BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266329.424 in reply to 266329.423
Date: 4/14/2015 1:43:35 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ασταμάτητος Martin Komarić!! Ληξτο τώρα διαιτητή στο 68-72!! Χαχαχαχα! [ :D]

Aλητεία!!!Δεν το σφύριξε!!! :)

Συγχαρητήρια πάντως!Πολύ καλη προσπαθεια!!! (y)

Η έκπληξη τελικά έγινε στο ματς kleinmein-Bombay mixx!!Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σίγουρος για τον αντίπαλο!Και για να πω την αλήθεια χάρηκα για το αποτέλεσμα,μετά την ήττα μου από τον kleinmein πριν από λίγες μέρες!!

Βέβαια το παιχνίδι του Σαββάτου θέλει απόλυτη προσοχή και ο Κοτίδης ήδη ουρλιάζει ότι δεν θα δεχτεί καμία υποτίμηση του αντιπάλου και αν δει κάτι τέτοιο,θα μας σκίσει!!!! :@

This Post:
00
266329.426 in reply to 266329.425
Date: 4/15/2015 10:38:28 AM
Overall Posts Rated:
118118
ΥΓ. Στο τσακ σήμερα ε ? Δεν τον παρακολούθησα τον αγώνα και μόλις είδα το σκορ και τα δεκάλεπτα μετάνιωσα που δεν πήγα στην ανάσταση... :P

Βασικά σε έπαιζα με δυνατότερη διάθεση, σωστές προβλέψεις αλλά το κακό ήταν ότι είχα 5αρι ενθουσιασμό λόγω του ότι τα έδωσα όλα στους τελευταίους αγώνες προκείμενου να μην παίξω play out! Αν δεν φορτωνόταν νωρίς με φάουλ, λόγω Λαμόνικα, ο βασικός pg και ο center μου ίσως και να άντεχα και στη τελευταία περίοδο! Αλλά τελικά κέρδισε η ομάδα που έπρεπε να περάσει! Καλή συνέχεια σου εύχομαι Λύκε! :D

This Post:
22
266329.427 in reply to 266329.416
Date: 4/15/2015 10:17:26 PM
Overall Posts Rated:
118118
2η αγωνιστική σε play off και play out και προβλέπονται τεράστιες μάχες! Πάμε να δούμε τα ματς :

3 BOMBAY MIXX - 1 OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND :
Ο αγαπημένος μας γερο-Κοτίδης έχει γκαζώσει του παίκτες για τα ημιτελικά! Ο JAMES WAX με τους παίκτες του έκαναν την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής απέναντι στους kleinmein, το θέμα όμως είναι αν έχουν την αντοχή και τον ενθουσιασμό να κοντράρουν και τον γερο-Κοτίδη! Ο Da Boss πάντως δίνει ένα 95-5 για πρόκριση στον τελικό στην ομάδα του γερο-Κοτίδη!

2 SouthWolfPack - 1 L e g e n d :
Το ντέρμπι της αγωνιστικής! Ψηλός Λύκος και Kon βγάλανε τα μαχαίρια με τις δηλώσεις τους την προηγούμενη αγωνιστική για το τι μέλει γενέσθαι στο σημερινό ματς! Πολύ πιθανό όμως να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους στον ημιτελικό και να κάνουν πιο εύκολο το έργο στο γερο-Κοτίδη για άνοδο! Πιθανότητες 75-25 για πρόκριση στο τελικό για τους L e g e n d!

6 Giouxtas - 7 TerrorXCrew :
Αν ήταν στη θέση του EGM-Nickleon, ο Da Boss θα προτιμούσε να το στήσει το ματσάκι! Για αυτό δίνει πιθανότητες 60-40 για τους TerrorXCrew!

6 gate13 - 7 Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ :
Όπως στο προηγούμενο ματς στήριξα έδρα έτσι και σήμερα πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει λόγω έδρας! 80-20 νίκη για την ομάδα του stathispaok!

