Καταρχάς ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες για να κάνουμε συζήτηση για την ομάδα μου το εκτιμώ.
Με 70 ποντους παθητικο ομως απαγορευεται να χασεις. Απο τη μια φαινεται οτι η ομαδα σου μπορει να παρει σκορ μονο απο συγκεκριμενες θεσεις.
Απλά μετά την εξαιρετική περσινή επίδοση περίμενα παραπάνω αλλάζοντας τον σκόρερ Γιαννικάκη με τον πιο ολοκληρωμένο αλλά λιγότερο σκόρερ Τσαμάδη. Οπότε ήθελα να χω πατήματα στο 4 στο 5 και στο 3 ανάλογα και με τον αντίπαλο.
Εξαιρετικο 4αρι που μπορει να κανει ζημιες σε ολα τα συστηματα και μπορει να σκοραρει με καθε τροπο πλην τριποντο ( λογω εμβελειας κυριως).
Από τους καλύτερους παίκτες που έχω φέρει..ήταν κίνηση μπας και ανέβω πέρσι αλλά δεν συνάδει με το χαμηλό μπάτζετ που θέλω να έχω και με το νέο πρότζεκτ για το οποίο μιλάω :Ρ γι αυτό φεύγει..δλδ δεν σκοπεύω να τον αντικαταστήσω με καλύτερο γιατί πιθανόν να μην βρω με τέτοια αγορά.
Απο την αλλη βλεπω εναν παλαιας κοπης pg ο οποιος ναι μεν εχει καλες αμυνες και μια ικανοποιητικη πασα αλλα μεχρι εκει. Πολυ φτωχος απειλητικα για οποιοδηποτε συστημα. Απο την αλλη δεν εχει και την τρομερη πασα (16αρα π.χ.) ωστε να την ξεφορτωνεται συνεχεια, με αποτελεσμα να σου τραβαει καποιες φορες και φυσικα σχεδον παντα αστοχα ( και ειναι λογικο).
Ο αδύναμος κρίκος μου ήταν το γνωρίζω καθώς και με αρκετά μεγάλο μισθό..σε προσπάθεια να βρω έλληνα παίκτη για κάποιες σεζόν τον πήρα και κάτι έκανε. Η ιδέα μου είναι να έχω pure play maker αλλά ο Σφαλιαρίδης είναι λίγος και σε αυτό έχεις δίκιο.
Περιπου το ιδιο θεμα αντιμετωπιζα κι εγω. Δες τον παλιο μου ασσο.
14 8
16 15
13 14
7 7
9 8 Συνολο 112 σκιλς.
Πολυ ωραιο σκιλσετ. Καλος αμυντικος καλουτσικος οργανωτης και πολυ πολυ μετριος επιθετικος. Τι εκανε; Εδινε καποιες ασσιστ χωρις λαθη αλλα τραβουσε επιθεσεις και φυσικα τα εσπαγε. Εκανα τον σταυρο μου να μην τραβηξει. Επειδη ομως η πασα κοστιζει προτιμησα να τον αλλαξω με εναν καλυτερο επιθετικο.
Αυτός ο παίκτης όμως είναι πιο σκόρερ από τον δικό μου οπότε σίγουρα τράβαγε και περισσότερα σουτ..εγώ ήθελα να πασάρει μόνο γι αυτό και το χαμηλό σουτ να μην με βλάψει..σίγουρα όταν τσιγκουνεύομαι δεν βγαίνω σωστό αποτέλεσμα αν και μέχρι πέρσι με τον όχι και τόσο καλό Γιαννικάκη έβγαινε.