BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 11.sezon

11.sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122612.5 in reply to 122612.1
Date: 12/17/2009 7:41:08 AM
Overall Posts Rated:
1111
hoşgeldiniz mesajlarınız için teşekkürler...
bende hepinize oyun sırasında eğlenceli zaman geçirmenizi diliyorum...
iyi şanslar ve başarılar.

From: wolfie
This Post:
00
122612.6 in reply to 122612.5
Date: 12/18/2009 12:30:16 PM
Overall Posts Rated:
00
Öncelikle yeni gelenler, hepiniz hoş geldiniz. Çok cetin ceviz bir gruba-lige düştünüz. Batı grubuna çıkanlar yakında nerden cıktık buraya yahu dersiniz.

İçimizden birisinin milli oyuncuya sahip olmasını çok isterim, thinkers'i yoklayıp duruyorlar :) Umarım sokarsın milli takıma o elemani :)

Benim eleman için pek bir umutsuz konuştu U-21 hocamız, sağlık olsun diyorum, en azindan o seviyede bir adama sahip olmak bile birşey. Ama amacım bu oyunda kesinlikle milli oyuncu cıkartmak, kendi ulusal takımım olmasa bile başkasindan cıkartacam uleyn :)

Evet, yeni başlayacak sezonda hepinize sakatsız, bol eğlenceli, güzel bir sezon diliyorum. 11. sezon, vatana millete hayirli olsun.

From: exister

This Post:
00
122612.7 in reply to 122612.6
Date: 12/18/2009 3:21:47 PM
Overall Posts Rated:
2525
ya evet oyundaki baş hedeflerimden biri milli oyuncu çıkartmak....sanırım bu çocukları almayacaklar ama yeni draftımdan pek ümitliyim 3 sene sonra banko milli....yeni gelenleri inceledim fena durumda değiller...zaten yeterince zorluydu..:(...ama çekişme hepimizin oyundan aldıgı zevki arttırıyor...

genç pivotumun pivot degerleri toplamı 41 edio adam hala almadı milli takıma..yunan u21 takımının koçuyla akraba olduk beklioruz bakalım..:D

This Post:
00
122612.8 in reply to 122612.7
Date: 12/19/2009 12:55:30 PM
Overall Posts Rated:
00
ilk maçimda 1 sayıyla FKK'i yenmeyi başardım deplasmanda. Özlemişim bu heyecanı be. rakibim son 5 saniyede 2 hücum yaptı ama neyse ki girmediler.

Hala adrenalini vücuttan atabilmiş değilim. Çok kastıran bir ligimiz oldugu, sonuçlardan belli. Geçen sene malubiyetle başlamiştik, şimdi galibiyetle başliyorum. Bu yüzden mutluyum.

Champs'in Buğra'yi, Nayo'nun princeton'a rağmen Hamza'yi yenmesi gerçek süprizler. Thinkers'da uzatmalarda almiş. Valla ne diyim, eski topraklar zorlanacak gibi yeni gelenlerden =))

From: haumar

This Post:
00
122612.9 in reply to 122612.8
Date: 12/19/2009 1:11:16 PM
Overall Posts Rated:
00
Eski topraklar da zaten fenaydi yeni gelenler de hic fena degil :) Ilk macimizda Wolfie'yi evimizde yenebilecekken bir sayi farkla kaybetmek cok kotu oldu, son iki sutu sokamadik bir turlu, iyi de baslamistik 3. ceyrekteki kotu oyun sonrasinda one gecmek de guzeldi maci onde goturemedik son 30 snde 1 sayi farkla geri dustukten sonra cikartamadik bir turlu, pota alti agliyor transfer mumkun degil bu sezon boyle gider :)

From: exister
This Post:
00
122612.10 in reply to 122612.9
Date: 12/19/2009 2:32:34 PM
Overall Posts Rated:
2525
onurla kadirin sakatlanması macı bizim için zora soktu...ite kaka zar zor aldık...yeni gelenler boş olmadıklarını gösterdiler...
bu hiç iyi olmadı..:D...hayır zaten yeterince zorluydu..kolay bi tane maçımız yok anlaşılan...işler iyiden iyiye kızıştı..
bakalım nolucak..:D

This Post:
00
122612.11 in reply to 122612.9
Date: 12/19/2009 2:38:06 PM
Overall Posts Rated:
00
Yorum güzel ve yerinde tespitler var. ancak benim de kanayan/ağlayan bir bölgem var, ve orası içn yetiştirmelik bir adam alacağım bulur bulmaz. Bazı tekliflere giriyorum ancak beni aşıyorlar dolayısıyla çekilmek zorunda kalıyorum. Yakında genç birini yüksek fiyata aldıgımı görürseniz şaşırmayın :) Ve o eleman 2-3 sezon sonra iyi bir adam olacak inşallah :)

3. periyotta 16-3 başladi FKK ile maçimiz ama sonra öne geçmesini bildi rakibim. Maçin son 30 saniyesinde herşey ortadaydı ancak olmayınca olmuyor, girmeyen 2 top maçi kazanmamı sağladı.

