BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

Set priority
Show messages by
This Post:
00
309065.486 in reply to 309065.485
Date: 2/10/2023 6:54:32 AM
Campo Stars BC
IV.15
Overall Posts Rated:
262262
Second Team:
Experiment BC
Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά καθώς και για το κουράγιο σου να κάτσεις να γράψεις όλα αυτά τα σεντόνια.
Τελείως φιλικά νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε έστω και μερικώς τα σκιλλς ή τις αδυναμίες μας στο φόρουμ καθώς πλέον με ένα γκουγκλε τρανσλειτ (επίτηδες δεν τα γραφω στα αγγλικά) οι αντίπαλοί μας μπορούν να πάρουν κάποιες πληροφορίες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες σε μελλοντικές συναντήσεις.
Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον καθώς βλέπω διάθεση από πολλούς χρήστες να εμπλακούν με την εθνική (προπόνησ κλπ) καθώς και από το γεγονός ότι πλέον την παρακολουθούν περισσότεροι (την πορεία της)

This Post:
99
309065.487 in reply to 309065.486
Date: 2/13/2023 4:15:23 PM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
32703270
Second Team:
White Walkers
Πριν πάμε στην επόμενη σεζόν θα ήθελα να αναφέρω τους παίκτες που σήμερα έπαιξαν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο τους παιχνίδι με το εθνόσημο.

Menelaos Grafidis

Πολλά έχουν γραφτεί για τον Γραφίδη. Το προηγούμενο τιμ που τον είχε σε όλη την διάρκεια του έχει γράψει άπειρα ποστ για πάρτυ του αλλά κι εμείς που τον είχαμε για μία σεζόν προλάβαμε να τον λατρέψουμε. Ο Γραφίδης είναι μάλλον ο πιο καλοπροπονημένος Έλληνας που έχει βγει και ο μοναδικός ισάξιος του στο ρόστερ είναι φυσικά ο διόσκουρος του Τάκης (σε άλλο αφιέρωμα αυτός). Παίκτης που έγινε ντράφτ στο νο1 από την ομάδα που τον κράτησε τελικά σε όλη του την καριέρα! Όταν είχε αρκούντως καλή κατάσταση απλά σου έλυνε τα χέρια για την μία θέση των γκάρντ και μπορούσες να βασίσεις πάνω του το πλάνο της επίθεσης, της άμυνας αλλά και της καλής ροής. Φέτος τα ποπ ντάουν τον τσάκισαν αφού με το καλημέρα σχεδόν έχασε περιμετρική που κατέβασε αρκετά την αξία του και πάλι όμως ήταν 1η επιλογή για την θέση του άσσου σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο και δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να τον αντικαταστήσουμε φέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Αποχωρεί όντας 5ος σε συμμετοχές, 5ος σε πόντους και 7ος σε ασσίστ με το εθνόσημο!

Επίσης αποχωρεί και ως δευτεραθλητής ευρώπης! Είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην παίξει ποτέ σε παγκόσμιο αλλά δυστυχώς πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν. Θα παίξει ξανά στην εθνική μόνο αν δεν υπάρχει καμία απολύτως επιλογή και με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας.

Από την στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τον ξαναδούμε θα ποστάρω το σκιλσετ του όταν ήταν στα prime του έτσι ώστε να δουν οι περισσότεροι τι χρειαζόμαστε στα γκαρντ για να γίνουμε εθνική που θα διεκδικεί τρόπαια στο μέλλον.

