Hocam mum ile tum ihticaylarin karsilanma similasyonunu dakikalardir aklimda canlandiriyorum basaramiyorum; nasil tum ihtiyaclar karsilaniyor ki? :D
hocam sürreal bir animasyon gibi düşün. hani bazı çizgi film kahramanları nasıl ki tek bir besin ile besleniyorsa ben de akla gelebilecek tüm ihtiyaçlarımı mum ile karşılayan bir yaratığım :p parmağıma bir damla mum damlatırım ve heyecanla mumun parmağımda katılaşmasını beklerim. mum parmağımda katılaştığında bedenim mum ile çalışan bir hayali kahramana dönüşür vs :p hmm ok deyip geçebilirsin, eyvallah (:
-----
erdem abi benim üstüme çok gelmişsin. şunu bil ki ben nostaljik bir adamım. senin yaşına geldiğimde ben de "hey gidi"cilerden olacağım. hatta "hey gidi günler, bizim zamanımızda böyle miydi, biz o efsane çocuklukların son nesliydik"lere şimdiden başladım. ihtiyarlığım çetin geçecek. haksızlık ettiğin bu çocuğu daha fazla kızdırma. ben de 45 yılında doğmak şimdilerde göçüp gitmek isterdim. neyleyelim kısmet değilmiş.
imza: güğümden güğüme dökülen süt sesine kulak kabartan sütçünün sarı beyaz sarığı.