BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 11.sezon

11.sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122612.50 in reply to 122612.49
Date: 1/6/2010 12:21:44 AM
Overall Posts Rated:
55
aldığım galibiyetin bir serinin başlangıcı olmasını istiyorum.geçen sene yapmıştım inşallah şimdi de yapabilirim..bu arada hamza deniz hocamı tebrik ederim iyi performans sergiledi.eyüphan ın dönüşü iyi oldu.wolfie hocam mert yar oynamaya başladı acayip oynamış.
ilerki maçlarda thinkers ın atağa geçeceğini düşünüyorum.şuan fkk yaklaşık olarak beklediğim gibi marvelous u beklemiyordum.ama başarısını haketti.konferansa bi çekişme sağlayacak takım eklendi diye düşünüyorum.iyi oyunlar

This Post:
00
122612.51 in reply to 122612.50
Date: 1/6/2010 4:38:37 PM
Overall Posts Rated:
00
Kesinlikle, geçen sezon Buğrahan'ın yaptığı seriyi sağır sultan bile duymuştur eminim. Tak tak hepsini kazanmişti, üst üste sanıyorum 13 - 14 maç almişti. Şimdi karşı konferans maçlari başlamak üzere, belki yine aynı seriyi tutturabilir, umarım da öyle olur.

Mert'in son performansına ben de cok şaşirdim, bu kadar oynamaz normalde Mert, rakipde onu tutan oyuncular faul problemine girip, yedeklerle savunmaya caliştiklari için böyle olduğunu düşünüyorum. Daha henüz Lebron James yaratabilmiş değilim :) Ama yakındır :P Aslında özellik bakımından dışarıdan oynamaya daha müsait ama başinda ben olunca takımın, içeriden oynatiyorum Mert'i devamlı. Birisine karşı koş ve vur oyniyim hakkatten(duruyorsa), öyle de bir taktik vardi di mi arkadaşlar? :))

Buğrahan - Marv maçi sonucunu merakla beklediğim maç C.tesi günü.

From: haumar

This Post:
00
122612.52 in reply to 122612.51
Date: 1/6/2010 6:27:34 PM
Overall Posts Rated:
00
Bugrahan iyi, artik toparlar alir goturur. Thinkersin da sakatlari Thechamps macina iyilesemese de formlari yukseltirsa evinde kazanir ve karsi konferans maciyla o da cikisa gecer. Her nekadar Themis gibi bi yildizdan yoksun oynasalar da yedekleri de Themisi aratmiycak kalitede eminim. The champs da cok iyi bir baslangic yapti ancak gordugum uzunlarini her mac oynatiyor ve formlari rezil durumda pek ilgilenmiyor sanirim, formda bir kadrosu olsa o da zorlardi bu sezon.

@ Bugrahan: yeterince cekisme yokmus gibi bi de bu yili cekismeli buldugunu soyluyorsun :D daha ne olucakti acaba? :)

This Post:
00
122612.53 in reply to 122612.52
Date: 1/7/2010 1:00:01 PM
Overall Posts Rated:
55
haklısın:D:D:D
kupa da 4.ligden birini yendim ama adam güçlüydü.o yüzden yedeklerle çıkamadım.formlar düşebilir.marvelous karşısında zorlanabilirim.ama emre bu hafta skills atlarsa şansım yükselir..2-3 haftaya formları düzeltip sıkı bir takım yapmaya çalışcam.
bi de benim aklım bişeye takıldı marvelous hocam 16k lık pivota 1.450k çok değil mi bana öyle geldi..iyi oyunlar..

This Post:
00
122612.54 in reply to 122612.53
Date: 1/7/2010 1:27:04 PM
Overall Posts Rated:
2525
olm adamım kupa maçında 37 ribaunt aldı..

