BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 17

Сезон 17 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190702.49 in reply to 190702.48
Date: 8/16/2011 4:39:08 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Аз думата "его" си я знам, но мерси за съвета.
За националния, мислех да го обявя като наближи, но ще го кажа още сега, че не мисля да се кандидатирам следващите избори(не друго да сте спокойни и едно силно УРА) ;)

Иначе ок, аз паля бързо, но бързо ми и минава, може да не съм прав, но това съм си аз, така че толкоз.
И пак тебе виках ли те в тая тема, споменах ли имена, в кой точно се усъмни от тези дето са били там?
Абе, с действията си, теб ли си спасяваш или просто искаш мен да ме "засегнеш", че не се сещам, понеже как точно ти помага горното действие в ситуацията, ако "наистина съм решил да правя нещо", че не се сещам? А да беги си гледай егото.

This Post:
00
190702.50 in reply to 190702.49
Date: 8/16/2011 4:53:56 PM
Overall Posts Rated:
55
И ПАК да кажа ти не си нито собственик на играта нито на форума нито на каквото и да било във www.buzzerbeater.com за да ти искам разрешение да пиша в която и да е тема. Явно се мислиш за такъв какъвто не си и очевидно никога няма да бъдеш. Това че имаш малко повече правомощия във виртуална игра не трябва да ти влияе толкова на самочувствието и в реалния живот, че ще ти е тегаво занапред да знаеш.Или спри виртуалните игри или се научи да се контролираш, че ше си патиш(безплатен съвет).

И да аз се радвам, че няма да се кандидатираш, защото това значи със сигурност по-добро представяне занапред.

This Post:
00
190702.51 in reply to 190702.50
Date: 8/16/2011 4:59:27 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Аз в тая игра нямам повече правомощия от теб, запомни го, не във всяка тема да го повтарям, не знам защо се отплесваш в тая посока. Не съм по-горе от теб, нито играта е моя, просто чисто като участник в една тема, не помня да съм те споменавал - това казах, сега по ясно ли е? Какво самочувствие по дяволите?!
Също така Мода нито може да банва, нито може да заключва, нито има поддръжник, единствено може да трие мнения!
Айде, със здраве

И да аз се радвам, че няма да се кандидатираш, защото това значи със сигурност по-добро представяне занапред.

Ами дано и аз се надявам)

Last edited by Mod-raptor666 at 8/16/2011 5:01:45 PM

This Post:
00
190702.53 in reply to 190702.52
Date: 8/16/2011 9:18:31 PM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Oshte predi vreme bqh kazal 4e ne si mnogo naqsno s igrata.... i sega za poreden pat se ubejdavam 4e naistina e taka... stranno zashto horata prodaljavat da ti se doverqvat za nqkakvi neshta i da ti iskat saveti, a sashto mi e stranno procenta hora koito glasuvat za teb na poslednite izbori za nacionalen trenior, no qvno nikoi ne obrashta vnimanie za koi glasuva.... kakto i da e. 4udq se kak e vazmojno sled ma4a ti sreshtu BetBG da napishesh 4e na nego mu e varzalo, 4e imash nqkvi kontuzeni i t.n. i t.n. ...... demek tapotii. Drugiq pat kato pishesh sled takav ma4 si pomisli hubavo i si napishi 4e na teb ti e varzalo i 4e izobshto si se dokopal do OT, zashtoto v tozi ma4 trqbvashe da si padnesh s okolo 20 to4ki... i ako beshe stanalo taka... shteshe da mi e interesno kakvo shteshe da pishesh, shtom kato sega ti varza da se dokopash do OT i pishesh 4e na nego mu e varzalo. A drugoto za koeto eventualno ne samo az, a i oshte dosta narod, po4ti vsi4ko koito igraqt BB v BG sme ti mnogo ama mnogo radostni ot tova 4e blagodarenie na tvoeto EGO sega shte ostanem bez 2-ma ot moje bi nai-dobrite ni gardove koito do sega sme imali, no..... vse pak taka e .... trqbva horata po nqkakav na4in da si platqt za tova 4e sa draznili da pobedqt NAI-VELIKIQT .... A i posledno.... zashto shte se otkazvash ot nacionala... nqma smisal..... batalqsa 2-ma igra4a.... ostavat oshte tolkova mnogo .... batalqsai i tqh.... pone stana qsno 4e nqma koi da te mradne ot posta na nacionalen trenior.

