Να καλοσωρίσω έστω και πολύ καθυστερημένα όσους μας ήρθαν και να ευχηθώ σε νέους και παλιούς να έχουμε μια όμορφη σαιζόν με πολλά δυνατά παιχνίδια, απίστευτους τελικούς και ενεργό forum άσχετα με το αν εγώ καταφέρνω να συμμετέχω σε αυτό.
Πραγματικά βλέπουμε τους κόκκινους πολύ δυνατούς να είναι φέτος τουλάχιστον ισάξιους με τους μπλε και με πολύ βαριές φανέλες! Για την ομάδα μου στόχος παραμένει η παραμονή, η προπόνηση 2 νέων και κυρίως να καταφέρω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι.
Μια υποσημείωση ότι ο Αλέκος με τους Enjoy Bulls έκανε μόλις 11 σεζόν να ανέβει αφού η 1η του συμμετοχή στην Α1 έγινε την πολύ μακρινή σεζόν 22!
Έγινε αυτό την σαιζόν 22, αλλά τότε έκλεψα την άνοδο στα play--off, κάτι που μου στοίχισε στη συνέχεια γιατί έπεσα αμέσως λόγω του ότι ήμουν εντελώς ανέτοιμος για τα μεγάλα σαλόνια.
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως οι κέλτες με την πρώτη τους ανάρτηση στο forum πήραν τις δύο πρώτες μπαλίτσες.Να δούμε ως το τέλος της σαιζόν πόσες θα έχουν μαζέψει? Πάντως μάλλον πρέπει να είναι η πρώτη ομάδα που ανεβαίνει Α1 και δεν έχει στην συλλογή της μπαλίτσες. Εγώ θα ποντάρω πως ίσως εξελιχθεί σε ένα νέο Aimar που προσωπικά του βάζω μια μπαλίτσα την μέρα.