Maçı canlı izledim. Fena oynamadı kerata. 29 dakika oynamasının ötesinde takımının en fazla süre alan ismiydi Cedi. Maç koptuktan sonra da ayağı alışsın diyerek tekrar oyuna soktu Lue. İlk 5'ten maçı bitiren bir tek oydu. Attığı 12 sayının 6'sı maç sonunda Calderon'un asistleriyle bulduğu iki üçlükten geldi bu arada. İstatistikler aldatmasın.
Lue sıradaki Thunder maçında da ilk 5 başlatacakmış. LeBron'dan fena fırça yedi galiba
Yalnız takımda hava cidden değişmiş durumda. Geçen maçta Korver iki blok yapmıştı, bu sefer de JR Smith savunma yapmaya çalıştı. Hatta bir üçlüğü falan blokladı. Ağzım açık izledim!..
bende maçı izledim. topu çalıp o boş smacı kaçırdıktan sonra moralini bozmayıp iyi devam etti. zaten akabinde zor bir hücum ribaundu kapıp faul yaptırdı. belli bir süre irving'i de savunmaya çalıştı. kağıt üzerinde takıma faydalı olabilecek isimler geldi cavs'e ve boston maçında emarelerini gördük. dediğin gibi jr smith de bu sezon ilk defa ölü toprağını üzerinden atmış gibiydi. lebron ve lue devamlı destekleyici ve övücü şeyler söylüyor. şu ana kadar cedi iyi değerlendirdi süreleri bakalım okc maçında neler olacak.
''Her zaman için en sevilenler en sevilmeyenlerdir.''