Първо не знам докога ще развявате тия национали и ще стоите зад репликите с проваления национален, и други глупости и небивалици, след като те не са верни!
Вече трети сезон най-стриктно се следят всички играчи и никой струващ си не е изпуснат и забравен след излизането си от младежите(а дори и да не е бил викнат там, но е имал шанса да се развие - също).
Също така собствениците на тези играчи са помолени да ги тренират и се държи връзка с тях.
Имам си таблици, имам си всичко, държи се комуникация и съгласуваност с младежкия тренер, така че не мисля да търпя да ми отричате очевидната работа, а тези данни ще бъдат предадени най-прилжено на следващия нац. треньор.
Колкото за резултатите - аз не съм обещавал велики неща, нито съм велик треньор и тактик, така че правя това което мога, щом ти мислиш, че си по-добър се кандидатирай и ти пожелавам да направиш много повече от мен.
Въпросните 2 национали няма как да се загубят, единствено може да не се тренират временно. А и дори така да стане, след като са направени по нечестен път, няма да е болка за умиране. Щом собствениците на играта са го забранили, значи има защо. Те преди време и сърбите бяха велики националисти и правеха такива играчи, а накрая групово цяла маса народ изгоря там, така че точка по въпроса за тези играчи.
П.П.: Мерси че се обади, впрочем очаквах те, даже си се забавил
Last edited by Mod-raptor666 at 8/17/2011 4:18:37 AM