Bu Haftanın İlk Tahminlerini Yapayım Girememe Şansım Olabilir :)
MustiD Bulls madeinPRC : Kadrolar Aynı Gibi Görünsede Mustidin Tecrübeli Oyuncuları Daha Çok Yalnız Formlar Berbat Ötesi 2 Takımıda Eşit Görüyorum.
BC Mckyy Kaan Team :Mckyy Banko
Beşiktaş Cola Turka Hea_T_ransfeR :Bu Maç Hakkındada Pek Bişey Söylenmez Ama Hea_T_ransfeR Benim Maçıma ÇZ Çıktığı İçin İstekliliği Yok Beşiktaşı Favori Görüyorum.
Termal BASKETBOL S.K NORWICH CANARIES : Kendi Maçım Hakkında Pek Bişey Söylemeyeceğim Eksiksiz Gidiyoruz NORWİCH'İn İse Önemli Oyuncularından Bi Tanesi Yok Bu Avantajı Kullanmak İstiyoruz Ama Bizi Zorlu Bir Maç Bekliyor Başarılar NORWİCH :)
clubforzacasanova Pampalar :clubforzacasonava 5 Oyuncuyla Ne Kadar Dayana Bilir 99 K Lık Oyuncuyu İyi Savunursa Pampalar Maçı Rahatça Kazanır Bence .
dur yolcu! ANAFARTALAR WOLVES :Dur Yolcunun Kadrosu Çok Mütevazi Bi Kadro Wolves Karşısında Şansı Olmadığını Düşünüyorum.
FENERBAHHÇE BK Istanbul Monsters :Tecrübeli İstanbul Monster Evinde Vermez Bu maçı.
Deniz Spor tuzen JK :2 Takımda Eşit Ancak Uzun Oyuncuları Daha İyi Olan Takım Tuzen Favori Gözümde.
Bu Arada Bu Sezon Sakatsız Gidiyoruz İnş Böyle Gider Nazar Değmesin..