BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > сезон 22

сезон 22 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230721.485 in reply to 230721.484
Date: 2/19/2013 12:48:21 AM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
oще днеска ще се види кой прав кой крив ,иначе решението му е правилно всички искаха 5-то място и се бореха за него ,просто лейкърс победи ,но можеше и да падне.Ето аз му гостувам,домакинството е доста голямо предимство ,примерно контузва ми един и готово размазва ме и те така всичко е и малко шанс.

This Post:
00
230721.486 in reply to 230721.480
Date: 2/19/2013 11:11:59 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
Събрали сме се спамерите на едно място :D

ъъъъ ... по-скоро троловете :))).

This Post:
00
230721.488 in reply to 230721.487
Date: 2/19/2013 2:15:04 PM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
софиянците, ходите ли по протестите. гледам тази вечер бая мазало е станало. бомби, палки, Пирогов .....
хах, тия гадини от чез си опаковали сградата с шперплат.

From: direct

This Post:
00
230721.489 in reply to 230721.488
Date: 2/19/2013 2:22:40 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Това сваляне на ЧЕЗ ще донесе само негативи на държавата и респективно малкия човек. Чехите го отнесоха заради празните хладилници на хората.

This Post:
00
230721.491 in reply to 230721.489
Date: 2/19/2013 2:37:14 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
свалянето на чез ще донесе само ползи на държавата.Мога да ти развия тема от над 10 страници за батко,татко и тъй нататък ,само постъпката на ЧЕЗ взема лиценза каза ВАЩЕ ЕЛЕКТРОМЕРИ СА КАЛПАВИ ТРЯБВА ДА СИ ГИ СМЕНИТЕ И ПОРЪЧАХМЕ НАД 1 МИЛИОН ОТ ЧЕХИЯ ,не че ние не произвежда ме и така нататък и това ще излезе леко по леко.Хората протестират доста ,но аз виждам все пак съм тука има яко хора от агитките ,дефакто атака важното е ,аз бях в колата и не разбрах варна ли бургас ли ама там некъф тъпак от атака е искал да се прави на шефче и са го изгонили хората това е най-важно.А да и друго и аз съм бил от агитките и аз съм дразнил като дето полицайте ,ама знам тръгнат ли бегай колко можеш ,че бият без да питат дете ли ,момиче ли си,бременна ли си,щом си там си виновен и бой докато пуснеш кръв

From: direct

This Post:
00
230721.492 in reply to 230721.490
Date: 2/19/2013 2:47:20 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Точно тези протести нямат нищо общо с политически кукловоди. Във всички градове гонят политически обвързаните фигури от протестите. Друг въпрос, че точно заради тоя политически вакум никой протестиращ не знае за какво точно се бори. Искат падане на правителството, а не знаят за кого ще гласуват на изборите. Най-тъжното е, че който и да ни управлява следващите 4 години няма да има народна подкрепа. Ще го харесват само един от петима българи.

97-ма година бях много активен, знаехме точно за какво се борим, то се случи и беше един от малкото възходи в новата БГ история. И най-сладкото, че това беше съпроводено с незабравими партита с Гошо Минчев и Подуене Блус Бенд.

This Post:
00
230721.493 in reply to 230721.491
Date: 2/19/2013 3:00:59 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Шеф, това е много евтина пропаганда за вдигане на въстание на овцете, за които говори Нико. Има нарушения и нередности като при всичко в България, но повечето конспирации са голяма глупост. Хора дето не знаят какво е ампер и волт ми обясняват как с ниско напрежение се лъже електромер...

Знам си консумацията на всеки един електроуред в домакинството. Това най-вероятно заради енергоспестителната мода дошла от Западна Европа. Следя си киловатите на електромера спрямо включените уреди. Десетки пъти съм слизал по-скоро за забавление и отчитането винаги е било точно до ватче. Знам наизуст последните си 6 фактури от ЧЕЗ, детайлно съм ги преглеждал и няма нито една грешчица. Каквото ми е навъртял електромера, точно това съм платил, точно по цените официално обявени от държавата. Според теб колко точно от протестиращите са си засичали електромерите или са си проверявали за грешки фактурите?

