Nie rozumiem czemu nie można by mieć dwóch kont. Jesli bawisz sie zgodnie z regulaminem, to co w tym złego?? Nie wiem dlaczego trzeba sie z takich rzeczy tłumaczyć. Sam sie loguje na tym samym WiFi, z kolegami z klubu. Co poradzę ze tez grają?? Przecież GM nie sprawdzi czy to ja mam 10 kont, czy może rzeczywiście w klubie koszykarskim gra tylu zawodników w BB. Jednak wiemy ze nie mozemy robić transferów miedzy sobą i sie tego trzymamy i jak dotąd gramy. Jesli nie lamiesz regulaminu to GM Cie nie zbanuje za nic przecież. Chodzi głownie o to żeby każdy bawił sie na tych samych warunkach, a Jesli Ty chcesz sie sprawdzić w ligach hiszpańskich i w tym samym czasie w polskich to moim zdaniem nie ma problemu. Pojawia sie on kiedy zaczynasz kombinować :)) Chciałbym by GM wypowiedział sie na ten temat, czyż nie mam racji... Jest dość częste zagadnienie.Pozdrawiam i dobranoc :)
Nie rozumiem czemu nie można by mieć dwóch kont. Jesli bawisz sie zgodnie z regulaminem, to co w tym złego?? Nie wiem dlaczego trzeba sie z takich rzeczy tłumaczyć. Sam sie loguje na tym samym WiFi, z kolegami z klubu. Co poradzę ze tez grają?? Przecież GM nie sprawdzi czy to ja mam 10 kont, czy może rzeczywiście w klubie koszykarskim gra tylu zawodników w BB. Jednak wiemy ze nie mozemy robić transferów miedzy sobą i sie tego trzymamy i jak dotąd gramy. Jesli nie lamiesz regulaminu to GM Cie nie zbanuje za nic przecież. Chodzi głownie o to żeby każdy bawił sie na tych samych warunkach, a Jesli Ty chcesz sie sprawdzić w ligach hiszpańskich i w tym samym czasie w polskich to moim zdaniem nie ma problemu. Pojawia sie on kiedy zaczynasz kombinować :)) Chciałbym by GM wypowiedział sie na ten temat, czyż nie mam racji... Jest dość częste zagadnienie.Pozdrawiam i dobranoc :)A co to, koledzy nie mają komputerów?:) Jeżeli tylko z Twojego kompa logujesz (logujecie) się na te 10 kont, to przepraszam, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że nie są Twoje. Zawsze w tego typu grach jest zasada: jeden user - jedno konto. I trzeba to zaakceptować albo liczyć się z banem. I tyle lub aż tyle.