Nash89: én is HT-zom de most csak a VII.368-ban szerepelek, de kövi szezonban szinte biztos hogy VI-ba feljutok, itt a csapatom:
CD Almería (579083)
És az akadémiámat is érdemes megnézni, vasárnap hozok fel egy JÓ kapust onnan:D
Luis E.: Hát grat a győzelemhez! A játékosaim a meccs végére eléggé elfáradtak, úgyhogy elfogyott az az 5-10 pontos előnyöm, sajnos. Pedig szinte végig vezettem:(((
Hát akkor érteljük a játékosok teljesítményét:
Julio Pérez 32 pontot dobott, mégis kicsit elégedetlen vagyok mert sok támadásnál ő szórta el a labdát, pedig ezen ment el a meccs. Nem csoda hogy mindössze 5,5-ös ratinget kapott.
Puravs és Horváth a meccs végéig jól játszott, dobtak 16 ill. 14 pontot, szedtek 8 ill. 10 lepattanót, de ők is csak 5,5-ös ratinget kaptak.
Avellaneda jól játszott, 3 triplát bedobott, őszintén szólva kellemesen csalódtam benne!
Bottone és Vila viszont nem úgy teljesített ahogyan vártam, se pontokban, se lepattanózásban, se semmiben nem tündököltek. 6-6 pontot sikerült összehozniuk.
Medina is dobhatott volna kicsivel több pontot, de legalább 2 pontot dobott...
És akkor a draftoskáim:
Viktor Sudár nagyon jól játszott első meccsén. Dobott 15 pontot és szedett 12 lepattanót. Ezzel megváltotta helyét a Cajasol-ban!
György Budai sem volt rossz szedett 10 lepattanót és kiosztott 9 gólpassz-t. Ezzel ő is bejátszotta magát a csapatba!
Ferenc Havas nevű játékostól valószínűleg elköszönünk, mivel nem nyűgözte le a csapat tulajdonosát