BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208673.44 in reply to 208673.43
Date: 2/17/2012 9:01:51 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Αρίβα πέρνεις και επίσημα το ρόλο του αναλυτή. Κάνε καμιά έκπληξη μέσα στους τιπτόνερς, μη ξεφύγει από νωρίς...!!!

This Post:
00
208673.45 in reply to 208673.43
Date: 2/19/2012 1:36:31 AM
BOMBAY MIXX
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Χαιρετώ όλους τους managers και καλό πρωτάθλημα να έχουμε.Δυστυχώς ο χρόνος που έχω είναι ελάχιστος γιαυτό και δε συμμετέχω ακόμα ενεργά στο forum.Φανταστείτε ότι σήμερα διάβασα τα μηνύματα από την αρχή της σαιζόν.Καλή τύχη σε όλους εύχομαι για το πρωτάθλημα που δινύουμε.

Υ.Γ 1. Φαβορί για τελικό μπλέ ομίλου volos και pamesa και για τελικό κόκκινου ομίλου tiptoners και biribakides.
Υ.Γ 2. Getho συγχαρητήρια για τον μέχρι τώρα σχολιασμό των παιχνιδιών.Keep trying...
Υ.Γ 3. Φίλε Lioumi δυστυχώς έπεσες στο κύπελο με τον κολλητό μου, campo stars, μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του bb. Βρισκόμαστε από το τέλος της σαιζόν 2 στο παιχνίδι.
Υ.Γ 4. Ελπίζω φέτος οι μπλέ να ορθώσουν λίγο ανάστημα στους κόκκινους οι οποίοι τα δυο προηγούμενα χρόνια μας είχαν κυριολεκτικά πατήσει!!!!

This Post:
00
208673.46 in reply to 208673.45
Date: 2/19/2012 8:49:06 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Bombay

Y.Γ. 1. Συμφωνώ.
Υ.Γ. 2. Συμφωνώ.
Y.Γ. 4. Θα κάνουμε ότι μπορούμε...

Ariva

Περιμένουμε σχολιασμό για τα παιχνίδια της 3 αγωνιστικής, αλλά και αυτών της 4ης που έρχονται.

From: Getho

This Post:
22
208673.47 in reply to 208673.46
Date: 2/19/2012 9:44:50 AM
Overall Posts Rated:
162162
Σχολιασμός 3ης αγωνιστικής λοιπόν :Ρ

Bombay - Loumi : Καθαρή και δίκαιη νίκη απο Μπομπάυ απέναντί στον ''αιώνιο'' αντίπαλο του.
Ο James έδειξε οτι μπορεί να παίξει με επιτυχία και τα εσωτερικά συστήματα άλλωστε είναι πολύπειρος μανατζερ (καλα ρε θηρίο απο την σεζόν 2 στο παιχνίδι ? :Ρ).

Ρετρό - Μπιρίμπα : Άνετη νίκη απο Μπιρίμπα άλλωστε έχει ανώτερη ομάδα.
Οι Ρετρό φαίνονται να έχουν καλές πιθανότητες παραμονής.

Τιπτόνερς - Αριβα : Αυτη την φορά τα ρίσκα μου απέτυχαν παταγωδώς.
Καθάρη επικράτηση απο μια ανώτερη ομαδα.

Παμέσα - Αφαλαρίδα : Καλό στήσιμο απο αφαλαρίδα αλλα λύγισαν σχετικά έυκολα απο μια ανώτερη ομαδα.

Βαλένθια - Μυρμήγκια : Παιχνίδι για γερά νευρα έγινε εδώ όπου η Βαλένθια πήρε το ματς στο τελευταίο δωδεκάλεπτο με διπλή διαφορά διάθεσης!

Κτπ - Ελα μωρή : Έυκολη επικράτηση για τον κτπ που έβγαλε διμιουργικότατος περιφερειακό σκοράρισμα(!) απέναντι στην αδέξια περιφερειακή άμυνα της ελα μωρή (έπαιξε με πολλές αλλαγές).

Μπάντ - Βόλος : Έυκολο απόγευμα για τον Βόλο που ''εσπρωξε'' ακόμα πιο κάτω τους μπάντ.

Τρελιάρηδες - Γιουνάιτεντ : Περίπατος για Γιουναιτεντ απέναντι στους τρελιάρηδες που δεν έχουν παίχτες.

Υ.γ. Έχω την εντύπωση οτι ο κόκκινος όμιλος έχει πέσει φέτος λόγο του ότι ο Πίνι αποφάσισε να πεσει κατηγορία.

