קודם כל אני רואה פה לא מעט תגובות, רק שתדעו שהכל היה מתוכנן מראש:)
לגבי הנבחרת שהייתה לנו העונה-הייתה לנו נבחרת מאוד מגוונת, כמה שחקנים מיוחדים מיוחד ואחרים שהכילו כמעט הכל
אפילו מבחינת סיבולת החמישייה שלנו הייתה כמעט כולה עם תכונות גבוהות
כמו ששמתם לב באמת לא היו לנו כוכבים, השחקן היחיד שעוד איכשהו היה כוכב לא שיחק כמעט כל העונה (רם ליברמן עקב בעיות כושר)
כך יצא שבתכונות הראישות לקינו בחסר. לדעתי אם היינו עולים לשלב הבא היינו רואים קפיצת מדרגה ב"דירוג האיכות" שלנו ביחס לאיכות ולחוזק של נבחרות אחרות.
בשבועות האחרונים שחקנים רבים עלו עליות משמעותיות בתכונות שהיינו צריכים והורדנו מאוד את הפער שלנו באזורים בהם היינו חלשים. במצב כזה למשניות היה יותר קל לבוא לידי ביטוי. בנוסף חלק מהמאמנים עשו סוויצ' בשבועות האחרונים והתחילו לשים לב יותר לדקות. לצערנו אצל חלק לא קטן מהם זה לא הספיק לבוא לידי ביטוי בכושר.
אחד הסיבות שכל כך התאכזבתי, היא שמאוד עניין אותי לדעת מה הנבחרת הזאת הייתה עושה בשלב הבא, אני חושב שהייתי יכול ללמוד הרבה מאיך הנבחרת הזאת הייתה מתמודדת עם שאר הנבחרות ועל השפעה של המשניות
אם היו לנו את ליברמן ועוד איזה כוכב או שניים (שאחד מהם שחקן חוץ) היינו לדעתי אחת הנבחרות האיכותיות בטורניר (למרות שכנראה גם עם עוד כמה כוכבים היינו מפסידים למפלצות מפולין) אבל זה לא היה המצב
לגבי הנבחרת של עונה הבאה, אני לא בטוח שזה תלכיד יותר מבטיח(יש יתרונות בחלק מהמקומות וחסרונות בחארים)
אני מקווה שהסגל של עוד שתי עונות (הבני 19 יהיה סגל אליפות)