Tesekkurler.
Gultekin ve Orenin sut menzilleri bu hafta atlarlarsa wolfieyi yenerim suan icin baya zor olur diye dusunuyordum cidden boyle fark beklemiyordum, Wolfie de cok iyi takim. Biz ligde biraz sonuk kalma amacindaydik dikkatleri uzerimize cekmemek icin.
Wolfie hocam macina gore iste ugrasiyoruz , tam saha pres denemek icin sirf marvellousa karsi oynadik ama sanirim onun kisalarinda birebir cok fazla var bekledigim kadar top kaybetmediler haliyle kaybettik maci :) adam adama ciksaydim bu dis savunmayla cok daha az yerdim, o da icerden oynayinca yenilgi kacinilmaz oldu. deneyip gormus olduk :)
Benim de en buyuk eksigim ic savunma ve ribaunttu, para biriktiriyodum playofflar oncesinde. bi cok oyuncuyu satiliga koydum böyle çöp adamları pislik adamları :D onlardan bi kaci daha satildi falan sonra işim yüzünden 5 gün falan hiç giremedim oyundan hiç anlamayan birine transfer yaptırmak zorunda kaldım rica minnet o bile yeterli oldu iceriyi kapatmaya. Bukadar dis savunma var ancak iceriye drive eden kisalari durduramiyorduk bi tane ustun defansli pivot iceriyi de kapatti :) En azindan o acigimizi kapattik cozum bulamasaydik zaten bu galibiyet hayal olurdu.
Wolfie cok iyi takim keza diger butun takimlar da oyle. Bu sezon burdan kurtulduguma dua ediyorum :) Wolfieyi dengesiz yakaladik sadece eksiklerini gormedigi bi zamandi onun her maci kazanmanin verdigi rehavetle aldigimiz bi galibiyet yoksa wolfie bugrahan ve belki thinkerstan once cikabilcegimi sanmiyordum :)
Burdan gidiyorum ama forumda kalicam uzun sureler takip edicem merakla . Draftlarda ve onumuzdeki sezon bol sans ilerde kupa finalinde burdan bi takimla eslesmeyi cok isterim o gunleri gorebilirsek tabiki ..
Last edited by haumar at 3/14/2010 10:28:00 AM