Well, ο Da Boss με τον Κοτίδη και τα πιώματά τους, έχουν κάνει την νύχτα μέρα !!!
Τους καλώ να ξενερώσουν άμεσα και να συσκεφτούμε οι τρεις μας προκειμένου να βρούμε μια λύση απέναντι στον λύκο που έρχεται αγριεμένος να με κατασπαράξει!!! Αν μπορούσε να μπει ο ποιμενικός Καυκάσου στο παιχνίδι θα το λύναμε άμεσα το ζήτημα, καθώς υπάρχουν 3 πρόχειροι και πιστεύω πως απ' τον Λύκο δεν θα 'μενε ούτε κοκκαλάκι!!!
Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό απαιτώ άμεσα από τους δυό σας σύνθεση / σύστημα έκπληξη το οποίο θα αιφνιδιάσει τον Λύκο και θα μου δώσει την πρόκριση!!!
Επίσης, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω, ότι σε περίπτωση που αποτολμήσετε αυτό το εγχείρημα και εφόσον αυτό στεφθεί με επιτυχία (τουτέστιν να περάσω στον τελικό), ο τρίτος γέροντας της παρέας Nick Tsigounopoulos δεσμεύτηκε γραπτώς ότι:
1ον Θα είναι ο επίσημος χορηγός των ομάδων σας για την επόμενη σεζόν
2ον Τα λεφτά τα οποία έχει μασουριάσει όλη την σεζόν, θα τα ρίξει στα εισιτήρια κρουαζιέρας στην οποία θα συμμετέχει σύσσωμος ο όμιλος ΙΙ.2 !!! Στην κρουαζιέρα θα παρευρίσκονται και οι γνωστές ρωσίδες που μας αναστάτωσαν τις προάλλες!!!
Κατόπιν τούτων κύριοι, παρακαλώ άμεσα την πρότασή σας, σε καμμιά περίπτωση δεν θέλω να χάσω τις ρωσίδες :-)