Ελπίζω το γεγονός ότι αρκετές φορές διαφωνούμε και συζητάμε κάτι, να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα απέναντί σου, αντίθετα, λόγω "οικειότητας" το συζητάω παραπάνω!
'Όχι δεν υπάρχει θέμα...!
Μα δεν συγκρίνω τις ομάδες μας ρε συ, ούτε λέω ότι η δικιά μου είναι καλύτερη από την δικιά σου, γιατί προφανώς δεν είναι. Αυτό που λέω είναι ότι πλήρης, στην έδρα μου και με διαφορά διάθεσης, κερδίζω.
Είναι ξεκάθαρο το τι λες απλά η δική μου εικόνα είναι διαφορετική για πολλούς λόγους...Αφού λοιπόν το ψάχνεις σου έχω ένα ερώτημα...
Στο παιχνίδι που πόσταρες παίζω με 4 άρι τον Μπουντιμίροβιτς ο οποίος είναι παίκτης με 37κ μισθό και παίζει για 47 λεπτά στον αγώνα με αντίπαλο τον Henslay για 25 λεπτά και τον Ιωαννίδη για 23 λεπτά και καταφέρνει και βγάζει 107,6 pp.100...
Στο τελευταίο μας παιχνίδι παίζω με 4άρι τον Pallini παίκτης με 30κ μισθό ο οποίος παίζει 38 λεπτά και άλλα 10 παίζει ο Vitanyi απέναντι στον Αbraao που μαρκάρει τη θέση για 46 λεπτά....Αυτοί οι 2 λοιπον βγάζουν 120,4 pp 100...Τι συμβαίνει...? Φαίνεται ότι ο Ηenslay 25' μαζί με τον Iωννίδη 23' έπαιξαν καλύτερη άμυνα σε καλύτερο παίκτη από ότι ο Abraao σε ποιο αδύναμο παίκτη....
Υπάρχουν λεπτομέρειες που θέλουν ψάξιμο λίγο παραπάνω για να βγουν συμπεράσματα και όχι απλά μια διαφορά στο σκορ....Θέλω να πώ ότι αν εκείνο το παιχνίδι το είχα κερδίσει με 25 πόντους τώρα δεν θα μου το έκανες λινκ (Πρόσεξε δεν λέω ότι έπρεπε να το είχα κερδίσει με τόσο...!) ... Εσύ χρησιμοποιώντας το παιχνίδι αυτό στήριξες το επιχείρημα σου ότι με κερδίζεις με τα δεδομένα που ανέφερες...Το παιχνίδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό για να δούμε ποση διαφορά έχουν οι ομάδες μας...!