Feldspat_kvartz - DeU CarnivorS --- %92 DeU CarnivorS *** DeU için antreman maçı rahatlığında geçeceğini düşündüğüm bir maç.
Fab_Five - Uludağ Wolfs --- %60 Uludağ Wolfs *** FF,deplasmanda olsa biraz daha umutlu olurdu ama bu maçta,rahat olla çiğneme zamanı kapışması dışındaki durumlarda,biraz yaklaşsa da galibiyete ulaşacağını düşünmüyorum.
kırkısrak eagles - yigidospor --- %51 kırkısrak eagles *** Harun sahasında direnecektir.En büyük dezavantajı ise kupada Cihan'la eşleşmiş olması.Yine de saha avantajıyla belki bir şeyler yapabilir ama benim gözümde Eren kadar favori değil bu maç.kırkısrak,küçük bir farkla favorim.
Dark Tranquillity - BC Dingo --- %58 BC Dingo *** Ligde 7.likte kalmamak istiyorsa,Dingo bu maça çok önem vermeli.Bence öyle yapacak ve bu maçı kazanacaktır.
Schweppes Kinder - IIIusive --- %87 Schweppes Kinder *** Artık dipteki takımlardan umudu iyice kestik ne yazık ki.Schweppes rahat kazanır.
galatasaray - HucJiaB --- %57 HucJiaB *** Doğrusu bu maçın Töröö maçıyla denk gelmemesini isterdim daha heyecanlı bir mücadele açısından ama şu durumda da yine heyecanın yüksek seviyede olacağını düşünüyorum.HucJiaB bu maçta benim favorim...
Chameleon Shooters - KANaryagücü --- %57 KANaryagücü *** 3. ligden olmasına rağmen,çok boşlayarak çıkamayacağım bir eşleşme yaptım bu hafta kupada.Ancak yine de sahamda bu maçta rakibimin peşini kolay bırakmayacağım.Kendimi çok büyük olmasa da favori görüyorum..
Istanbul Gunners - Beton Spor --- %63 Istanbul Gunners *** Sezonun sessiz sedasız orta sıralara oynayan takımı Beton karşısında,Cihan'ı biraz daha şanslı görüyorum.
Herkese başarılar.Hak edenler kazansın;)
Last edited by KANaryaa at 10/16/2009 1:17:58 PM