Αυτα απο μένα παίδες!

From: Nteloc

This Post:
00
208673.48 in reply to 208673.47
Date: 2/19/2012 2:48:29 PM
Overall Posts Rated:
22
Φιλε Getho μαλλον θα κουραστεις να ακους συγχαρητηρια για τις αναλυσεις που βγαζεις.Σπουδαια δουλεια!Αλλη μια μπαλλιτσα για σενα!

From: WINDASS

This Post:
00
208673.49 in reply to 208673.47
Date: 2/19/2012 6:20:54 PM
Overall Posts Rated:
6868
Τιπτόνερς - Αριβα : Αυτη την φορά τα ρίσκα μου απέτυχαν παταγωδώς.
Καθάρη επικράτηση απο μια ανώτερη ομαδα.

περίμενα να ρίσκαρεις στο συγκεκριμένο ματς σαν αουτσάιντερ που ήσουν με κάνα φλιπ, ταίριαζε απόλυτα με το σύστημα που κατέβασες. πως και δεν το επέλεξες ? η 2-3 που κατέβασες ήταν πολύ ρίσκο, αντιμετωπίζει ένα σύστημα και αυτό υπό προυποθέσεις και μαμιέται σε όλα τα υπόλοιπα και γι αυτό δεν το επιλεγώ σχεδόν ποτέ.
Υ.γ. Έχω την εντύπωση οτι ο κόκκινος όμιλος έχει πέσει φέτος λόγο του ότι ο Πίνι αποφάσισε να πεσει κατηγορία.

εν μέρει θα συμφωνήσω, εν μέρει συμβάλω στην αποδυνάμωση των κόκκινων καθώς θα πρέπει να συνιπολογήσεις πως οι δύο ομάδες που ανέβηκαν είναι χαμηλότερου επιπέδου από αυτήν των psyscho killers. Φέτος αν είχαμε τους killers πιστεύω θα παλευαν με αξιώσεις για την είσοδός τους στην πεντάδα , ενώ πέρυσι έπεσαν απευθείας.. Ακόμη και ο Κοσμάς πέρυσι είχε ομαδάρα .
Η μπαλίτσα δικαιωματικά σου ανήκει, συνέχισε έτσι.
Τέλος υποκλίνομαι και προσκυνώ στην παμέσα βαλένθια, το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία μακραν, rng όπως το γουστάρει ο Γκέρσον. Πάνω σε αυτό το στυλ θα χτίσουμε την ομάδα μας στα επόμενα χρόνια. Εύγε:))))))))))))))))))))

This Post:
00
208673.50 in reply to 208673.49
Date: 2/19/2012 7:33:49 PM
Overall Posts Rated:
162162
Η επίθεση μου ήταν στημενη σωστα για να χτυπήσω στο 3 όπου υπήρχε το φίπ (χαμηλού ρισκου φυσικά).
Για παραπάνω φοβήθηκα οτι δεν θα έφτανε (μ@λ@κι@ μου).
Ρίσκαρα μήπως κατεβαινε με 3 ψηλούς και Look inside και θα τον έπινε εκει το 3αρι του.

Το 11/41 δηλ. 27% βέβαια δεν δικαιολογείται του γκαρντ μου με το σουτ που έχει........
Ο Νιόμπλιας πρέπει να είναι καλός αμυντικός βέβαια.

Αυτο που με ''έβλαψε'' κυρίως είναι μάλλον δεν είχα πολυ καλή ροη μια πάνω απο το 40% των σουτ
έγιναν κατω απο τα 5 τελευταια δευτερόλεπτα.
Μιλάμε για τεραστιο ποσοστό, δηλαδή μιλάμε για σουτ απελπισίας..............

Το παλικάρι μάλιστα είχε 22/41 ελευθερα σούτ και έβαλε μόνο τα 11..........
Έχω πάρει την απόφαση να τον πουλήσω πάντως τωρα ή στα πλειοφ.

Η 2-3 όντως είναι ψιλο άκυρη ζώνη άσε που ξεχασα να βαλω το τριάρι μου πίσω και έβαλα το γκάρντ,
για αυτό είπα οτι απέτυχα παταγωδώς.
Βέβαια φέτος θα κάνω πολλές δοκιμές..............

Έμενα με βλέπω να χτίζω εσωτερικά συστήματα πάντως σιγα σιγα μια και βλέπω οτι είναι τα πιο πετυχημένα.
Όσο για το run and gun είναι απο τα πιο γρήγορα και εύκολα συστήματα να χτίσεις αλλα αντιμετωπίζεται
εξίσου εύκολα..............
Μιλάμε θεωρητικα πάντα γιατι αν έχεις παιχταραδες αλλάζουν τα πράγματα ή αν δεν έχει ο άλλος το υλικό να σε αντιμετωπίσει.

