Nem vitatkozás. Tényeket hozok, a számokban csak illik megbízni alapon,
Én se vitatkoznék, és én is csak a számokat nézem amikkel nem érdemes vitatkozni!
A csapatodat megnéztem amikor átadóra tetted őket. A világ csodája (plussz a sérülésem amit ellened szedtem össze) az, hogy te a döntőbe kerültél ezzel az állománnyal. Egy játékosod se fért volna be a kezdőmbe még jóindulattal sem. Bent minden játékosodat levédekeztem és átdobtam. Kintre minden játékosom védekezése magasabb volt mint a tiédnek, és mindegyik játékosom tempója és dobótávja magasabb volt mint bármelyik kinti játékosod védekezése. Mégis te nyertél. Szóval ennyit a matekról. Ha csak a számokat nézem semmi keresni valód nem volt a döntőben. Kiakadtam teljesen amikor láttam milyen játékosokkal vertél meg. Szóval szerintem becsüld meg ezt az eredményt, elég hektikus szezon volt ez, és nem erőből jutottál oda ahova, hanem azért, mert ellened adták fel a legtöbben a meccseket+ sokan kupáztunk.
Az külön elkeserít, hogy meg se próbáltál nyerni. Minek jutottál akkor oda? Hagytál volna másokat érvényesülni. Bármi közbe jöhet kipontozódás sérülések bármi. Te feladtad azt ami még el se kezdődött. Itt írod, hogy mi a rossz a játékban, meg kritizálod állandóan. Az az egyik baja a játéknak ami veled történt ebben a szezonban. Hogy oda juthattál ahova jutottál.
A visszavágón meg se próbáltál taktikázni vagy újítani valamit. Se védekezés (mondjuk azokkal a védekezésekkel mind1 volt) se mnf se semmi. Mit vártál? De ha jól emlékszem ezt a szezon közben már máshogy casaubon is elmondta neked.