This Post:
00
230721.494 in reply to 230721.493
Date: 2/19/2013 3:27:27 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
не е точно така,да примерно ние живеем две семейства в един апартамент и сме си направили две домакинства т.е. имаме два хладилника две печки ,майка ми има два телевизора ,ние нямаме ама имаме два компютъра ама така че изравнява ме като мощности,ползваме топлофикация т.е. без климатици и т.н. как и да е това ей така го споменавам да не кажете после шо така .Плащах ме по 45 максимум лева са мисля ,че са над 55 лева ама все тая не ни бърка толкова много.Но тука идва това което исках да кажа ,ако някого си се сблъсквал със следното да ти спрат тока за неплатена сметка ,спират ти го отиваш плащаш чакаш час -два да дойдат да ти го пуснат,тука идва това нещо сега което всеки си трае(искам да отворя скоби това е за софия,знам със сигурност обаче пак незнам дали е за цяла софия,въпреки че би трябвало логично е) та да продължа ,ако ти спрат тока сега за неплатена сметка отиваш да си платиш и получаваш ток до 5 минути без никой да идва.Та тези електромери са новите ,който бяха задължени всички да сменят ,незнам точно как да ги определя но са нещо като ..........незнам да ги наречеме електронни въпреки ,че не е правилно.Т.е. има софтуер ,за който само и единственно нова и бнт си позволиха да кажат ,че там е доста големият проблем.Аз живея в голям град инкасатор за ток не съм виждал от повече от 5 години ,да не говори ме ,че в момента съм безработен от юли месец та взимам всички посещения в дома.Исках да кажа,което може и да не си личи по огромният пост ,защото вече съм на две ракий и жената ми лази по нервите отзад скърца със зъби ,ама да довърша.Имало е корупция това е ясно ,имало и правене кой какво си иска ясно е и това,за сметките не е много ясно защото се оплакват хора където примерно как казват имат 10 крушки телевизор и хладилник и имат сметка над 200 лева,и всичко идва от софтуера.Те хората са си били свикнали да гушкат над 5 години доса как им дойде и никой да не обръща внимание,100% надали те са идиотите който са направили това,но все пак някой е дал тласък на това дали са службите (100% ако питате мен ) или някой друг времето ще покаже.Истината е това наистина има надписани сметки иначе хората нямаше да тръгнат и то надписани на хора ,който много трудно ще ги платят.Ако примерно беше директ или аз с 20% отгоре ,все тая ще ни кажат ем то тука отчели сме ги 8 дена повече,наша грешка ама платете ги ,нали няма проблем .И като имаш парата плащаш,ама да кажат на сиромаха така де пари де надежда само въстание,това е няма как.Наистина има много грешни фактури и то на хора който няма на къде да отидат,за това отчасти се получи това.Утре ще отговоря на пиперливите постове който ще ме захапят тази вечер

From: Gopeto
This Post:
00
230721.495 in reply to 230721.494
Date: 2/19/2013 6:34:22 PM
Overall Posts Rated:
1818
Аз искам да ви споделя нещо много странно. Не за първи път ми се случва да пусна играчи в секцията за "избрани играчи" и да не ми ги дава в самия мач. Това нормално ли е ? Така не ми игра плеймейкърът срещу Калата, иначе (при моите уважения към съперника) си го биех без проблем вкъщи. Не знам защо така се получава, това не е едноличен пример. Днес не ми игра отново плеймейкърът, както и АЗ-то, поради необясними причини. Не съм малумен и знам, че съм ги сложил там, където трябва да са, но просто не ми ги дава в групата за мача. Не знам това бъг ли е, какво е. Факт е, че ако Спартак не беше разпродал, можеше и да ме бие без 2-ма от основните ми играчи. Може да ме помислите за луд, не ме интересува, но все пак споделям случилото се. Един път случайност, 2 пъти случайност, 3-ти път пак ли е случайно ?

Advertisement