gelecek sezon sanırım daha zevkli olacak ama maalesef ki bu çekişmenin parçası olamayacağım. (gençleştirme nedeniyle) thinkers'in ligi domine etmesi ve takımların genç oyuncu yetiştirmeleri sebebiyle bu seneyi imkanı olan takımların dahi pas geçeceğini tahmin etmiştim. doğru zamanda son kullanımlık barutumu kullandım sanırım. ligi domine eden takıma karşı bir meydan okuma pek akıl kârı gibi gözükmese de senin, mr. eko'nun ve diğer takımların olası hamleleriyle daha zor bir sezon olacağı muhtemeldi gelecek sezonun ve şimdi de sanırım bu durum realiteye dönüşüyor.
naçizane bir tavsiye: daha fazla bekleme hocam. sanırım halen dahi kullanmadığın 5 milyona yakın paran var ve bu 3. lig şampiyonluğu için ziyadesiyle yeterli bir para. eğer genç yetiştirmek istersen de doğru bir antrenman ve oyuncu seçimiyle o işi de yürütebilirsin. üst ligler ne kadar rekabetçi olsa da sunacağı ekonomik imkanları göz ardı etmemek gerek.
bu arada playoff ve kk maçları da başlamak üzere. sanırım pek kimse farkında değil. hatırlatayım istedim. kadro talimatlarınızı vermeyi unutmayın.

umarım sakatlık ve diğer şansızlıkların yaşanmadığı 2 hafta izleriz.
herkese başarılar.
Last edited by GM-incow sk at 4/4/2011 6:26:34 PM