BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > PLAY OFF!!!!

PLAY OFF!!!!

Set priority
Show messages by
From: Stoki

This Post:
00
133842.5 in reply to 133842.4
Date: 3/9/2010 2:35:05 PM
Overall Posts Rated:
00
Frustracja na forum jest uzasadniona:)) Caly sezon grania i treningu u mnie chuj strzelil przez jeden pierdolony ostatni sparing. Przejebali minuty i wiedzialem ze nic z tego nie bedzie z Mizga. Nie mozna wygrywac meczy w PO jesli liderzy druzyny maja forme porzadna i przecietna:/

Fakt, zjebalem bo moglem zagrac mecz o wszystko, ale myslalem ze mzoe jakos uda sie przeslizgnac przez 1 runde w perspektywie pozniejszych meczy. Szkoda ale trudno zobaczymy kogo u nas ubedzie w lidze :)

Gratulacje dla zwyciezcow!

Last edited by Stoki at 3/9/2010 2:37:47 PM

This Post:
00
133842.7 in reply to 133842.6
Date: 3/10/2010 5:02:21 PM
Overall Posts Rated:
77
Zajebisty PlayOff - same niespodzianki :D

From: Joa
This Post:
00
133842.9 in reply to 133842.8
Date: 3/11/2010 8:12:17 AM
Overall Posts Rated:
382382
siemano wszystkim :D nie bylo mnie pare dni, na cale szczescie zabieg sie udal :) dzieki smsowej relacji Stokiego emocje mialem w chuj :P po 3 kwartach zwatpilem w zespol ale jednak udalo sie wygrac, zaraz sobie obejrze powtorke ;) no cóż Kuba, tak myslalem ze zagrasz na obwod bo zagrales tak w obydwoch meczach wiec nie mialem nic do stracenia grajac LI :D ale rzeczywiscie cos slabo z trójkami miales, bardoz slabo i strasznie mnie to dziwi, może moi obrońcy którym zamieniłem krycie nareszcie sie sprawdzili :P ale jazda, nie chcialem Skeletorsów ale i tak jak na złość na nich trafie, mam jednak nadzieje ze forma skonczy u pozostałych i wtedy jakieś tam szanse mam ale strasznie ciężko będzie wygrać jakąś zbiórkę, trzeba będzie czymś zaskoczyć xD zapowiada się bardzo ciekawy mecz :)
w Big 8 totalne zaskoczenie : Piast przegrał! niestety sparing zepsuł minuty graczom Stokiego i slaba motywacja niestety nie wystarczyły na zespół Darexa który jednak w następnym meczu powinien dostać już baty z MOSM który zdecydowanie wygrał z DTT a bohater meczu - Snochowski :D będzie bardzo ciekawie, już przed PO było wiadome że nic tu nie jest pewnego i jak narazie się to potwierdza :)

To: Joa
This Post:
00
133842.10 in reply to 133842.9
Date: 3/12/2010 10:28:03 AM
Overall Posts Rated:
382382
Jesteśmy już na Finałach Konferencji, no i trzeba przyznać że sypnęło niespodziankami bo takich to sobie niewielu wyobrażało:

Big 8:

MOSM Bytom - Mizga Łobżenica
Zwycięstwo Mizgi w poprzednim meczu z Piastem to niespodzianka sezonu. Czy jednak jest w stanie powtórzyć ten wynik w kolejnym wyjazdowym spotkaniu? W to już wątpię. Tym razem Przeciwnikiem Darexa będzie MOSM który notuje serię fantastycznych zwycięstw. Może forma zawodników pozostawia wiele do życzenia jednak Snochowski powinien w pojedynkę rozprawić się z gośćmi. Hmm ja jednak będę trzymał kciuki na Mizgę bo przy ewentulnym zwycięstwie mojego teamu chciałbym grać u siebie w finale pierwszy mecz ;P

Great 8:
MadeInPoland - Skeletors
w finale Great 8 spotykają się 3 i 4 zespół sezonu zasadniczego. To świadczy o bardzo wyrównanej konferencji. Spotkanie bez faworyta, które być może zakończy się dogrywką a to byłoby najgorsze rozwiązanie dla tego który przzeszedłby dalej... Kucharczyk to najlepszy zawodnik ligi, na całe szczęście ma on "tylko" silną formę więc liczę na drobne błędy z jego strony :D u mnie w teamie super atmosfera, forma podskoczyła, szkoda tylko że nie u Thomsona i spadła u Dorucha, jednak postaram się podołać bardzo silnym Skeletorsom choć jak już kuba zauważył jego podkosz będzie strasznie trudny do przejścia. Jednak liczę na zwycięstwo, w końcu gramy w Ossamass ;D

zapraszam do komentowania, w końcu to finały, i to nawet tych co juz niestety odpadli, nie ma co się załamywać...
Kuba a jaką formę mieli Haraszczuk i Stopka w meczu ze mną?

This Post:
00
133842.12 in reply to 133842.11
Date: 3/12/2010 11:36:29 AM
Overall Posts Rated:
382382
to tym bardziej mnie dziwią te nietrafioine trójki :P

wątpie żeby Piterere ładował sobie entuzjazm z tego powodu że wtedy może się skończyć tak jak w meczu Mizgi z Piastem. MOSM nie ma takiej dobrej formy zeby wygrał na normalu z Mizgą :) także jego zagranie będzie duużym błędem :)

hehe no gdyby nie ten Kucharczyk :P ale może kontuzji dostanie ;P całe szczęście że mam dla niego Dorucha i powinien go powstrzymać przynajmniej w dużej części :) pół godziny dzisiaj skład ustawiałem, było trochę rozmyślań ale chyba ustawiłem najlepiej jak mogłem ;D poza tym + za grę u siebie i + za lepszy entuzjazm, więc liczę na coś więcej niż tylko półfinał :D

From: Piterere

This Post:
00
133842.13 in reply to 133842.12
Date: 3/13/2010 2:37:32 AM
Overall Posts Rated:
00
Entuzjazm jest jako tako na dobrym poziomie, fakt forma nie jest super, ale myślę o normalu, mam jeszcze trochę czasu :)

Dlatego póki co:

MOSM Bytom - Mizga Łobżenica - w 5 sezonie jeden jedyny raz w mojej karierze byłem w finale PO, później trzy razy PF i dwa razy ĆF, tak więc to i tak mój sukces, patrząc po tym, że kisze się w tej lidze od początku gry :D

MIP - Skeletors

Last edited by Piterere at 3/13/2010 2:40:18 AM

This Post:
00
133842.14 in reply to 133842.13
Date: 3/13/2010 8:05:52 AM
Overall Posts Rated:
382382
juz nie bądź taki skromny :P według mnie na normalu to będziesz miał ciężko no ale zawsze możesz spróbować :) jakby Mizga przeszla to bym sie nie obraził ;P hehe niestety ja sobie na normala nie mogę pozwolić bo to byłoby samobójstwo...

From: Piterere

This Post:
00
133842.15 in reply to 133842.14
Date: 3/13/2010 12:40:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Nie działa mi pogląd meczu ;/

Advertisement