Мисля че изказвам мнение и предлагам модел за развитие и експлатиране и усвояване на максимума от всички възможни опций в играта ,за постигане на добри резултати ,и според мен прилагането на всички носещо най голям резултат,не говоря за трансферирането на играча ти за 800к и който след 1 месец си продал за 1,2м а за минорни промени като подобряване на качеството на резервите и извличане на печалба трансферирането,играчи с които предполагат печалби от рода на 50к-100к без на нарушават баланса на обтбора ,за трансферите на неодоценени към момента играчи под пазарна стойност в четвъртък да речем получили минути през седмицата и включени към седмичната ти тренировки със възможен поп във петък.Без да лепя етикети като кокошкар или други, а подържане на положителен трансфер баланс,наличен капитал,и управление и разпределение на умения спрямо икономическата тежест ,състояние и нужда на отбора.
Ако имаш някакво по-различно мнение го изкажи систематизирай и обясни някакви плюсове минуси,всеки греши нали затова сме тук да се учим и да споделяме опит, ако няма обществото и конкта между хората се получава все едно играеш сингълплей срещу компютъра.
Твоята long term strategy каква е ? Тренираш определена група играчи и дупките запълваш от трансферния пазар нали ?Е моята с какво се отличава,И аз тренирам определена група играчи и попълвам дупките от пазара,разликата се състои в това че придобивам допълнителен ресурс който да мога да инвестирам във попълнения и това да не забавя ,разширението на залата ми ,защото неможе хем постоянно да взимаш качествени попълнения ,хем и залата да не спира да се строи.просто нямаш неограничен ресурс и за да наваксваш изоставането,от по стари мениджъри се налага да придобиваш нещо допълнително,и да скъсяваш дистанцията между лидерите,колкото на по високо ниво се съзтезаваш толкова по големи финансови изисквания има и чистата печалба не е толкова фрапираща,Или иначе казано ти си във 2-ра имаш голяма зала и плащаш големи заплати да речем ,чистата ти печалба е 200к на седмица аз съм в по ниска разходите ми са по-малки чистата ми печалба да кажем е 100к ,за да съм ти конкурентен трябва 5 сезона на събирам пари за да купя и тренирам играчи равностойни на твоите към момента тоест да повиша разходите и да съм на 0 печалба или да намеря друг начин, по който да се доближа до твойте приходи,за да не се увеличава разликата ,така преследването става по лесно,когато си близо до максимума на места на залата и баланса ти е на кантар тогава е жизненоважно дори половин топка на който и да било показател на проучването,за да не се налага да намаляваш цените на билетите,и да си на загуба докато ако имаш свободни поток от приходи,и можеш да си позволиш спадове в посещаемост,които така или иначе се случват било заради лоши резултати ,или малък интерес към следващият ти противник,тогава трейдването според мен е задължително,при жестока конкуренция понякога 20к за наддаване за перфектния играч за твоя отбор са от значение и правят разликата между шампиона и подгласника.