Lig kora kor başladı valla. Böyle de gider :)

This Post:
00
122612.12 in reply to 122612.10
Date: 12/19/2009 3:56:11 PM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
çok güzel,heyecanlı bir maç oldu.başından sonuna oyunu domine eden taraf thinkers'ti ve sonuç olarakta haklı bir galibiyet aldılar.tebrik ediyorum.

maça gelirsek; başlangıçta anlamsız top kayıpları ve rakibimizin inanılmaz hücum ribaundu etkinliği ancak oyun ilerledikçe dengeye oturdu... tabi dengeye oturmasında maça çok iyi başlayan 2 dış adamının sakatlanmasıda etkili oldu. gerçi yerine girenler beklemediğim kadar maça skor,asist katkısı yaptılar fakat gerçekçi olursak ilk 5 devam etseydi muhtemelen ilk yarıda açılan farkın kapanma ihtimali oyunun gidişatına göre pek yoktu.ilk 3 çeyrekte takımımız beklemediğimiz kadar durgundu. herşeye rağmen sonucu serbest atışlarda inanılmaz kötü yüzdemiz belirledi.maç boyunca başımızı ağrıtan sorun buydu.bizi oyundan çabuk düşürdü.son çeyrekte göstermiş olduğumuz çaba ancak maçı uzatmaya götürmeye yetti.sonuçta orada da rakibimiz hata yapmadı.hakettikleri galibiyeti uzatmada da olsa aldılar.tekrar exister hocamı tebrik ediyorum.

takımız sezona kötü bir malubiyetle başladı fakat sonuç kötü olsa da bu sonuçtan bazı çıkarımlar yaptık.eksiklerimizi sezon içerisinde giderip lige renk katmaya çalışacağız.

From: haumar

This Post:
00
122612.13 in reply to 122612.12
Date: 12/19/2009 6:11:34 PM
Overall Posts Rated:
00
Herseye ragmen guzel bi macti heycanliydi son anlari gunaha da soktu :D Bu sezon kupada da ileriye gitmek zor olucak hicbir lig maci kolay olmiycaga benziyor, umarim ilk turlarda biraz disli rakipler gelmez gecen sezon dustugumuz hataya tekrar dusmeyelim :)

Wolfienin ic oyuncularindan cekinerek 2 - 3 ciktik fena da savunmadik iceriyi ancak bu sefer kisalari da vasatin ustunde oyunculara gereginden fazla sayi verdik. Basladigimiz gibi gitseydi kolay da kazanabilecegimizi dusundugum anlarda ikinci yariya cok kotu baslayarak maci hediye ettik, onumuzdeki maclara bakicaz artik.

This Post:
00
122612.14 in reply to 122612.13
Date: 12/20/2009 1:52:10 AM
Overall Posts Rated:
55
benim maçımda emre ye antrenman vermek için ilk beş başlatıp 48 dk oynatmam yenilmemde etkili oldu sağlık olsun daha ilerde bir sürü maç var..öncelikle thinkers maçı baya zor bi maç olacak şimdiden thinkers a başarılar dilerim ve the champs i tebrik ederim...

This Post:
00
122612.15 in reply to 122612.10
Date: 12/22/2009 1:12:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Eveet, 2. maçlar sonuçlandı. Şöyle bir kendi konferansımı değerlendireyim.

Nayo: Zamana ihtiyacı var. Bana karşı sakin ol hücum taktiğiyle, hamzaya karşı princeton ile çıkması, acaba bir arayiş içinde mi? sorusunu aklıma getirdi. Princeton'dan hayir gelmez, sakin ol'da uymaz, sen temiz temiz içerden bak veya koş ve vur'dan vazgeçme hocam, sana bir arkadaş tavsiyesi.

The Champs: N. Durulca'nın defterini dürecem, adam gelene tokat gidene parmak atan cinsten :D Ne bela adam o yaw :D Hamza'yi yormuş baya.

Hamza: Dengeli ve takım oyunu. Hem içerden hem dışardan etkili. Bu kadro can yakar.

Finale Karşı: Bugunkü malubiyeti beni şaşirtti. Geçen beni fena zorlamişti çünkü. Koş ve vur pek uymamış düşük formlu oyuncularına. Toparlar.

Marvellous : Ilk 3 ü zorlayabilir. Ilk maç sert kayaya (thinkers) çarpti, şimdi FKK'yi yendi. Tam çözebilmek 2-3 maç daha yapması lazım, ondan sonra yorum yapmak daha saglikli olur.

Buğrahan: Hesabi kapatti :D Hesap için bkz:Play off serisi ilk maç :) A. Grašic cok can yakar - hala -!

Thinkers: Her zaman tehlikeli. Fazla söze gerek yok bile bu adam için. Kakavos ve G. Berry milli oyuncu statüsünde adamlar. Bu bile ne denli tehlikeli takım oldugunu gösteriyor.

Erken bir yorum oldu biliyorum ama özledim foruma yazmayı, tutamadım kendimi :) Tüm takımlara yorum yazdım. Kendim hariç,onu da siz arkadaşlara bırakıyorum :))

EK: Herkese kupada sonuna kadar gitmelerini temenni ediyorum. Geçen sene son 16 ya girmiştim, bu sene aynı başarıyı sizden bekliyorum, ligimiz adına böyle şeyler mutluluk verici :)

Last edited by wolfie at 12/22/2009 1:14:58 PM

Advertisement