BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Bi dahaki milli takım seçmeleri

Bi dahaki milli takım seçmeleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ss10

This Post:
00
24009.50 in reply to 24009.49
Date: 5/8/2008 4:40:54 AM
Overall Posts Rated:
22
ha ha ha çok güldüm gercekten ii senaryo yazarsın sen bence ben ingilizce bilmesin demedim asıl insanları yönlendiren sizlersiniz biz yanlış yönlerdiriyoruz siz doğru o zaman ben milli takım için demiştim kendini kanıtlamadan demek çok anlam ifade ediyor haklısın aslında ama benim söyledigim niyet belli neyse herkes aynı fikri benımsıyecek deil ne demek oldugunada sen karar ver artık sana bırakıyorum

From: osymaq
This Post:
00
24009.51 in reply to 24009.50
Date: 5/8/2008 5:02:06 AM
Overall Posts Rated:
1111
arkadaşlar ben de adaylığımı koydum.ben ünv öğrencisiyim ve evimde istediğim zaman internete bağlanma imkanım var.günün her saatinde, istediğim kadar online olabilirim.benim ev arkadaşım da bb oynuyor ve o ve ben sürekli her muhabbetimizin sonu buzzerbeater a gidiyor.bunu adeta yaşam biçimi edindik:D ingilizce konusunda size katılıyorum.globali takip edecek bir hocaya ihtiyacımız var.ev arkadaşım ing. öğretmenliği okuyor ben ise mat öğretmenliği okuyorum.açıkçası biz, arkadaşımla bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz.oyun bilgimiz hakkında şüpheniz olmasın arkadaşlar...bunu bu güne kadar kurduğumuz kadrolarla, verdiğimiz taktiklerle ve iyi oyunumuzla ispatladığımızı düşünüyorum.ben osymaq ve arkadaşım akyurtlu bu işin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.eğer seçilirsek de hepinizin görüşlerine açık olacağız.milli takımı çok iyi bir yere getirmek istiyoruz.saygılar...

This Post:
00
24009.53 in reply to 24009.52
Date: 5/9/2008 3:06:32 PM
Overall Posts Rated:
1010
arkadaşlar neyin nerede tartışılacağını bilmek lazım. önceden propaganda diye bir şey olamaz olmamalı... BuzzerBeater kurallarına aykırı olan hiç bir şeye bu forumda izin vermem. Bu ve bunun gibi olan bütün konuları kapatıyorum. Burda adaylığını açıklayan arkadaşlar kuralları bilmeden neyin adaylığını yapıyorlar? Başlıklarımız zaten mevcut oradan devam.

Last edited by GM-SuperBamm at 5/9/2008 3:09:18 PM