Ти добре, четеш, но не мисля, че си честен тук, че това ти е първия отбор(но това си е твоя работа всъщност) ;) Иначе няма лошо, че се занимаваш и в реалният живот задълбочено с баскетбол, тъкмо по-лесно ще прецениш, кое е направено тук реално и кое не чак толкова добре изпипано.
И отново ще кажа, че за да играеш тази игра, не е нужно да си треньор или едва ли не професионален играч в реалния живот, тогава щяхте да си я играете 1000 души общо. Тя е за феновете!
Относно играчът ми - ти по кое съдиш, че е "недоразумение", по заплатата ли, по цвета на очите му ли, що ли? След като не си го виждал, не мисля, че е е удачно да го коментираш, ако е недоразумение, то значи никой не е успял да натренира по-добър на този пост в точно тоя сезон!
Кои ти каза, че не съветвам да се тренира пас вместо, да ми снасят играчи с по 20 защита и отскок, още повече че това би изяло потенциала им без време, ако се тренират по подобен моноскил начин? Ами ще ти кажа, че е точно обратното, апелирам към пас(примерно) и доста други вторични умения, това могат да го потвърдят много хора.
Аз не знам някъде да съм казвал, че съм печен, уверен, най-добрия и т.н., моля те да не ми слагаш думи в устата. Признавам, че не съм постигнал нищо особено, още повече, че ми е отнело 10 сезона да постигна нещо едвам в рамките на БГ, има къде къде по-добри постижения, че да го вра моето. Не е тайна, че съм взел лигата с жив късмет с тактиката в 1 мач и т.н., имал съм късмет с жребия за купата, разбира се, така че нищо особено, наистина и не споря. В БББ пък се чувствам живо джудже и нямам почти никакви амбиции там, така че също е излишно да ми казваш, че ще ме смажат

) Дали са се отказали 80% това не ме интересува особено, след сезон 4 конкуренцията само се е засилвала, не е ставала по-слаба. А отборите в А-група сме си почти същите, значи не са се отказали, толкова много, още повече че тук сме под 5 % от отброите изобщо в БГ. Плюс това аз съм там от сезон 6, не знам за каква милост, става дума тука

Аз не мога да дам оценки за себе си какъв съм, сериозен ли съм несериозен ли съм, по-скоро по средата, нека другите потребители да си преценяват, също така целта ми не е да се харесам на всички, нормално е много хора да не ме харесват.
Аз не виждам да съм нарушил добрия тон, дори да не съм те "мазал с мед", чрез приказките си, не мисля че съм те обидил, ако е така се извинявам. Но ще ти кажа и друго, не знам към кои е бил първия ти пост, ок, явно към цялото ББ общество, но пък коментарът ти трябва да признаеш, беше леко хаплив и със заядлив тон, което няма какво да се сърдиш, не знам какво си очаквал да реагирам на него, но както и да е.
Ето както виждам и ти омекна в тона си, омекнах и аз ;)
Също ще кажа, че факта, че ти отговарям, е вид поемане на отговорност и национално самосъзнание, което показва, че малко или много ме интересува позицията ти и защо мислиш така, защо можеше да си трая и да не ти обърна никакво внимание, но очевидно това изобщо не е така. Виждаш, че последните 20 поста в темата са само между мен и теб, което пък показва и заинтересоваността на обществото към националите и т.н.
Вярно обществото ни е малко, не може да се пълнят темите само с 15-20 активни юзера, но все пак.
Тема за националите съм пуснал почти никой не проявява интерес, нито пита нещо за играчи, тренировки и т.н.. А съм написал, че който се интересува от някаква информация около отбора ще му я дам и ще коментираме каквото е интересно, но факт такъв интерес засега няма. разбира се на личен, с хората, които тренират играчи коментираме, каквото е необходимо.
Last edited by Mod-raptor666 at 5/7/2011 4:02:26 PM