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους τους μάνατζερ χωρίς τραυματισμούς και να δούμε ωραία ματσάκια! Ο Da Boss αν προλάβει και δεν του προκύψουν "μπίζνες", θα επισκεφτεί τον φίλο του τον asfaliti στο Legend Palace!

Υ.γ Πάλι πιωμένος ήταν χτες ο Da Boss και νόμιζε ότι η αγωνιστική ήταν Πέμπτη και όχι Σάββατο! :P

Last edited by Scarlito at 4/16/2015 11:32:20 PM

This Post:
00
266329.428 in reply to 266329.427
Date: 4/16/2015 12:04:25 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπαλάκι για το pre-game!!

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές!Δίνω ένα 80-20 σε μένα,αλλά νομίζω ότι το άλλο ματς είναι πιο αμφίροπο από 75-25!Γύρω στο 60-40 νομίζω!

Επίσης πιστεύω ότι στα play-out θα πάμε σε τρίτο παιχνίδι και εκεί θα κριθεί η παραμονή!

Είδωμεν.... :)

From: Kon

This Post:
22
266329.429 in reply to 266329.427
Date: 4/16/2015 12:07:28 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Well, ο Da Boss με τον Κοτίδη και τα πιώματά τους, έχουν κάνει την νύχτα μέρα !!!
Τους καλώ να ξενερώσουν άμεσα και να συσκεφτούμε οι τρεις μας προκειμένου να βρούμε μια λύση απέναντι στον λύκο που έρχεται αγριεμένος να με κατασπαράξει!!! Αν μπορούσε να μπει ο ποιμενικός Καυκάσου στο παιχνίδι θα το λύναμε άμεσα το ζήτημα, καθώς υπάρχουν 3 πρόχειροι και πιστεύω πως απ' τον Λύκο δεν θα 'μενε ούτε κοκκαλάκι!!!
Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό απαιτώ άμεσα από τους δυό σας σύνθεση / σύστημα έκπληξη το οποίο θα αιφνιδιάσει τον Λύκο και θα μου δώσει την πρόκριση!!!
Επίσης, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω, ότι σε περίπτωση που αποτολμήσετε αυτό το εγχείρημα και εφόσον αυτό στεφθεί με επιτυχία (τουτέστιν να περάσω στον τελικό), ο τρίτος γέροντας της παρέας Nick Tsigounopoulos δεσμεύτηκε γραπτώς ότι:
1ον Θα είναι ο επίσημος χορηγός των ομάδων σας για την επόμενη σεζόν
2ον Τα λεφτά τα οποία έχει μασουριάσει όλη την σεζόν, θα τα ρίξει στα εισιτήρια κρουαζιέρας στην οποία θα συμμετέχει σύσσωμος ο όμιλος ΙΙ.2 !!! Στην κρουαζιέρα θα παρευρίσκονται και οι γνωστές ρωσίδες που μας αναστάτωσαν τις προάλλες!!!

Κατόπιν τούτων κύριοι, παρακαλώ άμεσα την πρότασή σας, σε καμμιά περίπτωση δεν θέλω να χάσω τις ρωσίδες :-)

From: ALEXANDROS7

To: Kon
This Post:
00
266329.430 in reply to 266329.429
Date: 4/16/2015 12:24:02 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο Κοτίδης προτείνει Πρίνσετον και foul-court-Press..Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες λέει,αλλά με μεγάλη προσοχή να μην βγουν οι παίχτες off-side!!!Aν τυχόν προηγηθείς,κρατάς την μπάλα με πασούλες στο κέντρο μέχρι να το σφυρίξει(μάλλον αγνοεί τον κανόνα των 24ων δευτερολέπτων)!!Το κακό ειναι ότι είναι πιωμένος από το μεσημέρι και δεν ξέρω κατά πόσον μπορεις να βασιστείς στις οδηγίες του.... :D

