Gratulálok a győztesnek. A második félidő minősíti a játékot, hogy megint egy olyan meccset buktam el dinamo ellen, amit játék alapfelfogása szerint 90+%-ban az nyer, akié az első negyed (enyém volt) és elsőt faultolja dobás közben az utolsó negyedben (szintén én). na mármost -26 oda, ami túlmegy azon a határon, mennyivel erősebb nálam a dinamo. Lásd a tavalyi döntőnket, ahol úgy mentem neki a PO-nak, hogy egy bajnokság végi mots miatt nem volt ts-em (4-es a po 1. meccsen, 5 a döntő 1. meccsén) , mégis korrektebb különbséggel kaptam ki. Konklúzióm: a Ts nem számít egy fikarcot sem. De ezt már tavaly is így éreztem. Most volt Ts-em, de a sérülés miatt nagy lyuk keletkezett a csapatban és ezt szerencsésen kihasználták. bezzeg amikor én mentem higgadtat sokszor, az mindig szívás lett. Azt sem gondolom hogy a csapatom kimondottan egy fókuszú, csak a többi taktikát jóval gyengébbnek érzem a negatív tapasztalataim miatt...
Nem érdemes itt küzdeni és vegetálni a pénzgyűjtéssel értelmetlenül, amíg gyökeresen nem változtatnak ezeken:
- Gyors edzés, pl naponta
- több ifi a játékban, több "forrásból" - akadémia, draft
- átkerülés más csoportba saját döntés szerint, ha már unod egy helyen 10-20 szezon óta
- az edzésre alapozott pü támogatások klubok felé, hogy legyen vége az összevásárlós csapatmodellnek
(de ehhez az első pontot kéne jelentősen reformálni ---> gyors edzést!)
és még ki tudja mit hagytam ki
Ezek hiányában nem érzem sok értelmét szöszmötölni és IRL 3 évet beleölni egy haldokló játékba.
Sajnálom, hogy nem tudtam sosem átlépni az árnyékot, zömmel külső körülmények miatt, már buktam el döntőt 2-ben sérülés miatt. Természetesen büszke vagyok a csapatra, de egy igazi nagy siker hiányzik klubszinten legalább az u21-nél sikerült anno
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/29/2016 2:42:36 PM