Οι ομάδες που χρησιμοποιούν σε μόνιμη βάση το rng, δεν έχουν πρωταρχικό στόχο την συλλογή τίτλων αλλά την προσφορά θεάματος στο κοινό με απώτερο σκοπό την επέκταση του πελατολογίου τους. Για ποιο λόγο έδωσα ένα σκασμο λεφτά για την επέκταση και τον καλλοπισμό του γηπέδου ?
Πιστεύω με το rng μπορείς να φτιάξεις ομάδα ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους παίκτες για να το στηρίξει.
Όσο για το run and gun είναι απο τα πιο γρήγορα και εύκολα συστήματα να χτίσεις αλλα αντιμετωπίζεται
εξίσου εύκολα..............
Μιλάμε θεωρητικα πάντα γιατι αν έχεις παιχταραδες αλλάζουν τα πράγματα ή αν δεν έχει ο άλλος το υλικό να σε αντιμετωπίσει
φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα ένα κακοστημένο rng, με μεγάλες εμβέλειες στα γκαρντ, με μέτριες πάσες κλπ,και φυσικά αντιμετωπίζονται πάρα πολύ εύκολα με τις ζώνες 3-2 ή και 1-3-1 αν έχεις τα απαιτούμενα ριμπάουντ. Οι περισσότερες ομάδες που στηρίζονται στο rng χρησιμοποιούν μονοδιάστατους παίκτες ή και λάθος παίκτες, έχω δει να χρησιμποιείται με τρεις κοντούς οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν 4 αντοχή. Θα μπορούσε κάποιος να με αντικρούσει λέγοντας πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν πολυχρησιμποιείται σε υψηλό επίπεδο. Εκεί αποδίδει μόνο το κοίτα μέσα.
Ακόμη και το κοίτα μέσα αντιμετωπίζεται, αρκεί να προσαρμόσεις το ρόστερ σου για την αντιμετώπισή του.
Τέσπα, για την σημερινή αγωνιστική πιστεύω δεν υπάρχει ενδιαφέρον ματς, σε όλα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αναμένω νίκες άνω των 10 πόντων. αριβας,λιούμι,παμέσα,βόλος, ΜΙΧΧ,κτπ, μπιρίμπα και τιπς θα πάρουν το ροζ φύλλο.
Υ.Γ έχω να μπω από προχθές και έχω εκατοντάδες αδιάβαστα μυνήματα, τι διάολο έγινε ?
Last edited by WINDASS at 2/24/2012 1:01:19 AM