Persze, dobtak el skillt főleg a cserék. De az volt a poén, egyik héten visszafejlődött egyik -másik random skillből...
hazai pályán 26-tal kikapni senkitől sem jó érzés, de némileg túlzónak érzem, mert ha azt veszed, ez így majd 40 pont oda. Annyi biztos nincs köztünk még a sérülés bekalkulálva sem. Kompenzálta hazaimat is, ami pl 10-12 pont. Rá lehet fogni, pl a managerre, de amikor vezérrel mentem, nem éreztem érdemi, döntő hatást. Ugyanúgy kikaptam akkor is...
Ami a a ts-t illeti, sztem nincs olyan hatása, mint pl az mnf-nek. Tavaly Po szinten 0 ts-sel szebb eredményt hoztam, mint most, amikor volt. A különbség , akkor 4-5 volt a nekik, most meg egálközeli helyzet lehetett.
nem is zavar, hogy kikaptam, ezt vártam előre, csak a difi a fájó...
Sopron meg kupagyőztes, nem olyan egyszerű őket lenyomni, én is izzadtam ellenük az elődöntőn.
Jövő?
Az biztos, hogy mindenki öreg, piacra kerülnek. Azt nem tudom , hogy érdemes e 0 fős kerettel itt tankolni egy évet, kicsit spórolgatni még vagy egyből vágjak bele egy legalább 2 ifis MVP projektbe (az se gond, ha nem magyar az egyik )? Csak az a a mai árakat látva játékosonként 1,5-2 misi + egy 5-ös edző szintén 1 misi.. rengeteg pénz....
Annak nem látom sok értelmét, hogy hónapokig, éviekig tankolgatni, semmi cél nélkül