This Post:
00
122612.55 in reply to 122612.54
Date: 1/9/2010 2:34:38 PM
Overall Posts Rated:
55
wowww.eyüphan estiriyor.39 sayıyla yıldızlaşmış maçta.tabi formunun güçlü olmasının da etkisi var..diğer konferans maçlarında kayıp vermeden ilerlemek en büyük arzum.
bizim konferansta diğer maçlarda favoriler kazanmış.şu an anormal bişey yok.
marvelous hocam tebrik ederim gerçekten iyi performans sergiledin.eyüphan olmasa:::Allah korusun:D:D

This Post:
00
122612.56 in reply to 122612.55
Date: 1/10/2010 5:17:51 AM
Overall Posts Rated:
00
Cok zevksiz maclardi acikcasi :) doguda da batida da favoriler rahat kazandi. Karsi konferans maclarini cok merak ediyorum, Bizim lig biraz garip oldu bati forumda konusuyor rekabet var , batida ise herkes susuyor sanki bot takimlardan olusan bir lig gibi. Isterdim onlar da biraz katilsinlar muhabbete. nosferatuzugax ve galatasaraya karsi oynanacak maclari cok merak ediyorum. Diger takimlari gecen sezondan biliyoruz o maclar da cok kolay cantada keklik maclar degil ancak lider ve ikinci suan benim icin biraz kapali kutu gibi pek de gozlemleyemedigim icin.

Bizim siralamamizi belirleyecek maclar, alt siralarda kalan takimlar butun maclarini kazanip yukarilara tirmanabilir ya da ust siralardaki takimlar isteklilik ugruna sacma sapan maglubiyetler alip asagilara dusebilir siralamada. Dikkatli olun diyorum herkese:) Kupada da henuz karsimiza en fazla 4. lig takimlari geldi yedeklerimiz de cok kotu olmadigi icin simdilik rahat ilerliyoruz ancak gecen sezon 4. turdan sonra 3 tur boyunca cok zorlanmistik en son 2. hafta cz ciktigimiz kupa macinda elenmiz ve darma duman olmustuk :) bunlardan da uzak durun:) 1 tur gecicem diye ligdeki iddali yerinizi kaybedebilirsiniz, biz buyuk dersler aldik gecen 2 sezondan, kupada herkese basarilar diliyorum gecen sezon da oldukca kaliteli ligimiz oldugunu kupada da kanitlamistik bircok takim ust turlara cikmisti, bu sezon daha da iyisini yapmamizi diliyorum..

@bugrahan: Hocam pivot cok ust duzey bi oyuncu degil ama pota altini biraz toparlamisa benziyor darisi basima :)

From: letander

This Post:
00
122612.57 in reply to 122612.56
Date: 1/10/2010 9:56:35 AM
Overall Posts Rated:
88
Bu hafta bir süpriz yapabilirdim ama gerçekten ilginç şeyler olmuş maçta. Her zamanki gibi İçeri bak oyanayacaktım ama son anda değiştirdim ve Hareketli oynadım. Thinkers da bunu biliyormuş gibi 3-2 alan çıkmış. Acaba önceki maçtaki taktik mi kaldı diye düşündüm ama sanmam. İçeri bak oynayan rakibe karşı 2-3 alan oynayıp son çeyreğe kadar başa baş götürdük maçı fakat thinkers UF ve P 100 üstünden 130 ve 120 çıkarınca yapıcak birşey kalmamış. Bir de üçlükler var. 5/8 üçlük yüzde 62.5 ortalama olunca dayanamadık elbette. Tebrikler güzel maçtı gerçekten.

Bu taktiklerimi paylaşıyorum çünkü tecrübelerinize güvenerek sizlerden iyi yorumlar alabileceğimi düşünüyorum.

Sonuç olarak güzel bir ligimiz(batı) var elbette ancak Nayo ve ben hariç herkes 2.lig gücünde. Bu sene finalde doğu takımı çıkarsa vay halimize. Neyse, bu arada bir oyuncuma u21 milli takım mesajı yazılmış. Bu olay biraz daha motivasyonumu arttırdı. Mağlubiyetler önemli değil, önceleri pek ilgilenmiyordum ancak şu anda gerçekten zevkli bir oyun oldu benim için BB.

This Post:
00
122612.58 in reply to 122612.57
Date: 1/10/2010 11:59:23 AM
Overall Posts Rated:
2525
ya walla ben asagı yukarı her maca 3-2 cıkıyorum...ama içerden oynayan takımlara karsı daha iyi performans gösteriyo bizim takım...themis ve abdurrezzak hala sakat ama onurun dönmesiyle biraz toparladık...yinede maçı bence faul sayıları belirlemiş...iyi ve zor bi maçtı kazandıgımız için mutluyuz..thechamps tehlikeli bi takım özellikle hareketli oynarken..