ΥΓ: Έγω πάλι δεν ξέρω ποιος αντίπαλος είναι πιο προσιτός-εάν βέβαια περάσω στον τελικό-.Ξέρω ότι αν δεν τα καταφέρω όμως τουλάχιστον να φτάσω εκεί,ο Κοτίδης θα με σκίσει... (:|

From: The Aussie

This Post:
22
266329.431 in reply to 266329.429
Date: 4/16/2015 12:55:00 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
ο τρίτος γέροντας της παρέας Nick Tsigounopoulos δεσμεύτηκε γραπτώς ότι:
1ον Θα είναι ο επίσημος χορηγός των ομάδων σας για την επόμενη σεζόν
2ον Τα λεφτά τα οποία έχει μασουριάσει όλη την σεζόν, θα τα ρίξει στα εισιτήρια κρουαζιέρας στην οποία θα συμμετέχει σύσσωμος ο όμιλος ΙΙ.2 !!! Στην κρουαζιέρα θα παρευρίσκονται και οι γνωστές ρωσίδες που μας αναστάτωσαν τις προάλλες!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Blue Parrot
Η ομάδα "Blue Parrot" είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως ο πρόεδρός της, N.Tsig, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ωνάσσειο μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Αναμένουμε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Over and Out !!!
From: Kon

This Post:
00
266329.432 in reply to 266329.430
Date: 4/16/2015 12:55:39 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Χμμ, ο Κοτίδης έδωσε απάντηση με νόημα...θα της δώσω την πρέπουσα σημασία!
Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι δεν υπάρχει διάψευση της Κρουαζιέρας, ακόμη, και ότι το μελάνι που υπέγραψε ο Nick Tsigounopoulos δεν έχει γίνει αόρατο αλά Ωνάσης!
Μπορούμε να ελπίζουμε στο θαύμα συνάδελφοι!!!

From: The Aussie

This Post:
00
266329.433 in reply to 266329.432
Date: 4/16/2015 1:02:57 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Άρε!!! Εδώ ο πρόεδρος πεθαίνει και εσείς βαρκούλες(κρουαζιέρες) αρμενίζεται

Over and Out !!!
This Post:
11
266329.434 in reply to 266329.431
Date: 4/16/2015 11:49:12 PM
Overall Posts Rated:
118118
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Blue Parrot
Η ομάδα "Blue Parrot" είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως ο πρόεδρός της, N.Tsig, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ωνάσσειο μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Αναμένουμε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν. :(

Ο Da Boss από χτες βράδυ έχει γυρίσει όλα τα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, ναι με το ιδιωτικό του τζετ πήγε και στη Θεσσαλονίκη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του asfaliti δεν έχει κάνει εισαγωγή πουθενά! Ν.Tsig άμα είναι να σε χάσουμε, θα τα πληρώσει όλα ο Da Boss από τις "μπίζνες" του και θα βάλει το ιδιωτικό του κότερο για το ταξίδι-κρουαζιέρα οργίων παρέα με τις Ρωσιδούλες του γέρο -Κοτίδη!

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό απαιτώ άμεσα από τους δυό σας σύνθεση / σύστημα έκπληξη το οποίο θα αιφνιδιάσει τον Λύκο και θα μου δώσει την πρόκριση!!

Ο Scarlito γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των δικών του παικτών μόνο για αυτό και έστησε ιδανικά την ομάδα του απέναντι στον Ψηλό Λύκο με R&G στην επίθεση και σωστές προβλέψεις στην άμυνα. Βέβαια το μεταξύ σας παιχνίδι είναι διαφορετικό και γνωρίζουμε ότι ο Ψηλός Λύκος είναι η αλεπού των πάγκων οπότε όλο και κάτι θα σκαρώνει! Έτσι είναι αδύνατη η βοήθεια εκ μέρους μας! Πάντως οποιοσδήποτε και αν βγει πρωταθλητής ο Da Boss είναι αποφασισμένος να φιλοξενήσει την κρουαζιέρα οργίων προκειμένου να αποχαιρετήσει το φιλαράκι του N.Tsig!

Advertisement