@ Nteloc

Οι μπαλίσες και τα ευχαρισώ δεν κουράζουν κανένα πίστεψε με :-)
Αν έχω χρόνο και διάθεση θα συνεχίσω,
φυσικά καλό θα ήταν να το κάνει και κανείς άλλος και οχι μονο εγω για να ακούγονται πιο πολλές γνώμες και να έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον η φάση.....................
Άλλωστε δεν γραφω και πολλά εγω 1-2 σειρές για καθε αγώνα :Ρ

This Post:
00
208673.51 in reply to 208673.50
Date: 2/20/2012 12:59:19 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
treliarides thanks. στο σωστό δρόμο είσαι.
Νομίζω πως οι αναλύσεις μετράνε ariva, ενώ όσον αφορά τα συστήματα όσο πιο πολλά μπορείς να παίξεις τόσο το καλύτερο.

Αναλύσεις:

treliarides - ariva: Εύκολη νίκη για Αρίβα. Στο στοίχημα δεν προσφέρεται καν...

bad greens - lioumi: Νομίζω πως η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και οι λιούμι θα πάρουν τη δεύτερη νίκη τους πρωτάθλημα.

pamesa - trela mirmigkia: Είναι τραυματίας ο καλύτερός μου παίκτης. Οπότε χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο, νομίζω πως θα πάρω την τρίτη μου νίκη.

xavalencia - volos: Όσο και να θέλω να κερδίσει η μεγάλη Βαλένθια, νομίζω πως θα έχουμε ακόμη μία νίκη γηπεδούχου και μάλιστα εύκολα.

bombay - afalarida: Από τα πιο αμφίρροπα. Ο μπομπάι έχει έναν καλό του παίκτη τραυματία. Ο book είναι ψιλιασμένος και δίνει 1,90 και στους δύο. No bet...

ktp - retro: Διπλό για τον Πανάθα, ίσως δύσκολα.

biribakides - united knights: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, ελαφρύ προβάδισμα στον μπιρίμπα.

tiptoners - ela mwri panatha: Θα κάνει καμιά γκέλα ο τίπτονερς; Μάλλον όχι...

From: tsohas

This Post:
00
208673.52 in reply to 208673.50
Date: 2/20/2012 1:16:57 PM
Overall Posts Rated:
7474
ειχα πει απ την αρχη της περιοδου οτι η παμεσα ειναι το φαβορι,ειχε βγαλει τους παικτες για πουλημα και ειδα τα σκιλ τους(εκτος κι αν το εκανε για να μας τρομαξει!).εγω δεν εχω ελπιδες κι απ οτι φαινεται η δευτερη θεση θα ναι επιτυχια αφου ο αποκλεισμος απ το κυπελλο σημαινει 0 50χιλιαρα και 0 ανεβασμα ενθουσιασμου.ο κτπ προφανως διαθετει φοβερο επιθετικο οιστρο αλλα χωλαινει στην αμυνα,οποτε προβλεπω μπιριμπα και τιπτονερς να πανε τελικο,ο αριβα ειναι επικινδυνος αλλα εχει μπλεξει σε δυσκολο ομιλο,η εισοδος στα πλει οφφ ομως ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος.κριμα για τους τρελιαρηδες αλλα ο μανατζερ τους κανει το σωστο!παντως εντυπωσιαστηκα κι απ την επιβλητικη νικη της μπομπαης επι της λιουμη,η σωστη αμυνα μαλλον επαιξε τον ρολο της.για τις υπολοιπες ομαδες θελω να δω μερικους αγωνες ακομα για να εξακριβωσω τη δυναμικη τους.κι απο μενα μπραβο στον getho!

This Post:
00
208673.53 in reply to 208673.52
Date: 2/20/2012 5:17:11 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καταρχήν να συγχαρώ τον Αιμάρ που πήρε το θάρος να κάνει τις δικές του προβλέψεις :Ρ

Τσόχα φίλε εγω θα βγάλω συμπεράσματα για την δυναμικότητα της Παμέσα όταν θα παίξει με τους Τιπτόνερς δεν ξέρω αλλα για μενα προς το παρόν αυτός είναι το μεγάλο φαβορί.............................
Όσο για τον κτπ θα σοβαρευτεί σαν ομάδα όταν επιτέλους κόψει το day trading και αγοράσει κάποια αξιόλογα παιχτάκια
με τα λεφτα που θα κερδίσει.
Εγω δυστηχώς δεν έχω ομάδα ακόμα να κοντράρω τους κορυφαίους του πρωταθλήματος...............
Σε δυο σεζόν αν όλα πάνε καλά πιστευω οτι ισως το κάνω.

