BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > playoff dosyası

playoff dosyası

Set priority
Show messages by
This Post:
00
56029.6 in reply to 56029.5
Date: 11/3/2008 4:41:30 AM
Overall Posts Rated:
11
valla onu bunu bilmem de ben deplasmanda maç kaybetmem onu biliyorum))

sen zaten içerde de, dışarda da maç kaybetmiyorsun hocam çünkü senin peynir gemisi lafla yürüyor..

pardon yaa yanlış yazmışım...evimde maç kaybetmem olacaktı...

hemen edit ile düzeltiyorum ;)

This Post:
00
56029.7 in reply to 56029.6
Date: 11/7/2008 9:24:12 AM
Overall Posts Rated:
3434
konferans final maçlarında herkese başarılar..

batı finalinde rakibime daha çok şans tanıyorum büyük ihtimal zorlansada kazanır maçı Luca De Bianchi maçın yıldızı olur

doğu finalinde galatasarayın evinde yenileceğini tahmin etmiyorum Schweppes Kinder takımının işi çok zor yenerse tarihe geçer heralde :)

This Post:
00
56029.9 in reply to 56029.8
Date: 11/8/2008 6:55:35 PM
Overall Posts Rated:
3434
bugün çok mükemmel bir maç olmuş tam anlamıyla BuzzerBeater (son saniye basketi) ile maçı kaybetmişim :) malesef dışarda olduğum için maçı canlı seyredemedim. rakibimi tebrik ediyorum bu sezon takımını çok iyi güçlendirdi ve hakettiği playoff finaline yükseldi.

tahmin ettiğim gibi galatasaray zorlanmadan kazanmış. finaldede zorlanacağını düşünmüyorum ama DeU CarnivorS en azından kendi sahasında galip gelir.. iki takımada bol şans..

This Post:
00
56029.11 in reply to 56029.10
Date: 11/11/2008 10:15:43 AM
Altayistan
III.14
Overall Posts Rated:
4646
Merhaba,

Arkadaşlar bu sezon nedenini bilmiyorum ama benim takımıma motorun yada sistemin haksızlık yaptığına inanıyorum. 1- Ekonomim gelişmeden yeni sisteme geçildi haksızlık önlenecekken kazandığım maç hasılatlarıma el konuldu bu durumda transfer yapamadım. 2- 2.ligten gelen takımların nasıl oluyorda hem ekonomileri hemde takım reytingleri yüksek bunuda anlayamadım 2-3 sezon iyi mücadele verdiğim TBL den ayrılmak zorunda bırakılıyorum. 3- Bir çok maçta taktik hatası yapmadığım ve maçta takımım daha fazla reyting (iyi oyun) çıkardığı halde maçları kaybettim. Bunlara anlam veremiyorum. Sakın yenilgiyi hazmedemediğimi sanmayın belkide ben bu oyunu pek iyi anlayamadım belkide basketbol bilgim yeterli değil. Genede bütün sezon boyunca iyi mücadele ettiğimi sanıyorum. Tekrar TBL ye çıkarmıyım bilmiyorum. Şimdilik hepinize başarılar diliyorum ve elveda TBL.

This Post:
00
56029.12 in reply to 56029.11
Date: 11/11/2008 11:46:49 AM
Overall Posts Rated:
4444
yeni sezonda aranızda olmayacagım biraz alt liglerde takılıp saglam kadro ile dönmek istiyorum kerkese bol sans elvada tbl)))

This Post:
00
56029.13 in reply to 56029.11
Date: 11/11/2008 12:09:30 PM
Overall Posts Rated:
3434
olaylara iyi yöndende bakmak lazım bu sezon güzel bir draft yapabilirsin önümüzdeki sezon 2. ligde fazla maç kazanarak iyi parada kazanabilirsin. dikkat ettiysen güçlü takımların hepsi iyi oyuncular yetiştirerek güçlendi. ben her zaman söylüyorum şu anda 3. ligde olsam 2 sezon sonra süper para kazanmış olarak tbl ye çıkarım demek istediğim önemli olan hangi ligde oynadığın dan çok takımın hangi hızla güçlendiği bunu yaparkende farklı stratejiler denersin ben oyuncu yetiştirerek gçleniyorken başka takım seri galibiyetler alarak güçleniyor herkesin kendine göre gittiği bir yol vardır eğer senin takımının yeterince hızlı güçlenmediğini düşünüyorsan stratejini gözden geçirmeni tavsiye ederim. mesela draftdan bb nin en iyi oyuncusu olabilecek bir genç gelebilir oyunun en güzel yanı bu bence :)

This Post:
00
56029.15 in reply to 56029.14
Date: 11/13/2008 1:10:05 PM
Altayistan
III.14
Overall Posts Rated:
4646
Merhaba

Amacım kimseyi üzmek değildi kusura bakmayın. Cevabınıza dönmektede geciktiğim için kusuruma bakmayın. Sadece bazı tesbitler yapmak istedim. Benim amacım bulunduğumuz bölge ligimizin daha çok tecrübe kazanarak başarlı olmasını sağlamak. Alt tarafı bir oyun gerisi. Herkese iyi akşamlar.

Advertisement