This Post:
00
190702.55 in reply to 190702.53
Date: 8/17/2011 4:18:06 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Първо не знам докога ще развявате тия национали и ще стоите зад репликите с проваления национален, и други глупости и небивалици, след като те не са верни!
Вече трети сезон най-стриктно се следят всички играчи и никой струващ си не е изпуснат и забравен след излизането си от младежите(а дори и да не е бил викнат там, но е имал шанса да се развие - също).
Също така собствениците на тези играчи са помолени да ги тренират и се държи връзка с тях.
Имам си таблици, имам си всичко, държи се комуникация и съгласуваност с младежкия тренер, така че не мисля да търпя да ми отричате очевидната работа, а тези данни ще бъдат предадени най-прилжено на следващия нац. треньор.
Колкото за резултатите - аз не съм обещавал велики неща, нито съм велик треньор и тактик, така че правя това което мога, щом ти мислиш, че си по-добър се кандидатирай и ти пожелавам да направиш много повече от мен.

Въпросните 2 национали няма как да се загубят, единствено може да не се тренират временно. А и дори така да стане, след като са направени по нечестен път, няма да е болка за умиране. Щом собствениците на играта са го забранили, значи има защо. Те преди време и сърбите бяха велики националисти и правеха такива играчи, а накрая групово цяла маса народ изгоря там, така че точка по въпроса за тези играчи.

П.П.: Мерси че се обади, впрочем очаквах те, даже си се забавил

Last edited by Mod-raptor666 at 8/17/2011 4:18:37 AM

From: direct

This Post:
00
190702.56 in reply to 190702.54
Date: 8/17/2011 4:43:08 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
в последния мач няма нищо по-логично от победа за Раптора.

Пик/мотс с домакинско въвличане на тълпите... Виж първия мач на националите и още хиляди други мачове. Когато падах с 11 т. на полувремето бях сигурен, че най-после и мен ме огря обрат и потривах ръце за бингото.

Ефу е прав - всеки си носи последствията от пиковете. Същия Ефу го изхвърлих от купата в сезона, в който стана шампион. Не му беше приятно, но се шегувахме в чата и прие философски нещата.

И за въпросния "скандален" следващ кръг за купата - с равни минути са ми титуляри и резерви и всички ще играят.

This Post:
33
190702.57 in reply to 190702.56
Date: 8/17/2011 5:27:32 AM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
Ех, момчета, бива ли толкова отрицателна енергия да се излива, това си е само една игра. Сигурен съм, че никой не е искал да обижда някого или пък някви други лоши чувства...
Дайте да си стиснете ръцете по приятелски и да се забавляваме, загуби победи национали, какво толкова, важното е да става забава, хайде искам да се сдобрите :))))

This Post:
00
190702.58 in reply to 190702.57
Date: 8/17/2011 7:43:01 AM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
След като си newbie и не претендираш че разбираш играта .... аз да си кажа че и аз не претендирам че я разбирам, просто мисля че има други хора които си изразяват мнението без да мислят ... та... след като не разбираш играта незнам защо реши да пишеш, но и на теб ще кажа. На това защо очаквам БетБГ да бие, той вече написа, може и ти да го прочетеш, няма да пища същото, а само мога да кажа че минимума с който трябваше да падне Мееркатс с 20 точки. Относно че не пиша на кирилица, явно е имало някаква причина и след като няма някакво пояснение че по форумите се пише само на кирилица, значи мога да пиша и на хинди ако реша. Незнам защо си ми пейстнал тези редове, ще кажа че дали един играч е уволнен или спре да се тренира на 90 000 заплата ефекта е същият + това тези двамата не само че няма да се тренират, а и няма да играят откъдето и формата пада, и така или иначе няма да могат да се използват, но ти можеше да помислиш малко преди да ми съобщаваш нещата с мъка на сърцето. Колкото за това ти за кой ще гласуваш, нямам никакви претенций, твоят глас не е решаващ и никога няма да бъде. Както виждаш като се кандидатирах, дори и 2 реда не написах в представянето, защото реших че няма смисъл, и се оказах прав, просто както вече казах Раптора няма бутане.

Сега 2 думи и на него: нищо нечестно не виждам в тия 2 играча, ама нищо. Незнам какво е станало със сърбите, но ако толкова се интересуваш, може да погледнеш отбора който ми купи моя център - онзи гърка и мога да те уверя че има много ама много такива отбори, защото иначе не се получава. И накрая точно ти да предаваш морал тук.... айде моля ти се.

Advertisement