JS 20 JR 16
OD 20 HA 20
DR 20 PA 15
IS 18 ID 15
REB 07 BL 09

TOT: 160

Odisseas Vesiropoulos

Δεν του είχαμε δώσει τα credit που του αναλογούν μέχρι τώρα ίσως επειδή ήταν πάντα στην σκια των Γραφίδη/Σταμάτα όμως ο Βεζυρόπουλος είναι ο 3ος παίκτης της γενιάς αυτής! Ήταν ο ψηλός με τα περισσότερα σκιλς στην εθνική μέχρι να εμφανιστεί ο Κερμελίδης. Τεράστια η συνεισφορά του την περσινή σεζόν του μεταλλίου αλλά και γενικότερα αφού τελειώνει την πορεία του με το εθνόσημο όντας 8ος σε συμμετοχές 6ος στα ριμπάουντ. Έχει διατηρηθεί σε καλή κατάσταση αλλά με δεδομένη την άνοδο 3 ψηλών (Πρεβεζάνος, Αβούρης, Βασιλειάδης) δύσκολα θα προτιμηθεί και αν γίνει θα είναι μόνο για κομβικά παιχνίδια τις πρώτες 2-3 αγωνιστικές.
Ντράφτ από τις koukoubagies αλλά προπονημένος από τους SHARKS και μετά από σύντομο πέρασμα από την Ρουμανία επέστρεψε ξανά σε Ελληνική ομάδα αυτή την φορά για λογαριασμό του Αλήτη έχοντας και 2 πρωταθλήματα Α1 πλέον στην πλάτη του.

Lavrentios Tzirakis

Τελευταίος που αποχωρεί και σίγουρα δεν θα ξαναδούμε ο Τζιράκης. Ένας παίκτης που μάλλον δεν έπιασε το πικ που θα θέλαμε αφού δυστυχώς χάθηκε χρόνος αλλά και η υποπροοπτική του δεν τον βοήθησε προς το φινάλε. Παρόλαυτα κατέγραψε 76 συμμετοχές με το εθνόσημο αριθμός που δεν μπορεί επ ουδενί να θεωρηθεί μικρός. Παίκτης που χρησιμοποιούνταν κυρίως για τις αμυντικές του αρετές. Έγινε ντράφτ από τους Thiva Suns αλλά πουλήθηκε γρήγορα και πέρασε τις πρώτες του σεζόν στο Χονγκ Κονγκ. Στην συνέχεια μεταπείδησε στην Ισπανία για να έρθει σε ελληνικά χέρια (στα δικά μου) γύρω στα 28. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μου ανέβασε μόλις 4 σκιλς σε 3 σεζόν με αποτέλεσμα να μείνει ένα χαμένο ταλέντο. Συνέχισε επίσης σε Ελληνική ομάδα (Peristeri Thunder) πριν αγοραστεί ξανά από ομάδα του εξωτερικού.

Last edited by τεράστιος at 2/13/2023 4:29:32 PM

This Post:
77
309065.488 in reply to 309065.487
Date: 2/13/2023 6:46:22 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
669669
Δικαίωση και ικανοποίηση τόσο για το παρόν τιμ όσο και για το προηγούμενο,
για τους μάνατζερ που προπόνησαν,
για όσους είχαν παίκτες της εθνικής και προσπάθησαν να τους κρατούν σε καλή κατάσταση
αλλά κ για τους απλούς θεατές!

Κοντρα στα προγνωστικά,γιατί έτσι μας αρέσει ,φτάσαμε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μπράβο ρε μάγκες! :-)

This Post:
44
309065.490 in reply to 309065.1
Date: 3/13/2023 2:41:32 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπέρα σε όλους,

Ήθελα να απολογηθώ για την αποχη μου (όχι επιτηδευμένη) από το φόρουμ παρά την όλη προσπάθεια που γινόταν κανονικά για την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Η απολογία μου όμως νομίζω ότι οφείλει να πάει κυρίως στο γεγονός ότι σήμερα δεν θυμόμουν ότι άλλαξε η ώρα του σέρβερ και δεν κατέβασα την ομάδα στον αγώνα. Σε αυτό δεν υπάρχει δικαιολογία.

Πάντα έχω στημένες κι έτοιμες εντολές για παν ενδεχόμενο από νωρίς και αλλάζω στην πορεία αν αποφασιστεί κάτι διαφορετικό. Αυτή τη φορά δεν είχε συμβεί ούτε αυτο και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δίκη μου.

Ζήτω συγγνώμη από όλους λοιπόν και δεσμεύομαι ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να διορθωθεί αγωνιστικά το σημερινό λάθος (εάν αυτό είναι εφικτό).

This Post:
00
309065.491 in reply to 309065.1
Date: 3/15/2023 6:18:03 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
(48571361)

O παικτης μοιαζει να εχει καπαρει. Παρολα αυτα θεωρω οτι με λιγο ζορισμα μπορει να παρει 2-3 ανεβασματα ακομα (ιδανικα σε εμβελεια και πασα) και αν αυτο συμβει θα μπορει να βοηθησει σιγουρα σε περιμετρικα.

