haha çok başarılı bir çalışma :)
Sayın kazım özdiler e teşekkür eder İzmir Express e geriye kalan maçlarda başarılar dilerim. BUGRAHAN PİLSEN takımının menajeri olarak bu sezonki takımımdan memnun olsam da daha hiçbir şeyin belli olmadığını belirtmek isterim.
Geçen sezon ligi önde götürürken neler oldu da po da ilk turda elendiniz?
Geçen sezon kupa maçları dolayısıyla oyuncularımın dakikalarını iyi ayarlayamadım. Bu da onlarda yorgunluk ve iştahsızlık oluşturdu. Bu kötü formların üzerine zaten gelişmekte olan kilit oyuncularım da eklenince sonuç bir nevi kaçınılmaz oldu.Bu sene daha akıllı bir taktik izleyeceğimi düşünüyorum.
Kazım Özdiler ile ilgili ne demek istersiniz? eski bir dostunuz galiba?
Evet kazımla genç milli takımdan arkadaşız ve arada araşır konuşuruz. Hatta beraber tatile bile gitmiştik ailelerimizle. Çok severim kendisini ve gerçekten bir basketbol bilginidir. Çok başarılı ve istikrarlı bir takım oluşturacağından adım gibi eminim.Ona başarılar diliyorum.
Ersin Özduran gençlikten adamlığa yol aldı galiba. o sizin için ne ifade ediyor?
Ahh ersin. O benim beynim resmen. Asıl özelliği skor olmasına rağmen gerektiğinde takıma sist anlamında liderliğiyle de katkı veriyor. Kendisinden çok büyükler olmasına rağmen ağır abiliği üstünde. Ve hala gelişimi devam ediyor. Çok iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. İnşallah bu takımda beraber uzun yıllar başarılı oluruz.
Bir keresinde ersin : "Ben daha ilk basketimi atmadan bana inanan ve güvenen, bana yatırım yapan buğrahan hocamın yüzünü kara çıkarmamak için çalışıyorum" demişti. Göz yaşlarımı tutamamıştım...