Közlemény!:)
A minap hosszassan leveleztünk Peter kollégával Berényi ügyében, és a végén megjegyezte, hogy nem gondolta, hogy egyszer ilyen jól megértjük majd egymást. Nem tudtam emeleltt szónélkül elmenni, kénytelen voltam beavatni őt, hogy valójában régóta nem Gpower, hanem én Hukli irányítjük a Papagájokat.

Ha emlékeztek 3 szezonnal ezelőtt én tértem vissza, majd ahogy jöttem a semmiből el is tűntem (legalábbis a csapatom én nem).
Merthogy baráti társaságban meséltem, hogy újrakezdtem a játékot, és Gpower barátom mondta, neki még lehet megvan a csapata, megnézi, és ha érdekel szívesen nekem adja. Így is történt, a frissen regelt csapatom pedig hagytam botolódni, de valamiért nem igazán akartam ezt így bejelenteni (nem tudtam, maradok e hosszasan, vegyesek voltak az érzéseim a csapatátvétellel kapcsolatban).
Most azonban a Peterrel való levelezés után (nomeg azután, hogy újra visszajutottam a legjobbakhoz), úgy éreztem itt az idő.
Szóval az elmúlt 3 szezonban bárki aki Gpowerrel levelezett, meccselt, olvasta a postjait, az az én postjaimat olvasta, és ez a jövőben is így lesz!

Hukli