Eveet, 2. maçlar sonuçlandı. Şöyle bir kendi konferansımı değerlendireyim.
Nayo: Zamana ihtiyacı var. Bana karşı sakin ol hücum taktiğiyle, hamzaya karşı princeton ile çıkması, acaba bir arayiş içinde mi? sorusunu aklıma getirdi. Princeton'dan hayir gelmez, sakin ol'da uymaz, sen temiz temiz içerden bak veya koş ve vur'dan vazgeçme hocam, sana bir arkadaş tavsiyesi.
The Champs: N. Durulca'nın defterini dürecem, adam gelene tokat gidene parmak atan cinsten :D Ne bela adam o yaw :D Hamza'yi yormuş baya.
Hamza: Dengeli ve takım oyunu. Hem içerden hem dışardan etkili. Bu kadro can yakar.
Finale Karşı: Bugunkü malubiyeti beni şaşirtti. Geçen beni fena zorlamişti çünkü. Koş ve vur pek uymamış düşük formlu oyuncularına. Toparlar.
Marvellous : Ilk 3 ü zorlayabilir. Ilk maç sert kayaya (thinkers) çarpti, şimdi FKK'yi yendi. Tam çözebilmek 2-3 maç daha yapması lazım, ondan sonra yorum yapmak daha saglikli olur.
Buğrahan: Hesabi kapatti :D Hesap için bkz:Play off serisi ilk maç :) A. Grašic cok can yakar - hala -!
Thinkers: Her zaman tehlikeli. Fazla söze gerek yok bile bu adam için. Kakavos ve G. Berry milli oyuncu statüsünde adamlar. Bu bile ne denli tehlikeli takım oldugunu gösteriyor.
Erken bir yorum oldu biliyorum ama özledim foruma yazmayı, tutamadım kendimi :) Tüm takımlara yorum yazdım. Kendim hariç,onu da siz arkadaşlara bırakıyorum :))
EK: Herkese kupada sonuna kadar gitmelerini temenni ediyorum. Geçen sene son 16 ya girmiştim, bu sene aynı başarıyı sizden bekliyorum, ligimiz adına böyle şeyler mutluluk verici :)
Last edited by wolfie at 12/22/2009 1:14:58 PM