Nu singur lucru mai am de adaugat, si nu stiu daca e locul potrivit, dar fiind tot legat de nationala il voi spune aici. Daca nu e bine mi-l sterge Remus
.
Oameni buni daca vreti sa faceti performanta la echipa de club, antrenati un jucator sau doi care sa prinda pozitia de titular la nationala. Eu cand m-am apucat sa-l antrenez pe Ilie si inca alti doi (unul l-am vandut, iar celalalt a ramas o buna rezerva de SF), am facut-o in ideea sa ajung cu ei cat mai sus ca nivel de performanta (sa prind careul de asi din B3) si neaparat sa joace titular la nationala (pentru cine nu stie daca ai jucator la nationala si joaca constant iti cresc veniturile si astfel iti permiti salarii mai mari la echipa de club).
Cand te apuci de antrenat, gandeste-te ce vrei sa faci cu jucatorul respectiv peste 8-10 sezoane. Tintiti un campionat, o cupa. Cu cat deveniti mai competitivi cu atat mai bine si pentru nationala. Numai asa iti dai seama cam ce skills are nevoie un jucator de top..
in continuarea a ceea ce a zis IWS am de adaugat ca e posibil ca in urmatoarele zile sa apara pe transfer vasile stoica, actualmente SF de rezerva NT, in spatele lui neamtu, dar care dupa sezonul care urmeaza va deveni titular incontestabil fiindca neamtu va icnepe sa piarda skills ca face 33 de ani. va asigur ca alti jucatori ca SF nu o sa apara mai devreme de 5 sezoane de azi incolo care sa fie de acelasi nivel. cine e interesat sa cumpere acest jucator va primi acces la informatii referitoare la ce competitori mai sunt pe pozitia de sf, dar in orice caz, pe scurt, e titular constant NT pt urm 6 sezoane.
cine este interesat si are minim 5.5 milioane este rugat sa ma contacteze pe privat.
in esenta ce trebuie sa stiti e ca vasiel stoica are aslariu mic si puteti sa il tineti si in div 2. urmand sa il folositi la maxim cand promovati, acesta fiind jucator de prima liga.
deja am contactat individual cativa useri care cred ca ar avea resursele si loc pt un astfel de jucator. atata timp cat ajunge la un roman chiar nu ma intereseaza liga/conferinta/ planuri samd. e jucator aproape complet, avand deja stamina si libere, doar sa fie in forma macar 8.
pentru urmatoarele 5 sezoane singurii titulari siguri siguri sunt Sorin Vasile care deja la 23 e la acelasi nivel cu cei de 25; Vasiel Stoica pe SF si Paul Dicu care ar fi titular sigur pe PF sau rezerva SF in fct de tactica. restul posturilor sunt la bataie sau vor fi ca urmare a venirii celor din urma.