И аз ще кажа 2-3 неща и повече няма какво да добавя, понеже очевидно един дървен философ, няма какво да каже на друг дървен философ

))
1) Първо никакъв имидж не демонстрирам, отговорих ти на поста защото, при положение, че коментираш мач, в които и аз съм участвал нямаше как да остана неутрален, толкова, не търси под вола теле!
2) Никога не си ми искал мнение за който и да е мач, нито на личен нито във форумите, добре е да не заблуждаваш другите четящи.
Единствено когато съм се включил в разговор за мач, в който и ти си участващ е миналия сезон след мач на Детройта с пост, в който потвърждавам мнението ти, така че си провери архивите по-добре ;)
3) Това, че моите постове и мнения не те интересуват, не ти помагат и т.н., никой не го вълнува, мога да ти дам 1 съвет - пропускаш ги и не ги четеш, не е толко трудно
@Nik0: Прав си Нико, затова този пост е последното нещо по темата което пиша, щом излиза, че аз съм проблемът на форума и само досаждам, ще си трая за в бъдеще, вероятно ще процъфти пък без мен ;)
Също така аз нямам проблем с никой, ако другите имат, си е техен проблем. Мога да седна на 1 маса и да си пия бирата с всеки един от този форум без никакви лоши чувства, за каквото и да сме се дърпали тук
Last edited by Mod-raptor666 at 6/19/2011 11:00:04 AM