From: haumar

This Post:
00
122612.59 in reply to 122612.57
Date: 1/10/2010 12:04:53 PM
Overall Posts Rated:
00
Hocam senin iyi bir kadron oldugunu ben herzaman soyluyorum cok mutevazi konusuyorsun. Deplasmanda thinkers gibi bir takima karsi iyi oyun cikartmissin, formlarina dikkat et sadece yeterli sanirim pek ilgilenmiyordun ilk haftalarda. Her periyotta basabas oyun olmus. Thinkers icerden oynarken 5 tane ucluk atmis bu da maci getirmis ona:)

Tavsiye vermek haddim dusmez ama ben senin yerinde olsam daha ust duzeyde olan uzun oyuncularimin uzerinden oynardim, icerden oynardim yani. Ligimizde de ic savunmasi cok cok kuvvetli bir takim yok, tek ihtiyacin olan bence pasor ve iyi savunma yapacak takiminin dis defansini guclendirecek bi oyunkurucu. Uzunlarina iyi top indirirsen bu sezon olmasa bile onumuzdeki sezon playoff mucadelesinde senin de yerin olur. Bu sezon da olurdu ama geregindan fazla maglubiyet almissin suana kadar. Umarim bundan sonra sen de daha cok vakit ayirir takimdaki rotasyonu duzene sokarsin ve formlarini yuksek tutarsin.

Nayo icinse soylenecek tek sey var sanssiz bir sekilde bu lige batiya cikmis. Kotu bir takim degil baska bi lig olsaydi daha iyi yerlerde olurdu eminim ama oyle bi ligdeyizki lanet olsun bi duseyim bi sezon sonra baska bi lige yukselirim diye dusunmuyor degilim :)

Thinkers ise biraz formlarini yukseltince hemen ritmini bulmus. Sakatlari kupa macina kadar iyilesmez de bu hafta da oynayamazlarsa formlari daha da dusecek eminim kendisi de sabirsiklikla iyilessinler diye bekliyorlardir ama sakatlarin eksikligini karsi konferans maclarinda hissetmeyecektir onun derdi antreman :)

Bugrahan artik cikisa gecer yorumsuz :)

Wolfie zaten eski wolfie daha da guclendi biz birbirimizi yerken o 3 sezondur oldukca iyi para biriktirdi playofflardan olsun surekli galip geldigi icin salondan olsun kupada cok ilerledigi icin olsun 2. ligde bile iddali olabilcek duruma geldi. Bu sezon artik ciksin gitsin diye dualar ediyoruz. Allah sakatlik vermesin sanssizlik olmasin da bu sezonun 2.lige cikacak tek adayi diyebiliriz.

Ilk maclarin sonunda soyleyebileceklerim bukadar, sakatliklarin can sıktığı formsuzluklarin moral bozdugu bi ilk surec gecirdik lig olarak, ama kupadan elenen cok takim olmadi yine de karsi konferans maclarinda herkese basarilar diliyorum.

From: letander

This Post:
00
122612.60 in reply to 122612.59
Date: 1/10/2010 1:58:39 PM
Overall Posts Rated:
88
form durumlarını biraz düzelttim bu hafta ancak yeterli değil elbette ama rotasyonu oturttum sayılır. Bu ligde 5. olmam çok zor bu yüzden bu sezon sonunda artık 4. lige gidebilirim. Gerçi kk maçlarında rakipler zayıf ama bu ligde kalmak iyi bir fikir olmayabilir :) Wolfie üst lige çıksa bile Buğrahan var sırada... thinkers'ın sakatları düzelince her takımı yenebilecek hale gelicektir. senin takım zaten dehşet :) marvellous da iyi... nayo ile çekişicem artık lig düşmemek için... Yalnız finalde nosferatuzugax ı yenmek de kolay olmayacaktır... alt lige düşmeyi düşünüyorum ancak bu ligdeki forum yazışmaları ve çekişmeden de kopmak kötü olur doğrusu.

Advertisement