BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277121.44 in reply to 277121.43
Date: 2/23/2016 4:44:39 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
θα ακολουθησει και η κοκκινη πλευρα μετα την μπαλιτσα που ειδη εχω
χασει την μιση...χαχαχα

Μπαλάκι για την όρεξη να γράψεις!!!Περιμένω και για εμάς!

Αλλά ωραία ώρα βρήκες!!Έχασες φοβερά ματς!Ειδικά το Γιουβέντους-Μπαγερν ήταν σούπερ!Μέχρι και ο Κοτίδης το παρακολούθησε... :-)

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
277121.51 in reply to 277121.41
Date: 2/24/2016 6:38:16 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ξεκίνησες να γράφεις κατά τις 21:30 και τέλειωσες στις 02:00 το πρωί. Στην προκειμένη εκτός από μπαλάκια, άξιζες και μεροκάμματο

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα κάθε ομάδα έχει έναν συγκρκιμένο στόχο στο μυαλό της. Πρωτάθλημα φέτος έστω έχοντας το κρυμμένο στο μυαλό τους, θεωρώ πως 5-6 ομάδες πιστεύω πως ελπίζουν μέσα τους κάπως να το διεκδικήσουν. ΑΠό εμάς Crete, Xeftliakos και Atsalakotoi και από τους κόκκινους ICI, Legends, Spartans. ΊΣως ακόμα δύο ομάδες. ΊΣως.
Θεωρητικά αν αυτοί οι 6-8 πάλυεαν μέχρι αποκλεισμού για την κούπα, θα βλέπαμε ενδεχομένως από τα καλύτερα πλέι-οφς, χωρίς walkovers χωρίς σίγουρες 100% νίκες. Δεν το βλέπω πολύ πιθανό όμως.

Αντίθετα βλέπω πιθανό τους μπλε υποψήφιους για υποβιβασμό να παλεύουν μέχρι τέλους. Εκτός από εμένα που πάντα θέλω να εμπλακώ και να παίξω, βλέπω τους Τρομοκράτες ότι έχουν το νεαρότερο ρόστερ της κατηγορίας, βλέπω τον Ταυραϊκό να έχει και 2 προπονήσιμους οπότε λογικά ότι έγινε πέρσι στους κόκκινους θα γίνει φέτος στους μπλε. Στο παιχνίδι του υποβιβασμού δεν θα μπλέξουν υποθέτω οι Κάμπος και Βιλάγκουρας.

Τώρα για τους κόκκινους, έχω την εντύπωση πως θα γίνουν περισσότερες προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ και δεν είναι καθόλου απίθανο ομάδα που σήμερα στοχεύει στην σωτηρία να μπει 4άδα και το αντίστροφο. Πιο απρόβλεπτο το κόκκινο μέλλον για την ώρα.

Όπως και να έχει, η σεζόν άρχισε και ήδη 6 ομάδες έχουν πάρει κεφάλι.

Advertisement