Μαζί γράφαμε το προηγούμενο post.

Η ικανότητα καλώς ή κακώς να κρίνουμε έναν μάνατζερ είναι για αρχή η πορεία της ομάδος του, κακά τα ψέμματα.
Η ομάδα μας βέβαια έχει περισσότερους τομείς από ότι το μανατζάρισμα μίας Εθνικής, με κύριο τον οικονομικό.
Μεγαλύτερη απόδειξη το φετινό Β3, όπου ένας χρήστης με εξαιρετική οικονομική διαχείριση 3-4 σεζόν, "αγόρασε" τον φετινό τίτλο και προσωπικά το θεωρώ μαγκιά του.
Πρέπει ανάλογα να καταλαβαίνεις το τρελό πλεονέκτημα που είχε οικονομικά ο Ασυγκράτητος παίζοντας με οικονομικά μεγέθη Α1 από την 2η σεζόν το ΒΒ! Σαφώς ικανότερος από τους μάνατζερ που τότε πλαισίωναν την Α1, πήρε κεφάλι και απλά είχε τα κεφάλαια να είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπολοίπους.
Κάποια στιγμή πέσαν οι τιμές στην αγορά και μπορούσαν σιγά, σιγά και λοιποί χρήστες να μειώσουν την ψαλίδα.
Για να κάνουμε την σύγκριση δηλαδή θα έπρεπε να ξεκίναγε τώρα το παιχνίδι ο Ασυγκράτητος από 5η κατηγορία με τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλες αυτές τις σεζόν για να βλέπαμε αν θα μπορούσε να ανέλθει τόσο γρήγορα στην Α1, όσο ο Μάνος, που για μένα είναι ο καλύτερος, βάσει αποτελεσμάτων πάντα, μάνατζερ των τελευταίων 5 σεζόν.
Ο Μαμού από την άλλη είναι μία σταθερή δύναμη στην Α1, που υστερεί στην οικονομική διαχείριση της ομάδος του και γι'αυτό δεν κατάφερε ως σήμερα να πάρει τίτλο.
Αλλά στο τιμ του είναι ο Μάτσας. Πως μπορούμε να προσπεράσουμε έτσι τον μάνατζερ, που κατάφερε να πάρει τα σκήπτρα από τον Βασιλιά? Πως μπορούμε να αναιρέσουμε έτσι τις τεχικές του γνώσεις όταν πήρε με "εξωτερική απομόνωση" 20 πόντους διαφορά στο πρώτο παιχνίδι με τραυματία βασικό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνίδιου.
Και η Εθνική χρειάζεται ακριβώς αυτό. Τεχικές γνώσεις, Προπονητικό σχέδιο παικτών και διπλωματικές αρετές.
Τις τελευταίες σίγουρα τις έχει ο Βαγγέλης. Τα δύο πρώτα πως μπορούμε να τα ξέρουμε αν δεν μας τα αναλύσει ο ίδιος?
The secret of communication lies in defeat...