BuzzerBeater Forums

Poland - II.2 > sezon 44

sezon 44

Set priority
Show messages by
From: Pimpek

This Post:
00
296444.48 in reply to 296444.47
Date: 10/28/2018 6:09:59 PM
Overall Posts Rated:
387387
tylko za co banowac, skoro nie bylo zadnej wypowiedzi obrazajacej?

odpowiedzi sa i potwierdzily tylko to co pisalem wczesniej, ze dostep do bazy dostaja ludzie, ktorzy nie powinni go miec...

This Post:
11
296444.50 in reply to 296444.49
Date: 10/28/2018 6:59:39 PM
Overall Posts Rated:
387387
banowac za to co wczesniej czyli ataki personalne...

co do bazy to twoje zdanie mnie nie interesuje tzn mozesz sobie uwazac ze nie powieniem miec dostepu a ja moge miec to w dupie...

nie bylo zadnego ataku personalnego wiec nie ma podstawy :P

a takie wypowiedzi tylko potwierdzaja, ze nie powinienes sie nawet zblizac do reprezentacji

eot

From: gooziec
This Post:
33
296444.52 in reply to 296444.51
Date: 10/29/2018 4:51:57 AM
Overall Posts Rated:
544544
Dorzuce jeszcze swoje trzy grosze.

Na pewno nie powinno się wykorzystywać funkcji w sztabie kadry oraz dostępu do baz zawodników (i to niezależnie czy do osiągnięcia przewagi w meczu czy w takich utarczkach słownych). Delikatnie mówiąc jest to nieetyczne.

Z drugiej strony posada selekcjonera kadry jest bardzo wymagająca. Przed każdym meczem jest do podjęcia dużo decyzji. Dobrze jeżeli można je przedyskutować z innymi doświadczonymi graczami. A niestety niewielu już jest takich, którzy swoją wiedzą i doświadczeniem chcą się dzielić z innymi. Nawet jeżeli chodzi o dobro kadry. Szewaa jest jaki jest, ale widocznie Campos uznał, że jego podpowiedzi są cenne i dlatego włączył go do sztabu. Oczywistym jest, że aby podpowiedzi były wartościowsze to członek sztabu powinien mieć dostęp do bazy zawodników. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ktoś jeszcze dzielił się swoją wiedzą, pomógł w analizie rywali i wówczas też z pewnością dostęp do bazy dostanie.
Szkoda tylko, że jednocześnie szewaa wykorzystuje to do utarczek słownych, ale z tego powinien już go rozliczyć selekcjoner.

This Post:
00
296444.54 in reply to 296444.53
Date: 10/29/2018 6:46:17 AM
Overall Posts Rated:
387387
okej ja to rozumiem szkoda ze rozliczac chca mnie ludzie ktorzy sami z etyka i stosownoscia nie maja wiele wspolnego. tu nie chodzi o to ze ja uwazam ze to jest tak do konca w porzadku ale jesli pije do mnie typ ktory sam ma nie do konca uczciwe zagrywki to smiac mi sie chce...same wnioski na temat treningu tez nie byly w oparciu o Jarzabka bo nie problem na przestrzeni czasu zaobserwowac kto co i jak trenuje i jaki to przynosi efekt a to ze Jarzabek to drewno to tez zadna tajemnica i bylo oczywistym tak samo juz wczesniej czyli zanim mialem dostep do bazy.

zagralem nie fair ale z kims kto tez nie gra fair tak sie poprostu robi i ta aferka ktora probuja krecic tomek z pimpkiem jest mocno naciagana od samych podstaw...

z samej bazy nie korzystam jesli juz mam byc szczery przejrzalem ja 2 razy raz na poczatku i pozniej jeszcze raz gdy byl klopot na obwodzie...pomijam oczywiscie kadre meczowa czyli 15-20 zawodnikow.

niektorzy chyba mysla ze baza to jakas tajemna wiedza czy nie wiem boost do skilla ;)

czyli przyznales sie dokladnie do tego co ci zarzucalem, takze jezeli campos nie wyciagnie konsekwencji to de facto bedzie wspolwinny :P

to teraz slucham co nieetycznego masz mi do zarzucenia XD

From: gooziec

This Post:
11
296444.55 in reply to 296444.54
Date: 10/29/2018 7:05:51 AM
Overall Posts Rated:
544544
A może pora zakończyć wzajemne kuksańce, ciągnięcie się za języki i prowokowanie (z obu stron)?

Bo temat zaczyna zahaczać już o kadre i obawiam się, że dalsze ciągnięcie tych tematów tylko kadrze zaszkodzi.

Szewaa napisał, że nie fair było granie swoją rolą w kadrze. Ale z tego co rozumiem, to zrobił to tylko po to żeby Ci dopiec. Nie jest to fair, ale też nie widze powodów żeby wyciągać jakieś daleko idące konsekwencje (chyba, że sytuacja by się powtarzała). Nie korzysta z bazy w żaden sposób ktory dałby powód do niepokoju.

Na prawdę proponuje zakończyć spór, bo on do niczego nie prowadzi poza banami (chyba, że o to Wam chodzi, ale wówczas moim zdaniem ban należalby się Wam obu), a może tylko zaszkodzić kadrze.

Message deleted
Advertisement