία των ψηλών αλλα μέτα υπάρχει μόνο ένας αμυντικός να μαρκάρει...................
Το θέμα είναι οτι ο παναθηναικός δεν μπορεί να παίξει τέτοιο σύστημα γιατι επιθετικά μέσα στην ρακέτα είναι σχεδόν ακίνδυνος.
Έχεται δει ομάδα με κοίτα μέσα να βγάζει καλύτερο rating στο περιφερειακό σκοράρισμα ?
Εγω ποτέ.........

Τώρα ήρθε η σειρά σου να περάσεις απο το γήπεδο μου για να δούμε τι πουλιά πιάνεις :Ρ

Advertisement