majesty hocam,gözlemlerin süper. baktım şimdi,adige son 12-13 lig maçında sadece geçen senenin şampiyonu predatorspora kaybetmiş. kalanın hepsini almış maçların. çıkışta oldugunun farkındaydım ama bu kadar buyuk galibiyet yüzdesi oldugunu görmemiştim. tekrar tebrik ediyorum kendisini.
besiktas kendisi hakkında bu kadar cok konustugumuzun farkında degil sanırım :) yoksa elbet bir cevap yazardı foruma.
majesty hocam ben oyuncu alıp satmadan duramıyorum :) kendimi tutmaya calısacagım ama bilmiyorum ne yapacagımı. gecen sene erkenden playoffu garantilediğim için takımı full satmıstım. bu sene yapmamam lazım boyle bırseyı :)
predator hocam,buyur her zaman gel. Ne kızması,bura senin de ligin. gönlümüz buraya geri düşmenden yana değil ama.sadece sohbete gel :)
SteveNash hocam. 2. ligle ilgili bize tüyolar verirmisin. Oraya hazır olabilmek için simdiden neler yapmamız lazım. Tecrübelerinden faydalanmak isterim. Diğer arkadaşlar da ister sanırım bu bilgileri. predator hocam,senin de ilk gözlem ve önerilerin değerli olacaktır.
Last edited by theragon at 5/27/2012 2:45:41 PM