This Post:
33
309065.492 in reply to 309065.1
Date: 3/20/2023 1:02:54 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα.

Μετα απο μια σημαντικη αποχη απο το φορουμ για την οποια οφειλο να απολογηθω, επανερχομαι για να πουμε δυο λογια και για οσα εγιναν μεχρι σηεμρα αλλα και για το σηεμρινο παιχνιδι απεναντι στην πολυ καλη ομαδα του Καναδα.

Καταρχασ, η ομαδα βρσικεται στο 1-3, ενα σκορ οχι και τοσο παραλογο για το προγραμμα μας μεχρι στιγμης.

Παρολα αυτα η εικονα μας στα παιχνιδια δεν ηταν κακη μιας και χασαμε στην πρεμιερα μολις για 4 ποντους απο την Γερμανια (εστω και με περισσοτερα), μια Γερμανια η οποια οδηγει τον ομιλο με 4-0 ενω εχει κερδισει Ισπανια και Κινα και δειχνει οτι ειναι καταπληκτικη ομαδα και χτυπαει ισως και μεταλλιο.

Κερδισαμε το Ταιβαν (παλι με περισσοτερα) σε ενα παιχνιδι που θεωρω οτι θα μπορουσαμε να το εχουμε παρει και με ιδια διαθεση καθως το στησιμο μας ηταν καλυτερο απο του αντιπαλου μας.

Την τριτη αγωνιστικη χασαμε απο την Κινα σε ενα παιχνιδι που κοντραραμε για 3,5 περιοδους και αυτο ειναι σιγουρα κολακευτικο καθως η Κινα μπορει να ξεκινησε με 0-2 (κυριως λογω κακων επιλογων της) αλλα διαθετει το πιο πλουσιο ροστερ στον κοσμο κατα πασα πιθανοτητα.

Τελος, την προηγουμενη αγωνιστικη, οπως ηδη εχω ξανα γραψει, απο δικο μου τραγικο λαθος δεν κατεβηκαμε στον αγωνα και χασαμε ανετα απο την Ισπανια σε ενα παιχνιδι που με βαση το στησιμο που θα βαζαμε υπο κανονικες συνηθηκες ενδεχoμενως να ειχαμε ντερμπι.

Ολα αυτα ειναι παρελθον ομως και σημερα καλουμαστε να επιστρεψουμε στις νικες και να κανουμε ενα σερι στο φιναλε του ομιλου ωστε να διεκδικησουμε οτι καλυτερο μπορουμε για την προκριση.

Η ομαδα εχει τα προβληματακια της με καποιους παικτες οχι σε τοσο καλη κατασταση και καποια pop down στον οριζοντα. Παρολα αυτα υπαρχουν και καποια στοιχεια που μπορουμε να εκμεταλλευτουμε για να φτασουμε στην νικη.

Οι εντολες εχουν δοθει στην ωρα τους αυτη την φορα (ε ρε τι λαλακια εκανα) και μενει να δουμε αν ειανι αρκετες για να μας ξαναβαλουν στο παιχνιδι της προκρισης και να αναζοπυρωθει ξανα το ενδιαφερον ολων για την ομαδα.

Ελλαδα - Καναδας λοιπον στισ 19:30

Last edited by Meteoritis at 3/22/2023 8:48:50 AM

This Post:
33
309065.495 in reply to 309065.494
Date: 3/27/2023 12:22:50 PM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
32703270
Second Team:
White Walkers
Μέρα αγώνα σήμερα με την εθνική μας να αντιμετωπίζει την σχετικά αδύναμη Αίγυπτο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις αν το υποτιμήσουμε.

Η λογική λέει ότι οι αντίπαλοι θα έχουν "κυκλωμένο" αυτό το παιχνίδι και όχι το επόμενο που παίζουν με την πανίσχυρη Κίνα οπότε θα έχει έξτρα δυσκολία ο αγώνας.

Στις 8:30 λοιπόν για την νίκη και το βλέμμα στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας!

Advertisement