NICK TSIGOUNOPOULE δεν το περίμενα αυτό από εσένα!!! Απ΄την μια το παίζεις άρρωστος στις διάφορες καρδιοχειρουργικές, απ΄την άλλη αγοράζεις κρουαζιερόπλοιο και το αράζεις στο λιμάνι του Πειραιά, έξω από τα γραφεία της OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND. Και για του λόγου το αληθές ιδού:
(https://www.youtube.com/watch?v=UX0b1ajSdIM) Μάλιστα σε μια στιγμή, αγαπητοί συνάδελφοι, φαίνεται ο Nick Tsigounopoulos να ξεναγεί τον Κοτίδη στα αξιοθέατα του πλωτού παλατιού.
Τι ακριβώς συμβαίνει Nick Tsigounopoule και επιδεικνύεις το πλωτό παλάτι στον Κοτίδη;;; Μήπως θέλετε να έχετε κάποιο μονοπωλιακό τετ α τετ με τις ρωσίδες;;; Μην ξεχνάς ότι σε έχω πιασμένο με γραπτό συμβόλαιο και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Το φόρουμ σύσσωμο περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση, ειδάλλως θα γραφτείς κι εσύ στην μαύρη λίστα των εν ελλάδι ψευδόντων.
Scarlito φίλε μου, ποιό μάτς να χτυπήσω, είσαι με τα καλά σου;;; Αν ο Κοτίδης δεν αφήσει τον Αλέξανδρο να χτυπήσει το 1ο ματς η υπόθεση άνοδος τελείωσε για τον Κοτίδη!!!Αυτό το ματς είναι το Α & το Ω!!! Αν το πάρουν οι OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND είναι με το ένα πόδι στην Α1. Ασυζητητί ψηφίζω δαγκωτό Αλέξανδρο για το 1ο ματς!!! Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά εάν έχει βγει "Εγχειρίδιο Foust", τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...
ΥΓ: Μια διευκρίνηση για τον Λύκο και για του υπόλοιπους που πιθανώς να μην γυρνάνε την αγορά όπως εγώ: ο asfalitis δεν έχει να κάνει με καμμιά περίεργη νοοτροπία δική μου, είναι μάνατζερ ο οπόίος είχε φτιάξει τον Πετροχιλόπουλο, παίκτη για τον οποίο είχα ενδιαφερθεί. Πρωτοχρησιμοποίησα το όνομα του για λογοπαίγνιο όταν ήταν οι Τρομοκράτες στον όμιλο και από τότε έμεινε. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων :-)