И на мене ми е криво, че съм тренирал доста играчи за нищо, но това доставя не по-малко удоволствие от някоя друга титла. Миналия сезон например можех да се напъна да се върна в А, но предпочетох да си тренирам на спокойствие. Този може да пробвам да се върна, но ще е по-скоро заради по-добрите пари. Та идеята е, че докато има доста хора като мен, цените ще останат ниски на играчите. Това си е микроикономика, където цените на играчите се определят от предлагането и търсенето. Трудно могат да се месят организаторите. Ако си прав, всички ще спрат да тренират, ще скочат безобразно цените на играчите и ще умре далаверата.

Според мен им е ОК икономиката като за подобна игра. За сравнение играя в един хокей, където тренирането е много справедливо и се взимат добри пари. Съответно тактиката е здраво трениране и търгуване няколко сезона да натрупаш пачка. После с пачката правиш отбор от супер талантливи и супер скъпи хлапета и като порастнат си гарантиран шампион и купа на БГ, но тръпката е да мачкаш в света, където няколко човека вече са го постигали, въпреки че са по-малко активните българи отколкото тук. Та ето пример за справедливо заплащане на тренирането, не можеш да побеждаваш без да тренираш здраво, но пак са изкривени нещата.