Takdir bekliyorsun ve aliniyorsun konusunda yanlis anladigim bir konu yok. Ben de senin konumunda olsam surpriz oldu kucumsenen takim oldugu icin rakipleri rahat ciktigi icin galibiyet aldi dense benim de hosuma gitmez....
yorumlarında bana göre yanlış olan kısım burası hocam işte böyle bir durum yok. takıldığım nokta bu olmayan birşeyi var gibi gösteriyorsun. yoksa süpriz demene konumumu eleştirmene, haketmiyor demene kızmıyorum bunu anlatamıyorum, altını çizerek söylememe rağmen ısrarla takdir beklediğimi söylüyorsun bunuda ben anlamıyorum.herkes aynı yaratılışta değilki belki ben mütevazilikten yanayım.bu yargıya nasıl varıyorsun? kimi insan övülünce yüzü kızarır kimisinin göğsü kabarır. kendi fikrini bence genelleme.objektif dediğin yorumlar sana göre öyle bana göre yada bir başkasına göre değil. objektif olması için herkesin aynı veriden aynı şeyi görmesi gerekir.
Daha once de herkes hakkinda iyi kotu yorumlar yaptim ancak kimse henuz kimseyle problem yasamadi forumlarda. 17-25 yasinda degilsen cocukluk kapris gibi seyler sozkonusu degil ozaman hoslanmadigin yorumlarimi senden uzak tutarim olur biter. Hala uyumlu olmaya calisiyorum. Sadece benim seni yanlis anladigimi dusunurken sen beni yanlis anladin sanirim bi onceki mesajimi tekrar okumani tavsiye ediyorum.
tamam hocam konuyu uzatmayalım.bu konuda nezaketen son bir mesaj yazıyorum.oyunla ilgili hakkımı illa vermene gerek yok hocam.bunu beklemiyorum zaten.yemesen kafi.tespitlerimi öylesine yazıyordum desen cevap yazmazdım analizleri çok iyi yaptığın oyunu iyi bildiğin oratada ben yorumlarını ciddiye alıp bu kadar yazdım.öylesine renk gelsin diye ortaya birşeyler yazdım anlamını görseydim konu buralara gelmezdi. hata bu noktada bende aslında.daha herkesi üsluplarını yeni yeni tanıyorum.kimse kusuruma bakmasın.
alınganlık yok kapris vs gibi konular yok. burada çizginin daha çok aşılmaması adına konuyu forum üzerinden kapatalım diyorum. özelde sorunu çözene kadar tartışabiiriz..forumda bu kadar tartışılacak bir konu değil bu.aramızda bu konu hakkında bir anlaşmazlık kalmasın. belkide uzun sezonlar bir arada olacağız konuyu gereksiz yere burada uzatıp ortamı germeyelim.bende birçok konuda uyumluyumdur.yorumlarımı da karşımdakinin düşeceği konumu düşünerek yaparım.yorumlarımda yanlış anlaşılan noktalar varsa kimse kusuruma bakmasın uzun yazıda bazı imla hataları bile cümlenin anlamını değiştiriyor. son olarak fkk hocam farklı düşündüğümüz oyun eğlenceli olan dışındaki kısımlar.bunlara farklı bakıyoruz.yoksa yaptığın lig üzerine analizlerde ayrılacak pek bir durum yok. ortada olan şeyler.bundan sonrası için azda olsa buradan seni tanıma fırsatım oldu. istediğin yorumları yap kesinlikle bir rahatsızlığım yada lafım yok. bu kadar yazıdan yorumlardan rahatsız oluyor anlamı çıkmasın! yazdıklarımdan ana fikir olarak onu verdiğime inanmıyorum...
herkese iyi eğlenceler dilerim...