Ας σχολιάσω μερικά παιχνίδια και εγώ με την σειρά μου :

Αρίβα - τρελιάρηδες : Κάτι μου λέει πως θα ξεκινήσει ενα καλό σερί απο αυτό το ματς που θα με ξεκολήσει απο τα πλέυαουτ :Ρ

Λιούμι - Μπάντ : Οι Λιούμι έχουν οτι χρειάζεται να πάρουν αυτο το παιχνίδι.

Μυρμήγκια - Παμέσα : Η Παμέσα έχει δείξει οτι πάει για μεγάλα πράγματα φέτος, διπλό.

Βόλος - Βαλένθια : Άνετη νίκη του γηπεδούχου.

Αφαλαρίδα - Μπομπάυ : Αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι αλλα πιστέυω ο μπομπάυ θα επικρατήσει στο τέλος.

Ρετρό - κτπ : Πίστευω οτι ο παλιός θα επικρατήσει αλλα θα είναι και αυτό ενδιαφέρον ματσάκι (ίσως).

Γιουνάιτεντ - Μπιρίμπα : Πίστευω οτι ο μπιρίμπα ευκολα δύσκολα θα κερδίσει τον Κοσμά που μάλλον έχει μείνει κάπως πίσω προς το παρόν.

Ελα μωρή - Τίπτονερς : Πολυ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη και σε αυτο το παιχνίδι με τους Τιπτόνερς να είναι το απόλυτο φαβορί.

Υ.γ φέτος ελπίζω να ξεπεράσουμε τα 200 μυνήματα :Ρ

From: WINDASS

This Post:
00
208673.54 in reply to 208673.50
Date: 2/21/2012 12:28:31 AM
Overall Posts Rated:
6868
Οι ομάδες που χρησιμοποιούν σε μόνιμη βάση το rng, δεν έχουν πρωταρχικό στόχο την συλλογή τίτλων αλλά την προσφορά θεάματος στο κοινό με απώτερο σκοπό την επέκταση του πελατολογίου τους. Για ποιο λόγο έδωσα ένα σκασμο λεφτά για την επέκταση και τον καλλοπισμό του γηπέδου ?
Πιστεύω με το rng μπορείς να φτιάξεις ομάδα ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους παίκτες για να το στηρίξει.
Όσο για το run and gun είναι απο τα πιο γρήγορα και εύκολα συστήματα να χτίσεις αλλα αντιμετωπίζεται
εξίσου εύκολα..............
Μιλάμε θεωρητικα πάντα γιατι αν έχεις παιχταραδες αλλάζουν τα πράγματα ή αν δεν έχει ο άλλος το υλικό να σε αντιμετωπίσει

φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα ένα κακοστημένο rng, με μεγάλες εμβέλειες στα γκαρντ, με μέτριες πάσες κλπ,και φυσικά αντιμετωπίζονται πάρα πολύ εύκολα με τις ζώνες 3-2 ή και 1-3-1 αν έχεις τα απαιτούμενα ριμπάουντ. Οι περισσότερες ομάδες που στηρίζονται στο rng χρησιμοποιούν μονοδιάστατους παίκτες ή και λάθος παίκτες, έχω δει να χρησιμποιείται με τρεις κοντούς οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν 4 αντοχή. Θα μπορούσε κάποιος να με αντικρούσει λέγοντας πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν πολυχρησιμποιείται σε υψηλό επίπεδο. Εκεί αποδίδει μόνο το κοίτα μέσα.
Ακόμη και το κοίτα μέσα αντιμετωπίζεται, αρκεί να προσαρμόσεις το ρόστερ σου για την αντιμετώπισή του.
Τέσπα, για την σημερινή αγωνιστική πιστεύω δεν υπάρχει ενδιαφέρον ματς, σε όλα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αναμένω νίκες άνω των 10 πόντων. αριβας,λιούμι,παμέσα,βόλος, ΜΙΧΧ,κτπ, μπιρίμπα και τιπς θα πάρουν το ροζ φύλλο.

Υ.Γ έχω να μπω από προχθές και έχω εκατοντάδες αδιάβαστα μυνήματα, τι διάολο έγινε ?

Last edited by WINDASS at 2/24/2012 1:01:19 AM

Advertisement