Nzm sta su se ovako naostrili na nas,sto se u narodu kaze ko seca knezova.Pokosise nas sve do jednog...Dobro izvuce nas ti da ne bude cist debakl

..
@Kane
Bogami stvarno dobar derbi.Bio sam pri kompu pa sam pratio koliko toliko utakmicu i drzali su se ovi moji nekako do kraja 3 cetvrtine ali onda je usledila prevaga.
Ozbilje defanzivce imas a primetio sam da pored tolike klupe ti je mec vodila prakticno samo prva petorka.Dakle nabio si im izdrzljivost samo tako a i da zagusti opet su tu fenomenalni rezervisti.Sto se usoalom i vcrs pokazalo jer ti se ovaj prvi plej na startu povredio.
Uglvnom kako sam ocekivao super je ispalo.
Da i svaka cast na ovolikom broju domacih igraca,stvarno je za svaku pohvalu,retko se to da primetiti u ovoj nasoj bb zajednici.
Takodje mora ti se odati priznanje na toj liderskoj poziciji pored fenomenalnog ex temporea a i ostatka konferencije.Da prakticno ne bude ni jedan kiks u takvoj konkurenciji,bogami svaka cast.Nisam obratio paznju ranije ali sam sinoc slucajno primetio da ex tempore ima ubedljivo najvece izdatke za plate igraca.Citavih 100k vise od mene trenutno daje,ali izgleda da mu ne stima ta astronomska cifra jer vidim da je stavio par igraca na Tl.Onda mi ne cudi onako ubedljiv poraz protiv njega.
Uglavnom veceras sam def skontao da treba mnogo poraditi na izdrzljivost prvotimaca i barem jos jedno jako pojacanje da bi ti se ravnopravno izaslo na crtu.Pravice se proracuni pa cemo videti dal vredi uci u tu borbu ove sezone