@Güzostik
Doğrudur hocam. Karşında botlar olmadığını hissetmek önemli.
@Stormare
Evet hocam ama herkes böyle dedikçe sorun daha da büyüyor aslında. Bir nevi iktisattaki tasarruf paradoksu. Millet harcama yapacağına parayı cepte tutunca üretim azalıyor ve sonunda gelir düşüyor, herkes zararlı çıkmış oluyor(1'e 1 uymuş sayılmaz örnek farkındayım ama bugün makro iktisat sınavından çıktım, etkisi kalmış biraz).
@AirMagicJordan
Yapsınlar bir şeyler hocam. Yurt dışında da durum böyleyse BB çöker yoksa yakında tepkisizlikten. Motora mı, oyuna renk katacak daha başka özelliklere mi, neyi geliştireceklerse geliştirsinler. Bir şey yapsınlar da, ne yaparlarsa yapsınlar. İktisadi bir sözle noktalayayım yine "
Bırakınız yapsınlar. Bırakınız Geçsinler."
@letander
Motor konuşmayalım hocam, havadan sudan da olsa konuşalım. Burada böyle yazıp duruyorum ben, bu
KANarya bu kadar yalnız bir kuş muydu falan diye düşünmeyin ama yıllardır keyifle oynadığım ve birçok muhabbet ettiğim arkadaşa sahip olduğum bu oyunda böyle yapaylık(özellikle sosyal manada) sezince de rahatsızlık duyuyorum ister istemez.
Tartışma arada olur da herkesin çok fazla alıngan olduğunu da sanmıyorum. Biz zaten sıradan(!) muhabbetimizle yer yer birbirimize takılıp, yer yer oyundan bahsedip, yer yer hayatımızdan bahsedip konuşursak; herkes de bir şekilde daha çok keyif alır oyundan.
@letander2
lig tablosunun altındaki en iyi performanslarda gitmiş 1-2 güne gelicek diyorlar bakalım hayırlısı :)
Mesaj veriyorlar bize. Sizin ligin performans "0"; enerji içeceği, mesir macunu, doping iğnesi gibi şeylere ihtiyacınız var acil davranın yoksa durum vahim diyorlar.. Hak edersek performanslarımızı geri iade edeceklermiş..:)
@
Bu son gelişme iyi geldi, yazmayacağım dememe rağmen yazmış da oldum ama forumlar sekmesine basınca "
4 tane okunmamış mesajınız var." yazısını görünce duygularıma hakim olamadım. Ayrıca bu hareketlenme için isyan gerektiğini bilsem daha önceden de bir şeyler düşünebilirdik.