BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζον 39-THE SURVIVOR GAME

Σεζον 39-THE SURVIVOR GAME

Set priority
Show messages by
From: Kon

This Post:
00
287897.45 in reply to 287897.44
Date: 8/15/2017 5:12:37 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Καλός είναι, τον πήρα για αντικαταστάτη του Orbovic. Το αβαντάζ του είναι η ηλικία του που θα μου επιτρέψει να διορθώσω τις ατέλειες του Orbovic. Πιστεύω μέχρι τα 25 του να είναι έτοιμος και να μπορώ να τον τελειώσω στο ένας με έναν :-)

This Post:
00
287897.46 in reply to 287897.45
Date: 8/22/2017 12:22:26 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης 6αρη γιατρό που διαθέτει το σωματείο μας,οι συνεχόμενοι τραυματισμοί των αθλητών μας οι οποίοι πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα από τα 1α λεπτά όλων σχεδόν των αγώνων μας δεν οφείλεται εεπουδενί σε μυικούς τραυματισμούς...Οι αθλητάς τους προφασίζονται καθώς τους λείπει ο Κοτίδης και ευρισκόμενοι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αδυνατούν να σκεφτούν το μπάσκετ την ώρα που ο εμβληματικός πάνσοφος ηγέτης τους ξεροσταλιάζει πίσω από τα σίδερα της φυλακής....

This Post:
00
287897.51 in reply to 287897.50
Date: 8/22/2017 5:23:18 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εντάξει,εσένα δεν νομίζω να σε χάλασε και τόσο η νίκη μου!

Γαμ@@ντας με πάει φέτος,είπε να μου δώσει κάτι πίσω η τύχη σε ένα ματς!Δεν δικαιολογείται να πληρώνεις 6αρι γιατρό και να είσαι νοσοκομείο συνέχεια!

Οκ,άτυχος ο Θεός σήμερα,αλλά παίζω με μισθούς κάτω από το salary floor,χάνω παίχτη στο 7'' λεπτό και μπαίνει ένα παλτό που έχει μόνο OD πια,,παίζω με τεράστια διαφορά ενθουσιασμού και κατεβάζει ότι καλύτερο έχει σαν να έπαιζε τελικό!Ευνοήθηκα στις βολές σήμερα (31-20),αλλά έχω εύστοχους παίχτες!Δεν ήταν και 40-6 στην τελική!

Εσύ στο τσακ την γλίτωσες στο μεταξύ ματς!Όπως σήμερα και σε αυτό ο Moine είπε ότι είναι τραυματίας στο 7ο λεπτό!Άσε που έβαλες buzzer που δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά!Σουτάρει ο δικός μου στο 1'' και προλαβαίνεις να πάρεις την διεκδίκηση του ριμπάουντ και να σκοράρεις κάτω από το καλάθι μου! :-)

Το παλτό ποιο είναι?Ο τύπος από το Χονγκ Κονγκ πάντως είναι παιχταράς!

This Post:
22
287897.53 in reply to 287897.52
Date: 8/24/2017 10:07:21 AM
Overall Posts Rated:
255255
ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΘΥΜΙΖΕ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : ΚΥΡΙΕ ΘΕΕ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ THRYLOSBC. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ?
ΘΕΟΣ : ΚΟΙΤΑΞΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ : ΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΓΕΛΙΑ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ?
ΘΕΟΣ : Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ BLOW OUT. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟI OLYMPIAKOS LEGENDS KAI SPARTANS TEAM ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΟ?
ΘΕΟΣ : ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Α2 ΧΑΧΑΧΧΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ : ΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΓΕΛΙΑ)
ΘΕΟΣ : ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ....

Advertisement